Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

hadky? To mi asi neco uniklo.jinymi slovy at uz bude nahore nebo dole kdokoliv nezavdeci se vsem. To proste nejde. Jen motomoto si mysli ze takovej bude.

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

Tak to si Petře rozhodně nemyslím. Už teď to vidím z některých reakcí. Rozhodně nejsem zastáncem líbivé politiky, spíš naopak. Ale to nic nemění na tom, že i ta nelíbivá nemůže být akceptovaná a pochopená. Levicová je vždy líbivější než pravicová a přesto rozumní lidé volí tu pravicovou. Promiňte  to přirovnání, nechci sem politiku tahat, ale je nejsnadnější přirovnání.

Krásně na to sedí: Kdo nebyl ve dvaceti levičák nemá srdce, kdo nebyl ve třiceti pravičák, nemá rozum.

Odesláno

Pepito, buď v klidu, kandidáty to nemůže odradit, páč pokud jsou členy minimálně rok tak ví co je čeká, a že tu za ten rok bylo sračkotémat :D Ale já to vše beru s dobrou náladou... Zatím si tu nikdo nijak nikomu nevyhrožuje, to by bylo horší...

Odesláno

Eltone, nemáš zač, právě takový lidi jako jsi Ty mají ve vedení být. Tím nechci nikoho ze současného vedení nějak napadat, i v něm jsou někteří kteří tam mají být.

Odesláno

Eltone, stačí když ti ta funkce nestoupne do hlavy, zustaneš sám sebou, budeš slušně vystupovat a nebudeš arogantní. Pokud se můžeš za toto zaručit, pak si buď klidně rebel nebo lopata, ale můj hlas dostaneš.

Odesláno

To už nikdo další Eltona nepodpoří? Kde ste všichni? Byla by škoda kdyby mu to uteklo o pár hlasů (nepočítal jsem to)

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

Odesláno

že už je hlasů dostatek, neznamená, že už se nikdo další nemůže vyjádřit. Určitě bude dobře, když bude vidět, že Eltona podporuje i víc než jen těsné nadrhaniční množství členů.

Odesláno

Dovolim si Vas upozornit, ze platnost ci neplatnost kandidatury a podpory clena eltona posoudi volebni komise. K rozhodnemu datu vydame verdikt.

Volební komise potrvzuje platnost kandidatury eltona.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...