Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak jste mozna zaregistrovali zde, dostal jsem napad oznackovat trosku ostatni cleny klubu barvou :)

je to naprosto super odreagovani, vhodne i pro nezne pohlavi (viz http://vvitty.wz.cz/PBL_M05/)

navrhuji patek 28.10. na hristi v Milicine (mezi Voticemi a Taborem, cca 70km od Phy na jih), co vy na to? teoreticky je mozna jeste sobota 29.10.

Predbezne prislibili ucast:

Vvitty

Oddie

AKCZ

Driver

a pravdepodobne jeste nekdo z kamaradu

prosim uvedene o potvrzeni... a ostatni se nevahejte pridat :)

Co k tomu potrebujete? Dobrou naladu a nejake starsi obleceni, na hristi vyfasujete zbran, masku i monterky. Jo, a taky nejake penize, 200,- je pujcovne a 1,20 stoji kulicka, typicke ucty jsou 500-1000 Kc za odpoledne.

Na hristi je mozne po hre opect nejake to masicko (nutne privezt)... :roker

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Budu v Rumunsku, takže nic

jeste ze tak Medo, by z toho pak byl hon na Medveda a ne paintball :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Medvěd

Budu v Rumunsku, takže nic

jeste ze tak Medo, by z toho pak byl hon na Medveda a ne paintball :D :D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Miličín mi něco říká, jel jsem přes něj snad poslední pondělí v září a byla tam strašná mlha...(ne, nebyl to kouř z komína, táhla se přes dvě vesnice). Na cestě zpět to bylo už v pohodě.

Paintball bych si dal, ale práce a ostatních věcí je moc. Jinak, ten účet 500-1000 Kč za odpoledne to je za osobu (snad ne!) nebo za skupinu? Ještě uvidím, předem ale asi nepojedu a pokud to bude v sobotu tak určitě ne.

Odesláno

tak mi ted volali z hriste a na 28.10. jim prisla objednavka od jinych lidi... vzhledem k momentalnimu nedostatku prihlasenych z nasi strany jsem se domluvil ze to prehodime na 29.10. a zrejme by nam zajistil i 2-3 lidi (nebojte, ne moc zkusene :) ).

tak se rychle hlaste, at muzu dat rezervacku na termin ;)

Odesláno

Tak si píšu sobota 29.10 do kalendáře, plus bych možná vzal taky někoho s sebou. Jinak neváhejte, konečně máte jedinečnou možnost, jak se mi pomstít za ty kousavé příspěvky v diskuzích ;)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

jak jste mozna zaregistrovali zde, dostal jsem napad oznackovat trosku ostatni cleny klubu barvou :)

je to naprosto super odreagovani, vhodne i pro nezne pohlavi (viz http://vvitty.wz.cz/PBL_M05/)

navrhuji patek 28.10. na hristi v Milicine (mezi Voticemi a Taborem, cca 70km od Phy na jih), co vy na to? teoreticky je mozna jeste sobota 29.10.

Predbezne prislibili ucast:

Vvitty

Oddie

AKCZ

Driver

a pravdepodobne jeste nekdo z kamaradu

prosim uvedene o potvrzeni... a ostatni se nevahejte pridat :)

Co k tomu potrebujete? Dobrou naladu a nejake starsi obleceni, na hristi vyfasujete zbran, masku i monterky. Jo, a taky nejake penize, 200,- je pujcovne a 1,20 stoji kulicka, typicke ucty jsou 500-1000 Kc za odpoledne.

Na hristi je mozne po hre opect nejake to masicko (nutne privezt)... :roker

Připiš si tam i mě :roker

Odesláno

Jak jsem koukal na ty paintballový stránky, tak už je mi jasný proč to Vitty tady organizuje, chce dostat za zorganizování skupiny kapesní nůž za 310 Kč :D :D :D Alespoň si bude mít čím krájet maso jestli si něco ugrilujem :papa

Odesláno

oddie: nemam zadnej, posledni firemni akci organizoval kolega a na tohle hriste jsme jeli prvne, ale je fajn, i personal je mily a prijemny :)

no jo, vidis, utopenci, ja myslim ze do te doby stihnu nalozit jeste jedny heh :) no dobre, mohl bych je vzit sebou jako obcerstveni po bitve...

vcera jsem ochutnaval jednoho ze zasob a byl vynikajici

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...