Medvěd Odesláno 13. březen Odesláno 13. březen (upraveno) Děkuji příteli po telefonu a PC guruovi Péťovi za znovuzprovoznění přístupu na pracovní mail z mojeho domácího pičítače Upraveno 14. březen uživatelem Medvěd radim.1008, Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben Moc musím poděkovat @Péťa , přijel o víkendu a nic za to nechtěl. Víc takových řemeslníků Ne važne moc díky za zvonek off , opravu kamer a pomoc s vytvořením HUP domečku Radek Hurvajz, Pepito, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben (upraveno) No to sem chtěl napsat, že jsi dojel Béčkem, ale pak jsem si řikal že nebudu dloubat Tak ale přiznal jsi se sám, no. Upraveno 5. duben uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben já jsem rád, že přijel spalovákem Radek Hurvajz, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Dave_k Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben (upraveno) před 3 hodinami, Pe.Tr napsal: já jsem rád, že přijel spalovákem To by ti jinak třeba zdvojnásobil odběr elektřiny co? Nebo podpálil barák. Nebo by se nevešel na dvůr? Upraveno 5. duben uživatelem Dave_k Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben @Dave_k , nene , ale mohl jsem se mu takto aspoň malinko revanžovat za tu jeho ochotu přijet v so a pomoct mi Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben @Dave_k Nejpravděpodobněji všechno najednou Dave_k ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen děkuji @ChouLu a @Vena garážmistr za výměnu zámku na mém mazlíkovi ChouLu ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 8. květen Odesláno 8. květen Musím poděkovat @Ta jak bydlí s Pe.Trem za včerejší garanční, objednání ode mě na poslední chvíli, zapůjčení auta. Děkuji Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.