Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted

Kdysi dávno měl tento přípravek označení VELFOBIN. Účel byl jediný - navázat na sebe vodní kondenzát (vodu), která se vyváří tzv. "Vodnatěním" při dlouhodobém skladování nebo třeba odstavení vozidla. ( Mimochodem proto netankuji na Č.S. ONO )

Důsledky:

- prorezlá nádrž (voda se drží na dně)

- nepravidelný chod motoru (voda v palivové soustavě)

- nejde nastartovat (zamrzlé palivové potrubí - v zimě)

Jiný důvod aditiva do benzinu je blábol resp. útok na peněženky motoristů.

Posted (edited)

VIF super benzin aditiv se dela taky do benzinu....daval jsem ho casto kdyz jsem mel benzina...nejaky extra ucinek jsem nespozoroval....to Vif do nafty to je jina...

Jinak velfobin neni aditivum....

Edited by celda1970
Posted (edited)

:xvul Taky mi to nedá. Tankuju na ONO několik let a motor naprosto OK. Při natankování u jiný pumpy (např. Benzina) žáden rozdíl.

Aditiva nepoužívám.

Edited by Dave_k
Posted

Kdysi dávno měl tento přípravek označení VELFOBIN. Účel byl jediný - navázat na sebe vodní kondenzát (vodu), která se vyváří tzv. "Vodnatěním" při dlouhodobém skladování nebo třeba odstavení vozidla. ( Mimochodem proto netankuji na Č.S. ONO )

Důsledky:

- prorezlá nádrž (voda se drží na dně)

- nepravidelný chod motoru (voda v palivové soustavě)

- nejde nastartovat (zamrzlé palivové potrubí - v zimě)

Jiný důvod aditiva do benzinu je blábol resp. útok na peněženky motoristů.

tys měl z benzínu prorezlou nádrž..?

Co je s benzínem z ČS Tank ONO?

Posted (edited)

Jak rezne plast? :mrk

počkej, teď si mi vzal smeč... :D , já čekal na odpověď

(leda, že kolega má veterána)

Edited by morepower
Posted

Je to blbost znám hodně lidi co tankoujou na ono (já ne mám to 20km daleko a špatným směrem ) a žadny problem.A určitě tam neuskladnujou dlouhodobě naftu i benzin protože tam lidi čepujou hodně a tak velke nadrže nemaji.Tady stoji třeba na omw 34kč nafta a o 500m dál csw moje pumpa 27.60kč tak kde asi často obměnujou palivo častěji  ? .)

Ono pumpa-pár lidi řekne že to je pro traktory,přitom ve zprávach byla ono pumpa vždy jako nejlevnější a plno aut si to chváli i z německa jezdí čepovat :)

Posted (edited)

Já taky tankuju na Onu dlouhou dobu. Už sem to sem i psal do nějakýho vlákna. Aditiva jsem zkoušel akorát jednou do motorky nějaký Bullet power, či co, už si nepamatuju a hned jak sem to tam nalil a

otočil heftem, tak sem cejtil,,,,,NIC novýho :myslim

Edited by morepower
Guest Scratch
Posted

ja ono leju i do motorky a ta je sakra vybirava...... a nema s tim zadny problem. Sekacka taky chroupe ono bez problemu. Je to jen predsudek... Beztak ono bere benal na stejnem miste jako shell a dalsi....

napr. Shell na Tridvorske v KOline, kdykoli jsem tam natankoval naftu do octavie, tak mi vyskocila kontrolka motoru....

Posted

Já jsem na ONO natankoval a měl jsem problém dojet domů. Konkrétně ONO v Teplicích. A po trochu pátrání kde nakupují PHM mi bylo jasno.

Guest Scratch
Posted

tam jsem s naftou problem nemel. Jinak ja benal beru bud na lukoil v HoPo nebo na ONU v Sukoradech u Mlada Boleslav

• 2 years later...
Posted (edited)

Zdravím, já mám s aditivy dobrou zkušenost, nevím jestli se i to zdá, ale přijde mi, že má auto menší spotřebu, je to možné? Kdybyste nevěděl, kde koupit, tak doporučuji xxxxxxxx, taky tam nakupuji a vždycky jsem byla maximálně spokojená.

odstraněn komerční odkaz

Edited by minimaxa
Posted
V 6. 2. 2015 at 13:06, celda1970 napsal:

VIF super benzin aditiv se dela taky do benzinu....daval jsem ho casto kdyz jsem mel benzina...nejaky extra ucinek jsem nespozoroval....to Vif do nafty to je jina...

Jinak velfobin neni aditivum....

Jo VIF super benzin aditiv je super :D Používám ho a výrazně se zlepšil chod motoru (kolísání otáček), už jedu 2 balení ViFU. Navíc účinky jsou potvrzeny ve světě motorů.. Tady máte odkaz. http://www.vif.cz/files/images/novinky/clanek_z_casopisu_Svet_motoru_2015.pdf