Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Myslíte, že je to tak v cajku? + pokec o Blance

Recommended Posts

Odesláno

to ale nepopiram, ze mraky penez lezi v tech technologiich, sam jsem navrhoval kamerove systemy vc opticke kabelaze apod.... jen jsem napsal, ze ten design nic moc, nelibi se mi, ale to je proste kazdeho vec.

Projektoval nebo si diktoval požadavky, které projektant zpracoval?

Odesláno

Tak to souhlasím, dnes jsem jel do práce MHD busem č.195 a na Spojovací si tramvaje "pouštějí" zelenou. Už nikoho ale nezajímá, že autobusy stojí na světlech cca 6min a v případě více tramvají i víc. Stojí to pak ve všech směrech a neuděláš nic.

No právě v tom je ten fór je preferována MHD a v rámci MHD je nadřazena TRAM nad BUS což je speciálně na Spojovací zářný příklad. Tramvaják najíždí do nástupní a vlak se okamžitě přihlašuje s požadavkem na " volnou " cestu ale že on stojí v té zastávce ještě 40  i více vteřin po již nastavení " volná" to už nikdo nedomýšlí.

Odesláno

.. Ono stavebně se asi na tunelu nedá moc nového vymyslet ale jak tvrdí odborníci tak to čím se tato část pražských tunelů řadí k nejmodernějším v Evropě je schováno běžnému uživateli a vlastnosti technologických vychytávek se ocení pouze několikrát a všichni říkají i když by se to nemuselo spustit nikdy tak je dobře že to tam je. ..

Da se treba postavit tak ze draze zaplacene izolace proti vode jsou funkcni a betonem neproteka voda zvenku dovnitr tunelu coz bohuzel odflaknuli v podstate ve vsech nasich tunelech postavenych v tomto stoleti.

Odesláno (upraveno)

Da se treba postavit tak ze draze zaplacene izolace proti vode jsou funkcni a betonem neproteka voda zvenku dovnitr tunelu coz bohuzel odflaknuli v podstate ve vsech nasich tunelech postavenych v tomto stoleti.

Nevím jak to myslíš, ale Blanka vede pod Vltavou, takže musí mít izolaci proti tlakové vodě. Pokud by byla porušená, tak by to v tunelu asi vypadalo jinak. Za druhé je tady nějaká záruka a ta platí i na izolace. Divil bych se, kdyby na ty izolace byla méně jak 15 let.

Upraveno uživatelem Midloch
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Z praxe: Sygic 15.1.5 zná Blanku z obou stran. V pátek jsem ji protáhnul na Strakonice a včera zpátky a je to tedy úplně super k nám do Kobylis. Po "dálnici" jsme přijeli od Příbrami, za Barranďákem šoupli do prvního z vlastně 6 tunelů (1 Blanka = 3 tunely) a pak už jen kolem Bulovky na Ládví. De facto po dálnici až skoro ke dveřím :super

Upraveno uživatelem Veverka
  • O 9 měsíců později...
Odesláno

Problém je hlavně Kulaťák. A dost přidala i zavřená Korunovační, takže teď jede přes Kulaťák a Prašný most prakticky všechno, co míří směrem do centra. Já jsem tudy jezdil ze zahrádky, směrem domů to mám tudy o 5km kratší, ale už jezdím taky venkem jako cestou tam, než poskakovat v kolonách a na světlech... Jinak, jak to teď vypadá s parkováním v Dejvicích? :)

Odesláno

Parkovani porad stejne, kdyz prijedu domu tak mam pred domem volne parkovaci misto i bez karty... :-)

No a tam kde namalovali modre cary je plno porad stejne jako predtim... jen za to ted holt plati.

Odesláno (upraveno)

Vždycky když jedu z Ládví do Bráníka (do 25 minut zatím vždy spolehlivě) nebo na letiště (35 minut taky dost spolehlivě) tak si libuju, že ty miliardy nakonec asi stály za to, když už se za to vysolily... ;)

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

já jsem se taky naučil jezdit " dírou " . Podle mých odhadů to mám cca o 20-25 minut rychlejší v běžném provozu. Často jezdím napříč celým městem od Černého Mostu na Vypich a dál směr Karlovy Vary. A to ušetřím spoustu času i km než se crcat po venkovním okruhu kde jsou taky tunely. Venkem jsem jel asi dvakrát a pokaždé tam byl problém takhle vnitřkem je pořád možnost se uhnout.

Odesláno

Za mě dobrý.. :) občas to skáče nahoru na holešovičky a mohli by dát pryč ty 50... Jinak z radotína na šutku necelá půl hoďka.. :) předtím tak 45 minut až hodina.. :(

Co mi lebka nebere a vůbec nesleduju sou ty slavný barevný pruhy... A na můj vkus by mohla zhasnout půlka světel :) oproti strahovu je to až nepříjemný do očí... Přechod když je venku tma je pak o to horší...

Odesláno
před 13 hodinami, oddie napsal:

Hm, to jsem tedy čekal, že tam bude volněji...

Kolem metra to takhle v deset rano vypada volneji, to je fakt. U nas dole se to moc nezmenilo...

Odesláno
před 14 hodinami, oddie napsal:

Hm, to jsem tedy čekal, že tam bude volněji...

No tak u mě na Arbesáku to karty neskutečně pročistily. Ted když přijedu domů odpoledne tak si můžu doslova vybrat kam zaparkuju auto. Dřív sem tam kroužil třeba půl hodiny a čekal než někdo vyjede. Ale taky to dřív bylo samý auto cizince, nebo B,T,P,L apod.

Za mě tedy parkovací karta na Smíchově smysl měla.

Odesláno

Není to téma o tunelu Blanka?

Jinak tunel podle mě hodně super. Jezdím často Černý most Strahov a dřív přes Jižní spojku a Strahovský tunel to bylo o hodně delší než přes Harfu, Troju a tunelem Blanka. Ještě kdyby udělali severovýchodní obchvat, ale toho se asi už nedožiju.

Na kulaťáku se to stohuje z Evropské, protože spousty lidí neumí najíždět na kruhový objezd.

Odesláno

Z Evropske se to stosuje hlavne proto ze na kulataku pitomci blokuji prujezd levy pruh Evropske - vnitrni pruh Kulataku.

Jet z Evropske do Blanky pres Kulatak, to delaji jen turisti...

Odesláno
před 1 hodinou, MotoMoto napsal:

No však, turista. 

Tak to ber asi 50m pred kulatakem doprava zkratkou... teda pokud nezahnes uz na svetlech pred kulatakem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...