m.felix Odesláno 23. listopad 2015 Autor Odesláno 23. listopad 2015 Tak to taky nepomohlo . můžete se mi někdo podívat ve vašem service boxu na email technické podpory? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 (upraveno) mailto:contact-assistance-independant@mpsa.com Kontakt Stránky jsou určeny výhradně automobilovým profesionálům, vydavatelům technické dokumentace a výrobcům zařízení pro opravy. V případě potíží s používáním stránek nás kontaktujte na:mailto:contact-assistance-independant@mpsa.com (uveďte vaše zákaznické číslo) Upraveno 23. listopad 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 Takovej dotaz, možná blbost, ale zvoliš si před přihlašením vlevo dole českou verzi? Nebo jinak, dělá to v jakekoliv jazykové verzi? Citovat
m.felix Odesláno 23. listopad 2015 Autor Odesláno 23. listopad 2015 testoval jsem jak českou, tak i původní francouzskou. Díky za kontakt. Napíši tam a snad mi někdo pomůže. Citovat
ares_406 Odesláno 1. prosinec 2015 Odesláno 1. prosinec 2015 Ahoj, jsem na tom stejně též se tam nemohu dostat a vypisuje mi to ty samé chyby. Dozvěděl jsi se něco od podpory?? Nechal jsem si vygenerovat i nové heslo a u toho mi to píše že je špatné :-( Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. prosinec 2015 Odesláno 1. prosinec 2015 co vy s tim delate - ja jedu na servisboxu uz dobrych 8 let a zadny problem nepozoruju Citovat
m.felix Odesláno 1. prosinec 2015 Autor Odesláno 1. prosinec 2015 bohužel se mi nikdo neozval Citovat
vildapl Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 Taky mi to už asi 3 týdny nejde. Firefox hlásí "kontaktujte administrátora" a Chrom "nesprávné heslo". Zkusil jsem vygenerovat nové heslo a nepomohlo to. Citovat
m.felix Odesláno 2. prosinec 2015 Autor Odesláno 2. prosinec 2015 tak nakonec po kontaktování technické podpory a odpovědi : country modified to konečně funguje Citovat
pajabubenec Odesláno 31. prosinec 2015 Odesláno 31. prosinec 2015 Chci se jen zeptat, nemohu se dostat do SERVICE BOXU na http://public.servicebox.peugeot.com/. Máte taky ty samé problémy? mám stejný problém už asi týden se nemůžu připojit, stále to píše chybné jméno nebo heslo, skoušel jsem i jiné prohlížeče a všude stejný......... Citovat
MJSytic Odesláno 31. prosinec 2015 Odesláno 31. prosinec 2015 Prostě nabořená registrace. Použijte jinou a je to Citovat
m.felix Odesláno 31. prosinec 2015 Autor Odesláno 31. prosinec 2015 mám stejný problém už asi týden se nemůžu připojit, stále to píše chybné jméno nebo heslo, skoušel jsem i jiné prohlížeče a všude stejný......... já kontaktoval technickou podporu. Viz. mé příspěvky výše. Co se týká prohlížečů, je úplně jedno, jaký prohlížeč se používá. Citovat
chury721 Odesláno 31. prosinec 2015 Odesláno 31. prosinec 2015 Prostě nabořená registrace. Použijte jinou a je to Nová registrace také nefunguje, problém je někde jinde ... Citovat
Dave_k Odesláno 31. prosinec 2015 Odesláno 31. prosinec 2015 U mě to nefungovalo už ani nepamatuju. Používám FF. A OS jak WinXP tak Win7. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. prosinec 2015 Odesláno 31. prosinec 2015 (upraveno) A co použít jiný ? díky konečně se naplno dostanu do Citroen Servisboxu asi jsem blbec, že mě to už dávno nenapadlo Upraveno 20. únor 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
MJSytic Odesláno 31. prosinec 2015 Odesláno 31. prosinec 2015 Nová registrace také nefunguje, problém je někde jinde ... Nepíšu nová, ale jiná. Každopádně je buď problém mezi klávesnicí a židlí a nebo na tvém přijímači Citovat
chury721 Odesláno 21. leden 2016 Odesláno 21. leden 2016 Nepíšu nová, ale jiná. Každopádně je buď problém mezi klávesnicí a židlí a nebo na tvém přijímači Tak problem byl na straně providera. Nevím jak je to možné, ale vždy ta francouzská hláška (jakýkoliv prohlížeč i OS) a to i na veřejné IP od ISP. Na jiném poviderovi to frčí bez problému na všem... Citovat
igor.sk Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 (upraveno) Pre tých čo by chceli a nejde sa prihlásiť na servicebox, keďže ani mne to nešlo a po internete je veľa takých diskusií. Takže čiernobiele to nebude. Používam firefox. 1. choď servicebox login a otvor stránku na dvoch záložkách. 2. na prvej záložke zvol jazyk, aj keď to vraví rečou tvojho kmeňa 3. vlož meno a heslo a klik na prihlásenie / ak dostanete http://uloz.to/xb481q5Y/2-profil-erorr-servicebox-2-jpg / po potvrdení ťa vráti na úvodnú obrazovku, tak opäť zvoľ jazyk a dostaneš http://uloz.to/xARnDNCW/1-profil-erorr-servicebox-1-png tak je dobre. 4. choď na druhú záložku a klikni na registrovať, klikni na odborník, iný, .... čokoľvek a daj ďalej. Nemusíš už vypisovať meno a podrobnosti... 5. prejdi na prvú záložku s obrázkom 1 http://uloz.to/xARnDNCW/1-profil-erorr-servicebox-1-png 6. stlač F5 a prihlási ťa to do tvojho starého profilu. Už sa tak chvíľu prihlasujem, a tento problém bol na všetkých prehliadačoch aj na notebooku. Skúste a dajte vedieť. Igor .....a je to iba pre tých čo im nefunguje staré prihlásenie. Tým čo to funguje sa vzrušovať nemusia. Upraveno 15. únor 2016 uživatelem igor.sk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.