Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik je vás tu co nezná předsedu Peugeot clubu?

Recommended Posts

Odesláno

Alespoň od jednoho vidění "znám" prakticky všechny, co kdy měli s vedením klubu něco do činění - tedy nejen předsedy. Stejně tak řadu významnějších/známějších členů, co klubem prošli.

Odesláno

Předsedu neznám, nikdy jsem ho neviděl, ani nevim jak vypadá, vždycky byla tma  a on byl tmavě oblečený, na nohu nenapadá, zvlaštní znamení jsem si nevšiml. Mohu už prosim odejit z vyslechu? :D :D

Nezamýšlel jsem toto téma jako výslech,ale spíš mne tato myšlenka napadla při té větě,že konkrétní člen,který je (dle příspěvků) už asi docela dlouho v klubu,nezná předsedu PC (nebo presidenta-jak chcete) :myslim  

Pokud vám připadá toto téma trapné,tak jej prosím smažte :mad:  :papa

Odesláno

Možná to tady někde je,ale nevím kde to hledat,tak jestli by někdo mohl napsat:

Kdy bylo toto fórum založeno

Kolik bylo předsedů a jejich fuknkčí období

Děkuji :papa

Odesláno

Ja znam osobne a i jsem s nema neco popil: Netopka,Méďa,Pe-Tr ai se Schrekem. :)

Odesláno

Díky za odpovědi :super

Jen jestli to může někdo doplnit o ta funkční období..

V Šebetově 2007 byla předsedkyně Netopýrka? Už si to nepamatuji..   :myslim  :papa

Odesláno

Nezamýšlel jsem toto téma jako výslech,ale spíš mne tato myšlenka napadla při té větě,že konkrétní člen,který je (dle příspěvků) už asi docela dlouho v klubu,nezná předsedu PC (nebo presidenta-jak chcete) :myslim  

Pokud vám připadá toto téma trapné,tak jej prosím smažte :mad:  :papa

Pepito--není to nic složitého k pochopení, jsem na klubu peugeot proto, že se zajímám celoživotně o auta a pežoty dlouhodobě vlastním, takže mám s nima zkušenosti, které rád předám jiným...,naopak i já se tady hodně přiučím...,nejen v oblasti motorismu :D ,nemám potřebu se k tomu scházet na srazech atd., což nemyslím nijak pejorativně--prostě nemám a tečka. :papa

Guest servisman
Odesláno

Za dobu co jsem zde jsem se setkal jen s jediným předsedou a to s Medvědem na 1.minisrazu v Týně.

Měl jsi to spíš dáti jako Anketu.

Jinak bych napsal asi to co ozzy56

Odesláno

Pepito--není to nic složitého k pochopení, jsem na klubu peugeot proto, že se zajímám celoživotně o auta a pežoty dlouhodobě vlastním, takže mám s nima zkušenosti, které rád předám jiným...,naopak i já se tady hodně přiučím...,nejen v oblasti motorismu :D ,nemám potřebu se k tomu scházet na srazech atd., což nemyslím nijak pejorativně--prostě nemám a tečka. :papa

Taky se neúčastním každého srazu ať už z časových nebo finančních (to častěji) důvodů, ale zatím na všech kde jsem byl, byla vždy parádní nálada a potkal jsem se lidmi, které jsem do té doby znal jen odtud. Srazy jsou fajn a je to parádní relax. :super  :D

Odesláno

Já myslel že to berou všichni (nejen majitelé Peugeotů) jako já - pokec a rady tady na fóru a poznávání se na srazech :mad:  :myslim  :roll

Chápu že to každý nemusí.Stačí sedět u PC doma ;)

Já jsem začal na srazy jezdit kvůli poznávání členů klubu a taky (jak už jsem psal jinde) poznávání krás a koutů naší krásné České zemičky :super

Tímto móóóc děkuji všem,kteří se spolupodílí na všech srazech i minisrazech :super  :super  :super  :potlesk  :potlesk  :potlesk  :papa

Odesláno

Osobně jsem pozna a mluvil, ruku podal s Medvěd, Pe.Tr, Schrek. První dva předsedové byli dokonce i v Týně nad Vltavou (Pe.Tr byl u mě s polečně s Přemou a Nanju ;) + 406 break). Medvěd byl jak píše servisman u mě na 1. minisrazu P-C v Týně nad Vltavou. Se Schrek jsem se setkal na srazu P-C, který se konal v chatové oblasti Slunečnice u Vlčic okr. Jind. Hradec v roce 2014.  Byl to můj prvni sraz P-C, na kterým jsme byl osobně :super . Potkal jsem zde a i mluvil s mnoha členy P-C :papa .

Odesláno

Mašinku jsem nepoznal,ale ostatní čtyři předsedy znám osobně díky srazům,jsem totiž společenský typ a se seznamováním nemám problém :D  ;)  :papa

Odesláno

Osobně jsem pozna a mluvil, ruku podal s Medvěd, Pe.Tr, Schrek. První dva předsedové byli dokonce i v Týně nad Vltavou (Pe.Tr byl u mě s polečně s Přemou a Nanju ;) + 406 break). Medvěd byl jak píše servisman u mě na 1. minisrazu P-C v Týně nad Vltavou. Se Schrek jsem se setkal na srazu P-C, který se konal v chatové oblasti Slunečnice u Vlčic okr. Jind. Hradec v roce 2014.  Byl to můj prvni sraz P-C, na kterým jsme byl osobně :super . Potkal jsem zde a i mluvil s mnoha členy P-C :papa .

Na srazu v chatové oblasti Slunečnice u Vlčic jsem byl taky,ale Tebe si nějak nevybavuji :myslim  :papa

Guest minimaxa
Odesláno

Přijeďte na sraz do Liberce a minimálně tři předsedy poznáte osobně  :mrk   :papa

Odesláno

Přijeďte na sraz do Liberce a minimálně tři předsedy poznáte osobně  :mrk   :papa

Tak jsem nahlédl do "přihlašovadla" a už jsme zakulatili na rovnou 100-ku.  :potlesk  Tak na  :papa  na srazu. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...