Přejít na obsah

Aceman206

Uživatel
  • Počet příspěvků

    255
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 10-Strašnice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 454 zobrazení profilu

Aceman206's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

9

Popularita

  1. Aceman206

    307SW 1,6 80kw

    Ještě foto autobusu :-)
  2. Tak mám také 307ku :-) 1,6 benzín 80kw rok 2005 7 míst (takovej malej autobus :-))
  3. Aceman206

    Potkal jsem klubáka...

    Hele moje auto
  4. Perličky ze závěrečných testů v autoškole: Otázka: Jaký je rozdíl mez vozidly s oranžovým a vozidly s modrým výstražným světlem? Odpověď: V barvě majáku. Otázka: Vaše vozidlo právě vjelo do oblasti se sníženou viditelností. Co jste měl nyní udělat? Odpověď: Držet se pevně volantu? Otázka: Na jakou minimální výšku dezénu smí být pneumatika sjetá? Odpověď: Sjetá? Co? Kdo? Já? To je to na mně tak poznat? Jdou dva lidi po poušti a ztratili se. Tak se zeptají beduína, kam jít: "Prosím vás, jak se dostaneme do nejbližšího města?" On jim odpoví: "Jděte pořád rovně a v úterý zahněte doprava." Nechápeme, proč se lidé rozčilují nad zpožděním vlaku. Vždyť přece jízdenka platí dva dny!
  5. Aceman206

    Lidskej nevkus

    To fáčko to je na to nemůže na technické projít Takhle zbytečně přeplácat auto fuj fuj fuj
  6. Aceman206

    Kolik mate najeto?

    94 000km
  7. Aceman206

    408 GT

    super
  8. Paní učitelka chce, aby děti vymyslely větu, ve které bude slovo čelo. Přihlásí se Kája a povídá: \"Můj tatínek má vysoké čelo.\" \"Výborně, kdo by řekl větu, kde bude dvakrát slovo čelo?\" Přihlásí se Anička a povídá: \"Můj dědeček má vrásčité čelo a hraje na violončelo.\" \"Vynikající, kdo vymyslí větu, kde bude třikrát slovo čelo?\" Dlouho nic, pak se přihlásí Pepíček a říká: \"Včera jsem přišel ze školy domů, táta s mámou byli čelo na čelo a š.kali, až to drnčelo.....\"
  9. Drahý,čekáme spolu miminko...Co chceš aby to bylo? ON : \"Vtip\" :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  10. Chlápek letí v balonu a najednou zjistí, že začíná klesat, nejde to zastavit a neví, kde je. Tak se rozhlíží kolem a pod sebou uvidí nějakého turistu. Zavolá na něj: \"Halo, pane, nevíte, kde jsem?\" Turista se podiva na chlápka v balonu a odpoví: \"V balonu!\" Chlápek trochu naštvaně odpovídá: \"To vim, ale tak mne napadá - vy musíte být technik z IT!\". \"Jak jste na to přišel?\", zvědavě se ptá turista. \"To je jednoduché\", říká chlápek. \"Vaše odpověď je zcela přesná a je mi úplně na nic.\" \"Jak vás tak poslouchám, vy musíte být z marketingu!\" říká turista. \"A jak jste na to přišel vy?\", ptá se chlápek v balonu. \"To je taky úplně jednoduchý\", říká turista, \"vy jste v prdeli a můžu za to já.\"
  11. Aceman206

    Hudební koutek

    Jojo Lordi - Who\'s Your Daddy
  12. také chcu poděkovat ,super sraz
  13. Aceman206

    Vanocni prekvapeni v eshopu

    Jáááá chcu takééééé triko dvě doufám že budou i pro dětska velikosti
×
×
  • Vytvořit...