Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Spíš do té doby změní poplatek při převodu na mnohem efektivnější poplatek z provozu, jako je německá Kfz-steuer. Popravdě se docela divím, že už to tu dávno nezavedli. Pak to bude horší protože tomu neuteče nikdo...

• O 3 týdny později...
Odesláno

To nevadí, že byl vystaven v roce 2006. Myslím si, že to tam máš.

A kdyby jsi nebyl tajnůstkář :D  a napsal si model motorizaci a rok výroby do podpisu, tak by jsi se to třeba dozvěděl ihned ;) .

Odesláno (upraveno)

Nechce se mě ted hledat TP :D je to 406 1.8 16V 81KW v provozu od května 1997 ;) jinak v TP to mám dojem ještě není řekl bych že v těch letech 2005-2006 se tohle ještě ani neřešilo ale nejsem si jistý myslím že dokonce dneska už jsou TP i trochu jiné.

Upraveno uživatelem Nick406
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Až přijde čas odchodu 406, naplním nádrž a pojedu "rybařit" ke Globusu na parkoviště - ideálně o víkendu. To by bylo, abych nechytil nějaký úlovek v podobě nedání přednosti zprava :aut Jen to musí přežít 4očko, toho by byla škoda :D

Odesláno

Jen to musí přežít 4očko, toho by byla škoda :D

Tak až se budeš chystat na demoliční spanilku a nechceš aby utrpěla 4očka,tak je vyndej a ulož do dárkové škatulky s bavlnkou. :mrk

Odesláno

Až přijde čas odchodu 406, naplním nádrž a pojedu "rybařit" ke Globusu na parkoviště - ideálně o víkendu. To by bylo, abych nechytil nějaký úlovek v podobě nedání přednosti zprava :aut Jen to musí přežít 4očko, toho by byla škoda :D

Myslím že si bude možný i hodně vybírat když to tak denně vidím...:D

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Máte někdo nějaké ofiko info, že to pro Euro3 bude platit od 1.1.2016 (nebo 1.3.)? Koukal jsem na internetu a všude je uvedeno, že se plánuje. Ale na nějaké ofiko vyjádření, od kdy to bude platit, jsem nenašel :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...