kusto.cz Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 (upraveno) Ahoj borci. Tak tu koukám na Autosalon na Primě a mluvili tam o tomhle http://atomium.cz/atomium-active-diesel-plus/ co myslíte ? Za ty peníze to nemusí být úplná blbost jinak bych to dával do 2.0hdi 66kw 2001... 230tis najeto ze stránky: Přidejte mazivo Atomium Active Diesel + do motorového oleje plnicím hrdlem oleje (výpočet dávky viz graf) 500–1000 km před výměnou oleje, s vozidlem pak jezděte až do příští pravidelné výměny oleje (nejméně však 500 km). V případě značného znečištění oleje (lze rozpoznat podle barvy oleje na měrce nebo podle olejových skvrn na filtračním papíru) ihned začněte s druhou fází ošetření. Upraveno 28. duben 2016 uživatelem kusto.cz Citovat
ozzy56 Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 zajdi radši s manželkou na večeři nebo sám na pivo Citovat
straki007 Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 A k tomu pivu neco tvrdsiho at to dostanes z hlavy rychleji. Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 ...a zkus vypínat Caps Lock když zakládáš vlákno... Citovat
oddie Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 Hele, je to určitě super věc. A co víc, na trhu je víc výrobců takových opičích kapek, a když si je koupíš třeba od 10 výrobců a každý ti prý ušetří na spotřebě průměrných 8%, tak když to všechno smícháš, třeba ušetříš dohromady 80% a to už je výzva! Citovat
agresssor Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 Hahahahahahaha to je novinka o tom ani nemusej rikat v autosalonu. A ted vazne myslim si ze je to zbytecny. Akorat ti to rozezere usazenej katbon a udela vic neplechy. V tv ti naslibujou xokoliv a kladnou recenzi ti napisu taky. Pripomina mi to ten zazracny pripravek od Helmuta z teleshopingu. Citovat
Veverka Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 Počkej, ty máš něco proti Helmutovýmu super-tomuhle a hyper-tamtomu?! Citovat
agresssor Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 Nene preci jen po pouziti jedne lahvicky jezdilo to auto skoro 24 bez pouziti kapky oleje No nekupte to kdyz je to tak levny Citovat
Péťa Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 Opravil jsem zapomenutý CapsLock a ostatní prosím o trochu pochopení. Nemusíte se hned vysmívat. Citovat
Milan+ Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 Někde tu je odkaz od Medvěda na něco podobného z výstavy a Pe.Tr.to myslím i potvrzoval. Jináč já mám zkušenost s přípravkem Slick 50 a to z doby Fiat Brava ,kde byl problém s jakoby zvoněním převodovky na volnoběh,bylo to jen u motorů s E3,kvůli sníženým otáčkám,nebylo to na vadu,ale ucho to nedalo,tak po naplnění tímto bylo po problému. Ani Fiat to neřešil na reklamačky. Citovat
Weri 605 Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 Pripomina mi to ten zazracny pripravek od Helmuta z teleshopingu. Počkej, ty máš něco proti Helmutovýmu super-tomuhle a hyper-tamtomu?! Horst Fuchs kluci... a má super leštidlo na holubí hov** kusto.cz ani já bych tam nic nelila.. na mě je to moc re"klamavý".. Citovat
Veverka Odesláno 28. duben 2016 Odesláno 28. duben 2016 Horst Fuchs kluci... I tak zjevně všichni vědí, kdo byl myšlen Citovat
Weri 605 Odesláno 29. duben 2016 Odesláno 29. duben 2016 Já myslela, že mu nemůžete přijít na jméno.. Citovat
MATTESS00 Odesláno 29. duben 2016 Odesláno 29. duben 2016 No nevím, moc těmto "zázrakům" nevěřím. Podle mě kvalitní olej, pravidelné výměny jsou základ a není třeba další přísady. Ani výrobce (čili Peugeot) nedoporučuje do olejů cokoliv přidávat Citovat
Šalda Odesláno 29. duben 2016 Odesláno 29. duben 2016 Mě to včera v televizi taky zaujalo, nikdo si pochopitelně nemyslí že to udělá zázrak s motorem, ale myslím že by se motor mohl aspoň trochu ztišit. Sám přemýšlím že to zkusím, a ani jsem se tady nechtěl ptát , protože mě bylo jasný že z toho bude mít x lidí srandu. Určitě je dobrý měnit včas olej a podobně, ale třeba já mám auto od cca 200tkm, a nevím co kdo s tím autem dělal přede mnou. A zcela vážně, mohlo by se stát naopak něco negativního, třeba že by se v motoru něco ucpalo, nebo podobně? Citovat
Pacho69 Odesláno 29. duben 2016 Odesláno 29. duben 2016 No já si product placement + reklama v Autosalonu myslím svoje. Ve spojení se škodovkou mě v nějakém minulém díle zaujalo jejich boží vyjádření, jak úžasně je nechat si přezout se slevou v autorizáku škoda. Jak supr levně je vyšlo přezutí Fablie (185/60R15), jen asi 11600Kč, ušetřili čtyři a půl tisíce. Tedy přezout fábii za tyhle prachy bych se styděl... Merunka je v*l. Já věřím, že aditva fungují. Jak v palivu, tak v oleji. Ale kdybych dával do oleje, asi bych hledal, vybíral si déle, možná u společností, které se dlouhodobě věnují motorsportu, i když ani to není 100% záruka. A třeba se dotázal i na distributora/výrobce, jaké je doporučení u olejů v autě s FAP. Opravdu solidní producent popíše i rizika. Pamatuju se někde, že jsem u nějakého aditiva do oleje četl, že se nehodí pro motory s filtrem pevných částic, protože se v nich při spálení usadí. Ale nevzpomenu si, co to bylo. Jinak tyhle přípravky dělá hodně renomovaných firem. Atomium na mě dojem renomované firmy nedělá, gůgl mi mimo ČR a SR nic moc nenabídne. Považuji Atomium za předražený produkt, obdobně fungující záležitost renomovaného producenta můžeš pořídit za třetinu nebo polovinu ceny. Citovat
Šalda Odesláno 29. duben 2016 Odesláno 29. duben 2016 Já taky neříkám že bych koupil přímo tohle, ale něco do oleje bych tam chtěl dát, pokud by se motor trochu ztišil a podobně. Aditiva do paliva dávám, na podzim jsem zkusil dát Tec2000, a dobrý, ale všechno je to "jen" na palivovou soustavu, proto bych chtěl něco do oleje. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. duben 2016 Odesláno 29. duben 2016 Tec ma do oleje jak vyplach tak aditivum tusim se jmenuje oil boost, je to cerna plechovka Jukni na stranky tec2000.eu Citovat
dusan2 Odesláno 29. duben 2016 Odesláno 29. duben 2016 (upraveno) Vyplachovač občas používam od Pro-tec. http://www.pro-tec-slovakia.sk/produkty,engine_flush Už som to tu niekde písal funguje neuveriteľne. Z merané tlaky pred a po aplikácii na fabia htp a výsledok bol naozaj neuveriteľný. Upraveno 29. duben 2016 uživatelem dusan2 Citovat
kusto.cz Odesláno 30. duben 2016 Autor Odesláno 30. duben 2016 tak se omlouvám že se vůbec ptám ... jen mě to zajímalo, protože zkušenosti nemám. Leju jen VIF... Jen jsem chtěl udělat něco ve prospěch motoru, nic víc nic mín Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.