myšut Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 elaborát to je slušný ...což o to . mohu potvrdit podobný příklad - oprava fouklého těsnění na Td , v garáži u někoho bez pp.Oprava provedena ,motor šlapal,vše ok ,jen pískal klíňák. Dle konstrukce a stavby motoru byl špatně založen nosný držák na motor a došlo vyosení celého agregátu,, laickým přiložením jsem to vysvětlil poškozenému ,který tupě dál nechápal ,co se mu snažím říct , tak jsem přiložil na IC vodováhu,kde to bylo poznat. Já jsem možná uvažováním někde jinde ,ale pro mě je dokonaná oprava na autě spojená s praktickým vyzkoušením ,po opravě v proběhu několika km ..,s účastí původního majitele.
ozzy56 Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 chlapyy, jste na mě nějak moc perfektní, jakože bez chyb , to já jsem pár kšeftů i zdupal, a pak na tom i finančně tratil , ale tak nějak vždy se snažil nevířit kolem toho vzduch a co nejdříve tu reklamaci udělat ke spokojenosti zákazníka...,prostě takový rozumný lidský přístup, už v učení mi říkali: kdo nic nedělá, nic nezkazí...
karelnovak35 Odesláno 13. březen 2016 Autor Odesláno 13. březen 2016 (upraveno) a Upraveno 16. březen 2016 uživatelem karelnovak35
JimBeem Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Jak se to pozná ti nepovím, nikdy jsem to nedělal. Ale důležité to je. Přece nechceš aby to žralo olej tudy. Ať zkontroluje všecko a né jenom to co mu ty ukážeš. Třeba těsnost ventilových sedel dělá tak, že se hlava otočí naleje se na ventily petrolej a když se ztrácí, tak sedla sou špatný. Mno a vedení ventilu asi obráceně. Nevím jak ta hlava přesně vypadá takže bych hádal. A nevím co by řekli gufera ne ten petrolej.
stajgrpavel Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 (upraveno) Jimbeem: určitě by gufera petroleji neřekli " dobrý den " :-) Promiň musel jsem :-) bylo to silnější než já :-) Karlos: tak aspoň už víš kde je zakopanej hafan. V úterý odvezeš hlavu. Ve středu vyzvedneš a večer odejdeš s autem veselé domů :-) Upraveno 13. březen 2016 uživatelem stajgrpavel
oddie Odesláno 14. březen 2016 Odesláno 14. březen 2016 No to je ale překvapení To by fakt jeden nečekal, že to bude hlava...
Dýdý Odesláno 14. březen 2016 Odesláno 14. březen 2016 Hlavně aby bylo nějaký pokračování.Co si budu jinak číst?
karelnovak35 Odesláno 14. březen 2016 Autor Odesláno 14. březen 2016 (upraveno) dí Upraveno 16. březen 2016 uživatelem karelnovak35
JVT Odesláno 14. březen 2016 Odesláno 14. březen 2016 (upraveno) karelnovak35 Doporučuji být i toho až ten borec co Ti tu hlavu dělal uvolní ventily. Sám to nedělej, ať nemá důvod neuznat svojí nekvalitní práci. Ventily budou mít velkou vůli ve vodítku a to je špatně.Gufera na vodítkách to už nezachrání. Vůle ventilu ve vodítku musí být minimální. To platí o sacích i výfukových ventilech. Pokud se budou opravovat jen sací tak vůle ve výfukových zapříčiní spalování oleje ( emise ) a rychlé znehodnocení olejové náplně. Spaliny budou částečně foukat do oleje. Upraveno 14. březen 2016 uživatelem JVT
karelnovak35 Odesláno 14. březen 2016 Autor Odesláno 14. březen 2016 (upraveno) j Upraveno 16. březen 2016 uživatelem karelnovak35
JVT Odesláno 14. březen 2016 Odesláno 14. březen 2016 karelnovak35Prosím Tě nikomu to po nové opravě nedávej. Na demontované hlavě se dají překontrolovat zabroušené ventily. To zvládneš sám. Stačí do kanálů (sání a výfuk ) nalít trochu benzínu a ten nesmí protéct přes zavřené ventily. Vůli ve vodítkách nepoznáš když jsou ventily namontované a pružiny ventil přitlačují na sedlo. Dřík ventilu musí mít minimální vůli ve vodítku. Pro tuto kontrolu je třeba zase vše rozebrat. (sundat ventilové pružiny) Je Ti to už trochu jasné?
Slayer Odesláno 14. březen 2016 Odesláno 14. březen 2016 Trochu offtopic....ale zkus přestat oslovovat muže jako ženy, škube mi u toho i ušima :-)
JVT Odesláno 14. březen 2016 Odesláno 14. březen 2016 OK omlouvám se všem svojí češtinu. Tak trochu jsem si myslel, že se zde jedná spíše o technický než pravopisný problém.
Radek Hurvajz Odesláno 15. březen 2016 Odesláno 15. březen 2016 To nebylo asi na tebe, spíše na karelnovak35 ten ma všude tvrdý na konci
karelnovak35 Odesláno 15. březen 2016 Autor Odesláno 15. březen 2016 (upraveno) T Upraveno 16. březen 2016 uživatelem karelnovak35
celda1970 Odesláno 15. březen 2016 Odesláno 15. březen 2016 Já bych si tipnul že to budou dělat poloosy.....jak se rychle točí,tak vysávají olej z motoru... :D :D .....ale sorry jestli to tím nebude....
Recommended Posts