Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To určo ne. Bude to nějaký objekt. Bez javy a flashe by to asi nešlo vůbec... AdBlock mi hodně pomáhá... asi se mi sem nacpala spousta skaček, něco bude od doplňků a tak, ale to si povoluju na konkrétních stránkách, přesněji zatím co jsem zakázal tak chodilo... Třeba mraky nesmyslů od FB mám povolený jen na FB a tak.. Tak kdyby se povedlo zjistit zdroj objektu, snad bych našel, co povolit... Dík...

Je to v Javascripte. Namáš náhodou doplnok Noscript?
Odesláno

To bych tu nic neměl... :-DD Neee.. tohle dělaj i jen blbý stráky, který i jen kukísama dovedou nadělat mraky svaček... Nemluvě o tom, že raky stránek mohou být napadený. Pak při mym cestování se to taky připojuje všelijak... a pak člověk neví... ale chce, nebo musí...

Odesláno (upraveno)

Tak jsem to vyšetřil... Kde se mi v FF vzalo několik cizích doplňků fakt netuším. Vypnuto... spousta pitchovin zmizela. Pak stačilo vypnout už jen jeden blokovanej objekt a vše je jak bych i čekal... Děkuji za nakopnutí všem... A chodí to pěkně... I načítání stránek je velmi znatelně rychlejší... .skoro... ;-) Prvotní výhodou je, že se tam useři můžou zadat sami, když chtěj.

Upraveno uživatelem Edison
Odesláno

U FF je rychlé řešení, Napověda/restartovat se zakazanýmy doplňky a nasledně volba obnovit Firefox, nepřijdeš o založky, hesla a duležitá nastavení, ale profil se obnoví a začinaš s čistým, takže vše jede

Odesláno

Jo, já vim... Ale kdo pak má dávat dokupy mý oblíbený doplňky? To oje jednodušší projít a co nevim, co je tak zrušit. Občas se ale stane, že nějakej šmejd něco podstrčí... Třeba do jednoho obchodu někde v zahraničí jsem se nemohl dostat bez instalace čehosi... Mimochodem, obchod proběhl v pohodě... ale jeden z problémů byl důsledek. Mno... naštěstí se zdá, že se povedlo... Ono občas se stane, že některou aktualizací to začne některejch z před tím funkčních doplňků kujvit... To je pak věc najít, co to dělá a najít náhradu, zejména, dyž je to fajn doplněk... Tak dycky při aktualizaci trnu hrůzou, co všechno se podělá... A to nejen v FF...

Odesláno (upraveno)

Asi po zásahu shora začal fungovat. Ale když jsem příspěvek psal, mohl jsem se uklikat - a nic.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Slovensko je na mape stále smutné pusté... :) Pridajte sa niekto sakra! :D

Odesláno

Kde nájdem v súkromnývh správach rozelenie ako v starom: prijaté, odoslané, uložené, kôš? Jedná sa mi hlavne v minulom fóre uložené, ktoré nemôžem nájsť. Alebo sú Vašou zmenou stratené?
Peter

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...