Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
mailto:contact-assistance-independant@mpsa.com

Kontakt
Stránky jsou určeny výhradně automobilovým profesionálům, vydavatelům technické dokumentace a výrobcům zařízení pro opravy.
V případě potíží s používáním stránek nás kontaktujte na:mailto:contact-assistance-independant@mpsa.com
(uveďte vaše zákaznické číslo)

Upraveno uživatelem Gabriel 307
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, jsem na tom stejně též se tam nemohu dostat a vypisuje mi to ty samé chyby. Dozvěděl jsi se něco od podpory?? Nechal jsem si vygenerovat i nové heslo a u toho mi to píše že je špatné :-(

• O 4 týdny později...
Odesláno

mám stejný problém už asi týden se nemůžu připojit, stále to píše chybné jméno nebo heslo, skoušel jsem i jiné prohlížeče a všude stejný.........

já kontaktoval technickou podporu. Viz. mé příspěvky výše. Co se týká prohlížečů, je úplně jedno, jaký prohlížeč se používá. 

Odesláno

Nová registrace také nefunguje, problém je někde jinde ...

Nepíšu nová, ale jiná. Každopádně je buď problém mezi klávesnicí a židlí a nebo na tvém přijímači :myslim
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Nepíšu nová, ale jiná. Každopádně je buď problém mezi klávesnicí a židlí a nebo na tvém přijímači :myslim

Tak problem byl na straně providera. Nevím jak je to možné, ale vždy ta francouzská hláška (jakýkoliv prohlížeč i OS) a to i na veřejné IP od ISP. Na jiném poviderovi to frčí bez problému na všem...

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Pre tých čo by chceli a nejde sa prihlásiť na servicebox, keďže ani mne to nešlo a po internete je veľa takých diskusií.

Takže čiernobiele to nebude.

Používam firefox.

1. choď servicebox login a otvor stránku na dvoch záložkách.

2. na prvej záložke zvol jazyk, aj keď to vraví rečou tvojho kmeňa

3. vlož meno a heslo a klik na prihlásenie

/ ak dostanete http://uloz.to/xb481q5Y/2-profil-erorr-servicebox-2-jpg / po potvrdení ťa vráti na úvodnú obrazovku, tak opäť zvoľ jazyk a dostaneš   http://uloz.to/xARnDNCW/1-profil-erorr-servicebox-1-png    tak je dobre.

4. choď na druhú záložku a klikni na registrovať,  klikni na odborník, iný, .... čokoľvek a daj ďalej. Nemusíš už vypisovať meno a podrobnosti...

5. prejdi na prvú záložku s obrázkom 1 http://uloz.to/xARnDNCW/1-profil-erorr-servicebox-1-png

6. stlač F5 a prihlási ťa to do tvojho starého profilu.

Už sa tak chvíľu prihlasujem, a tento problém bol na všetkých prehliadačoch aj na notebooku.

Skúste a dajte vedieť.

Igor

.....a je to iba pre tých čo im nefunguje staré prihlásenie. Tým čo to funguje sa vzrušovať nemusia.

Upraveno uživatelem igor.sk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...