Vvitty Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 jak jste mozna zaregistrovali zde, dostal jsem napad oznackovat trosku ostatni cleny klubu barvou je to naprosto super odreagovani, vhodne i pro nezne pohlavi (viz http://vvitty.wz.cz/PBL_M05/) navrhuji patek 28.10. na hristi v Milicine (mezi Voticemi a Taborem, cca 70km od Phy na jih), co vy na to? teoreticky je mozna jeste sobota 29.10. Predbezne prislibili ucast: Vvitty Oddie AKCZ Driver a pravdepodobne jeste nekdo z kamaradu prosim uvedene o potvrzeni... a ostatni se nevahejte pridat Co k tomu potrebujete? Dobrou naladu a nejake starsi obleceni, na hristi vyfasujete zbran, masku i monterky. Jo, a taky nejake penize, 200,- je pujcovne a 1,20 stoji kulicka, typicke ucty jsou 500-1000 Kc za odpoledne. Na hristi je mozne po hre opect nejake to masicko (nutne privezt)... Citovat
Gotrek Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Bohužel... 1. je to pro mě trošku z ruky... 2. tou dobou budu na výjezdní poradě správců na Hutisku. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Jsme 2 z Brna a hledáme na doplnění míst v autě další 2-3 zájemce. Pokud by se nějací Brňáci a okolňáci ozvali, bude doprava pro všechny levnější. Rádi by jsme se zůčastnili. Citovat
Ferry Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Původně zaslal: Medvěd Budu v Rumunsku, takže nic jeste ze tak Medo, by z toho pak byl hon na Medveda a ne paintball :D Citovat
Marcel505 Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Medvěd Budu v Rumunsku, takže nic jeste ze tak Medo, by z toho pak byl hon na Medveda a ne paintball :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Miličín mi něco říká, jel jsem přes něj snad poslední pondělí v září a byla tam strašná mlha...(ne, nebyl to kouř z komína, táhla se přes dvě vesnice). Na cestě zpět to bylo už v pohodě. Paintball bych si dal, ale práce a ostatních věcí je moc. Jinak, ten účet 500-1000 Kč za odpoledne to je za osobu (snad ne!) nebo za skupinu? Ještě uvidím, předem ale asi nepojedu a pokud to bude v sobotu tak určitě ne. Citovat
Vvitty Odesláno 12. říjen 2005 Autor Odesláno 12. říjen 2005 Marcel505: za osobu... neni to holt zadarmo Citovat
Vvitty Odesláno 12. říjen 2005 Autor Odesláno 12. říjen 2005 tak mi ted volali z hriste a na 28.10. jim prisla objednavka od jinych lidi... vzhledem k momentalnimu nedostatku prihlasenych z nasi strany jsem se domluvil ze to prehodime na 29.10. a zrejme by nam zajistil i 2-3 lidi (nebojte, ne moc zkusene ). tak se rychle hlaste, at muzu dat rezervacku na termin Citovat
oddie Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Tak si píšu sobota 29.10 do kalendáře, plus bych možná vzal taky někoho s sebou. Jinak neváhejte, konečně máte jedinečnou možnost, jak se mi pomstít za ty kousavé příspěvky v diskuzích Citovat
Jirkap Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Opravdu moc velká škoda, že jsem mimo doufám, že se to ještě někdy bude opakovat Citovat
Driver Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Tak já kromě sebe ještě přihlašuju Acemana206 a Skotu (nečlen PC) Citovat
voštík Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Původně zaslal: Vvitty jak jste mozna zaregistrovali zde, dostal jsem napad oznackovat trosku ostatni cleny klubu barvou je to naprosto super odreagovani, vhodne i pro nezne pohlavi (viz http://vvitty.wz.cz/PBL_M05/) navrhuji patek 28.10. na hristi v Milicine (mezi Voticemi a Taborem, cca 70km od Phy na jih), co vy na to? teoreticky je mozna jeste sobota 29.10. Predbezne prislibili ucast: Vvitty Oddie AKCZ Driver a pravdepodobne jeste nekdo z kamaradu prosim uvedene o potvrzeni... a ostatni se nevahejte pridat Co k tomu potrebujete? Dobrou naladu a nejake starsi obleceni, na hristi vyfasujete zbran, masku i monterky. Jo, a taky nejake penize, 200,- je pujcovne a 1,20 stoji kulicka, typicke ucty jsou 500-1000 Kc za odpoledne. Na hristi je mozne po hre opect nejake to masicko (nutne privezt)... Připiš si tam i mě Citovat
Driver Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Jak jsem koukal na ty paintballový stránky, tak už je mi jasný proč to Vitty tady organizuje, chce dostat za zorganizování skupiny kapesní nůž za 310 Kč :D Alespoň si bude mít čím krájet maso jestli si něco ugrilujem Citovat
Vvitty Odesláno 12. říjen 2005 Autor Odesláno 12. říjen 2005 Driver: to vis, nozu neni nikdy dost ale ja za to nemuzu, me k tomu premluvili teda, ne ze bych se moc branil... Citovat
oddie Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 No tý jo, nožík. Odhaduju, že už jich Vvitty má plnej šuplík Aspoň bude čím krájet utopence... to akorát budou tak akorát, ne? Citovat
Vvitty Odesláno 12. říjen 2005 Autor Odesláno 12. říjen 2005 oddie: nemam zadnej, posledni firemni akci organizoval kolega a na tohle hriste jsme jeli prvne, ale je fajn, i personal je mily a prijemny no jo, vidis, utopenci, ja myslim ze do te doby stihnu nalozit jeste jedny heh no dobre, mohl bych je vzit sebou jako obcerstveni po bitve... vcera jsem ochutnaval jednoho ze zasob a byl vynikajici Citovat
Driver Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Původně zaslal: Aceman206 ja pojedu asi taky:super Už jsem tě přihlásil na odstřel Citovat
Bohouš Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Rád bych vás postřílel :D:D ale nevím jak to bude ke konci měsíce, takže mám smolíka. Jak psal Jirka - snad se to bude v budoucnosti opakovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.