Péťa Odesláno 16. duben 2022 Odesláno 16. duben 2022 (upraveno) Drží Sice jsem se k tomu dostal teprve včera, ale to je vlastně jen jediný den zpoždění @Klemoň, ještě jednou díky. Spokojená tchýně je základ harmonického manželství Upraveno 16. duben 2022 uživatelem Péťa Citovat
Klemoň Odesláno 16. duben 2022 Odesláno 16. duben 2022 Hele Peťo , trenink dělá mistra. Co si navymýšlí doma, o tom se tchýni jenom zdá Péťa ohodnotil 1 Citovat
Jirkap Odesláno 25. červen 2022 Odesláno 25. červen 2022 Děkuji @Ferry za dnešní pomoc s monitoringem rádií v Příbrami, že jsem nemusel zbytečně jet tam a zpět jako ve čtvrtek do Znojma Mimochodem nebydlí tam někdo? Díky Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 Velikánká poklona a poděkování pro @Péťa @minimaxa za dnešní směnu u mne . Byla to taková hurá akce, ale já jsem moc a moc rád, že mám již namontováno a rozběháno. Moc oběma klukům děkuji za návštěvu a zužitkování jejich nabitých letitých vědomostí a dovedností v praxi u mne doma . (konkrétně instalace wifi hraček a nějakých bezpečnostních prvků ) Charlie 1, radim.1008, brixtr a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Péťa Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 Bylo mi ctí a odměna v podobě výborné stravy neměla chybu. Starali jste se o nás s @Ta jak bydlí s Pe.Trem přímo nadstandartně Klemoň a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 Rád jsem se podíval do Nerátek a poradil a jídlo bylo úžasné Citovat
Ferry Odesláno 13. červenec 2022 Odesláno 13. červenec 2022 Velké poděkování 3 Jirkům - jmenovitě @jirka307 za darování rádia do mojí nové 206, @Hafity za vyzvednutí zmíněného rádia a ještě nových tlumičů, taky na 206 a předání @Scratch ovi ,kterému patří dík za převzetí a převezení všeho do Prahy. Díky a snad se budu moct někdy nějak odvděčit. jirka307, Péťa, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Weri 605 Odesláno 16. červenec 2022 Odesláno 16. červenec 2022 Moc díky @ChouLu za včerejší poradu .. dneska se prej rozebere co půjde (=buď na telefonu - určitě něco zbyde ) Citovat
brixtr Odesláno 21. červenec 2022 Odesláno 21. červenec 2022 (upraveno) děkuji @ChouLu za menší výlet a prohlídku nového auta pro mamku p.s. je to zase Peugeot Upraveno 21. červenec 2022 uživatelem brixtr jirka307 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 22. červenec 2022 Odesláno 22. červenec 2022 (upraveno) Děkuju tímto ChouLovi a Vénovi, že mi ráno zvedli telefon a snažili se poradit. Bratránkovi klekla jeho 508 SW (asi spojka) a páč auto potřebuje, sháněli jsme rychlý servis. Nakonec auto odvezl do Motola (https://www.autoservis-diamec.cz/ ), ale i tak dík za snahu Upraveno 22. červenec 2022 uživatelem Medvěd ChouLu, Péťa a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Ferry Odesláno 4. srpen 2022 Odesláno 4. srpen 2022 Velke diky @KoudaK ,ktery mi dnes u Tisnova bleskove vyzvednul sadu Ouraganu i s origo sroubama na moji 206 za suprovou cenu 1000kc, takze mi je nikdo nevyfouknul MJSytic, KoudaK, Radek Hurvajz a 4 další ohodnotil 7 Citovat
KoudaK Odesláno 5. srpen 2022 Odesláno 5. srpen 2022 Jo NZ... MJSytic, Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 Děkuji @Péťa za dopravu FV panelů Citovat
Péťa Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 Děkuji @minimaxa za klubko a proviant. Zbytek pořešíme... Citovat
Klemoň Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 Já prostě nepřestávám zírat. Člověk se zmíní, že by potřeboval zabít covid medem a za 3 minuty mu @Péťa nabídne pomoc . . . Tak popravdě u něj mne to vlastně nepřekvapuje. Pořád je tu určitá skupina členů, kteří nemají žadný problém tu pomocnou ruku nabídnout. Jen mne to v tom divném světě čím dál více překvapuje a zároveň těší, že jsou tací ještě mezi námi Fruktis, Péťa, Hafity a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Péťa Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 Asi jsem jinej, ale mě to přijde normální. Taky mi přijde normální nekrást, ... Radek Hurvajz, Hafity, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 (upraveno) Péťo - ruku na srdce, ale kolik takových "normálních" sám v životě potkáváš? Já osobně jsem rád, že se můžu nazývat Tvým kamarádem, ale současně mě mrzí, že nejsem schopen Tvou pomoc, kterou často čerpám, smysluplně vracet. (týká se i Hurvajse , Ferryho, Klemoně a mnohých dalších ze zdejšího osazenstva) Upraveno 11. srpen 2022 uživatelem Medvěd Citovat
Péťa Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 Ruku na srdce, hodně. Asi mám štěstí na kamarády. A neboj, i na Tebe dojde Koneckonců, už několikrát jsme v Praze využili medvědí pohostinnosti a brlohu. Bohužel ale musím potvrdit, že každé pracovní ráno na poradě slyším, jak i u nás v Asii je moře takových, kteří se neštítí ničeho. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 me treba mrzi ze ted moc pomahat nemuzu , nejak je toho posledni dobou (cca 3 roky) proste moc . Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 12. srpen 2022 Odesláno 12. srpen 2022 Víš @Pe.Tr ona ta pomoc není vždy jen o tom něco přivézt či něco přišroubovat. Někdy je i slovní rada nad zlato a ani to ty nedmítáš, takže klídek . . . Péťa, Pepito, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.