Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, je normální že mi najednou v jednom vlákně nejde přidat další text, zprávu či jak to nazvat? Box pro vložení tam prostě není.

club.PNG

Guest minimaxa
Odesláno

Stejny problem resil OK406, myslim ze mu to nejak opravil Hurvajz, kontaktuj ho :super

Odesláno (upraveno)

Ale že jen u jednoho tématu, vaše jinde to je ok 

A dělá to i z jiných pc nebo tabletu. 

Napadlo mě není nějaké omezení na počet stránek? 

Je jich tam 59

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

Mě se před dvěma (nebo třemi?) dny stalo, že do boxu odpovědi nešlo psát, ať už byla prostá odpověď nebo citace, a to ve všech vláknech. Řešení bylo jednoduché, vykašlal jsem se na fórum/mobil, šel spát a druhý den to zas šlo... Nové fórum tedy dává dost příležitostí i pro skutečný život ;):D

Odesláno
před 4 hodinami, pajik999 napsal:

Nedávno jsem chtěl toto téma,které uvedl MotoMoto využít a opravdu tam nešlo nic přidat.

A nejde to ani teď :( , ať mažu jak mažu :)

před 9 hodinami, MotoMoto napsal:

Ahoj, je normální že mi najednou v jednom vlákně nejde přidat další text, zprávu či jak to nazvat? Box pro vložení tam prostě není.

club.PNG

Opraveno, jednalo se o chybu v oprávněních. Ted by to mělo být OK

• O 2 týdny později...
Odesláno

Problém je to obecný, nejen tohoto fóra. Na globální síti začíná být hodně velká "tlačenice" = připojení z jednoho CS serveru na jiný CS server může proběhnout taky přes nějaký uzel v USA. Stačí pak jedna chyba v nastavení DNS. Druhá věc je v konverzi IPV4 a IPV6. To je na hodně dlouhý elaborát. Většinou pomůže uložit si odkaz a zkusit ho později.

Odesláno

Ten odkaz ale vede správně na cílový server tj. peugeot club. Takže problém s překladem adresy na IP adresu tu není. Problém je, že fórum neumí správně zpracovat ten php dotaz tj. zobrazit vlakno s id=25794 stranka=1. 

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jen bych ráda poděkovala (po asi třech dnech) někomu, kdo se v tom vrtal.. :)

už žádné svislé nadpisy vláken.. :) 

sem řikala, že počkám a je to tu :D  díky díky..! :papa

Odesláno

Nakonec to vyřešila aktualizace přímo od výrobce softwaru, samozřejmě po tom, co to ta předchozí způsobila :D Jen jim to trvá hrozně dlouho :(

Odesláno

Mě by opravdu zajímalo kdy začne fungovat např. odkaz co jsem dával... Je opravdu fajn, že nové fórum  umí různý tvary obrázků, má "moderní vzhled" a já nevím co ještě, ale asi trochu zapomínáte na to, že fórum tvoří hlavně jeho obsah! Ten jste zdá se z části zničili přechodem na nový systém. Pokud tomu tak opravdu je pak Vám vážně tleskám.... 

Odesláno

Gratuluji tvůrci - softwarové firmě, že už přišla na řešení problému, že písmena se mají psát vedle sebe. Musel to být těžký oříšek.

Nadále zůstává nevyřešeno, že v přehledech vláken je zakladatel uveden jménem, ale poslední přispěvatel obrázkem, viz dříveuvedené foto.

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Prosím o pomoc při využívání funkce Hledání:

Chci najít svůj starý příspěvek, tento:

Do okénka Hledat napíšu P607Olda aretační , upřesním Vše a dám hledat. Najdou se mi dva jiné moje příspěvky, kde se vyskytuje slovo aretační, ale tento požadovaný příspěvek, ačkoli také obsahuje slovo aretační, se nenajde. Nakonec jesm ho našel pomocí Googlu na zadání P607Olda sežeň.

Jak mám správně hledat?

PS: když dám do funkce Hledat P607Olda sežeň, tak se najde tento příspěvek, i jiné moje se slovem sežeň, ale původně požadovaný se taky nenajde.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Dost stránek má doprasené/nefunkční vyhledávání. Já už jsem na to rezignoval a když potřebuju něco najít, hledám to přes google vyhledávač. Třeba na tvůj dotaz to vrátilo 59 výsledků :) když jsem zadal: P607Olda aretační site:peugeot-club.com

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...