Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jestli to není ještě pozůstatek apriloveho teplého fóra...ale zmizely mi čísla u líbí/nelíbí a jedna ikona v liště dole.

Screenshot_20230403-145759.thumb.png.5cc4eb0fca0e918d090311ba5392865d.png

Odesláno
před 3 hodinami, ozzy56 napsal:

kacířská otázka--má vůbec smysl kvůli Apríla do toho drbat, aby se to pak měsíc dávalo do kupy ?? 😧

Jak měsíc? :myslim 

Odesláno

Tohle s aprílem asi úplně nesouvisí... Udělal jsem nějaké změny, ale u mne se chyba nikde neprojevuje. Můžete to prosím zkusit znovu? 

• O 1 rok později...
Odesláno

Co se stalo s notifikacemi na hodnocení příspěvků?

Když někdo ohodnotí příspěvek, tak vyskočí notifikace (chvilková v černém okně dole na stránce) a červená v horní liště upozornění. Normálně po kliknutí na text proběhlo přesměrování na daný příspěvek, ale teď (od rána) mě to hodí na náhodnou stránku v daném vlákně.

Nějaký update, nebo šotek?

Odesláno (upraveno)

Řešil jsem v SZ odkazy na příspěvek, hází mě to vždy na nějakou stránku, vubec to nechapu, začalo to asi dnes, a asi jen v jednom vlákně. Tak jestli to neni nejakej podobnej ci stejnej sotek

VIZ:

Citovat

Každopádně mě už ale asi hrabne. když zkopiruju ten odkaz tak mě po vložení hodí prohlížeč na stranku 1170 a tam ten přispěvek není, je na strance 1169. Ale v odkaze není o strance ani zminka, tohle už musí kua dělat prohlížeč, nebo to nechápu.

https://www.peugeot-club.com/topic/95541-co-jste-dnes-udelali/?do=findComment&comment=2114164

Hodí mě to sem

https://www.peugeot-club.com/topic/95541-co-jste-dnes-udelali/?page=1170#comment-2114164

A pokud zkopiruju odkaz na jakýkoliv příspěvek hodí mě ten odkaz nahoru na stránku, odkaz se přepíše na odkaz s číslem stránky. A dělá to jen v tomto vlákně, ostatní jsou v pohodě, tzn že pošlou přímo na příspěvek.

Prohližeč jsem vyčistil a dělá to stále.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Vypadá to, že fórum funguje stejně rychle jako předevčírem. Takže vyřešeno - sice nikdo neví nic, ale nevědomost je sladká :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...