Charlie 607 Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Tak u nás je to v průměru 17m3 za měsíc. Cena za m3 je 35Kč. Dvougenerační dům - dvě samostatné bytové jednotky, v jedné 2 dospělí, ve druhé 2dospělí a 2děti, + zahrada. Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Já netuším, nemám vodoměr Kolikrát jsem si říkal, že až ho mít budu, tak to bude kruté, protože rozhodně vodou nešetříme. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 až ho budeš mít,tak začneš Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Citovat
Dano406 Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Nejvíc vody proteče porcelánovým autobusem. Když jsem abgrejdoval na dvojtlačítkový ovladač,tak drahá polovička přišla a prej je to na pikaču a nesplachuje to. Musela to tlačítko držet dýl a vypustila celou nádržku asi cca.7 litrů,takže muselo proběhnout školení mužstva ve splachování Citovat
MilanF1 Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Ve dvou dospělých ročně protočíme 60 m3, sprchujeme se, pračka + myčka. A to navíc předzahrádku zaléváme z kohoutku. Zvažovali jsme i chytat vodu dešťovou. Loni se o to snažili sousedi, ale nic nenachytali. Řešením může být studna, ale z pohledu návratnosti neekonomické, zvláště, když ta předzahrádka má jen 120 m2 a všude samozřejmě není porost k zalévání Vodou nijak zvlášť nešetříme, když je potřeba, pustíme kohoutek. Zde netuším, jak ušetřit na provozu. Snad krom toho, že když jdu do sprchy, abych studenou vodu odtočil do kýble a pak s ní splachoval WC ... na to jsme ale moc pohodlní. Citovat
Milan+ Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Divil by jsi se co lidí to u nás v práci praktikuje,ale nebude to jen u nás. Citovat
vendelinek Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 takovej rozptylovac na bateriich je taky znát,kuchyň,koupelna umyvadlo a sprchovej rozptylovac,keramickej autobus ,tak ten funguje super,jen s tím umět mačkat,taky mi to trvalo,než jsem doma vysvětlil co s tim odesláno z Lumie Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 v dubnu mám roční zučtování a budu mít spotřebu... pak montuji ve sprše,na umyvadle v koupelně a na baterii v kuchyni.... uvidíme jaká bude úspora či jde jen o reklamu... http://www.watersavers.eu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 taky se sprchuji v práci,nevidím na tom nic špatného Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Však když jsem dělával ve fabrice taky jsem se sprchoval po šichtě v práci. Citovat
Hafity Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Dejte, prosím, foto porcelánového autobusu, bo bych nerad zhebnul blbé.... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 (upraveno) pokud to jde tak vodu do bazenu z vlastni studny nebo potoka6 lidi (3 dospeli - 3 deti) sprcha mycka prackanejsem si jistej presnou spotrebou ale platime 1000 mesicne a co 1/4 roku se nam par stovek vraci ve WC nadobkach mam 1,5L lahev tim se zmensi objem nadobky na kazde splachnuti (neprisel sem na to jak nastavit na tom nasem hajzliku curaci a kakaci splachovani)nejvetsi uspora je pouzivat vodu z vany, pracky na splachovani Upraveno 6. únor 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Veverka Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 v dubnu mám roční zučtování a budu mít spotřebu... pak montuji ve sprše,na umyvadle v koupelně a na baterii v kuchyni.... uvidíme jaká bude úspora či jde jen o reklamu... http://www.watersavers.eu Zajímavé, ale jak to ušetří 0,5 litru vody, když potřebuješ do hrnce natočit 1 litr na polívku/brambory Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Jednoduše, ten hrnec budeš napouštět dvakrát tak dlouho, tím pádem budeš mít vice času si zapnout plotýnku aby se předehřála :D Jinak snížení průtoku opravdu ušetří, protože ruce si opláchneš pullitrem vody místo čtyřmi litry Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 ja bych i vodu rad setril jen me sere karma nez nahreje vodu do sprchy a pak 3x plivne studenou davku :bacha Citovat
MilanF1 Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Ty eko-perlátory nějak nechápu. Prostě si pouštím vodu podle toho, jak potřebuji. Já ji nepouštím naplno, kde je průtok 15l/min a s tímto udělátkem jenom 6l/min. Tohle se dá pochopit, pokud jsou doma děti, které rádi pouští vodu naplno ... ale tohle bych řešil výchovou, ne eko-perlátorem... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Vyměň karmu jj amm tucha ze jde do kytek jinac koukal sem na vodne a stocne od 6.8.2015 do 6.11.2015 a mam to za 30m2 zaplaceno na zalohach 3000kc - skutecna platba 2431.17Kc Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Ty eko-perlátory nějak nechápu. Prostě si pouštím vodu podle toho, jak potřebuji. Já ji nepouštím naplno, kde je průtok 15l/min a s tímto udělátkem jenom 6l/min. Tohle se dá pochopit, pokud jsou doma děti, které rádi pouští vodu naplno ... ale tohle bych řešil výchovou, ne eko-perlátorem... TAK uvidíme až budete mít děti,ona to pouští i manželka na plny koule,děti když si mejou ruce nebo čistí zuby ve sprše totéž namontuji a uvidíme... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.