Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dříve, pomocí původního košíku, jsem se kdykoli dostal na katalog náhradních dílů. Teď to vyžaduje registraci?

Objeví se mi tato stránka, ale nevidím možnost se registrovat.

post-3499-14109638846095_thumb.jpg

Odesláno

Zaregistroval jsem se, přišel mail, uvítalo mě to jménem na stránkách, prý do diskuse smím, ale e-shop nejde - hlásí mi to stejně, jako v mém prvním příspěvku. Napíšu jim rovnou.

Odesláno

Píšu jim na jejich kontaktní formulář a po napsání zprávy mi to vyhodí toto:

Zpráva nesmí být prázdná!!!

Zítra tam zavolám.

[upravil dne 22.7.2014 20:07 od P607Olda]

[upravil dne 22.7.2014 20:08 od P607Olda]

post-3499-14109638848167_thumb.jpg

[upravil dne 22.7.2014 20:12 od P607Olda]

Odesláno

Hm tak před 5-ti minutami přece jen potvrzovací Emil přiběhnul... do Eshopu se sice nedostanu, ale už mám přístup do sekce \"WERKSTATTkultur 2014- Známe nejkrásnější zákaznice!\" :D

Odesláno

Volal jsem na oddělení IT, vzal to pan Večeř.

Sdělil, že:

- do e-shopu smějí jen registrovaní zákazníci, kteří objednávají, je to podmíněno určitým objemem objednávek za měsíc

- pokud chci psát do Autobenexu, mám psát na mail ostrava@autobenex.cz

- o formuláři \"Napište nám\" nevěděl, celkem ho nezajímá, že to nefunguje

[upravil dne 23.7.2014 09:50 od P607Olda]

Odesláno

Pochopit se to dá.

Pokud jsi někdy dělal zásilkový obchod, tak zjistíš, že jednotlivé zásilky jsou pracné, a \"balné\" nepokryje náklady na manipulaci, tedy mzdu pracovníka, který se tím zabývá, plus balný materiál.

Odesláno

Holt současný vlastník Autobenexu má o fungování a cílové skupině zákazníků svou představu, jeho věc. Ona orientace na maloobchod v dnešní době cenové války malých internetových prodejců je u takové firmy opravdu asi nesmysl.

Odesláno

Ceny za balne a manipulaciu bud nech maju v cene vyrobku, alebo nech si to uctuju zvlast. To co by zaplatili za balne a manipulaciu, to teraz zaplatia za dilerov, bonusy, propagaciu, všimne, starostlivost o zakaznika pre servisy, dielne, prekupcov. Elit, AK a spol. nespia a rozhodne sa im viac oplati dodavat do servisov a prekupcom, ktorych je v kazdom meste habadej. U nas su 4 prekupcovia a ani jeden neponuka autobenex, rovnako i servisy, ktore som doposial navstivil s nimi nerobia.

S autobenexom mam jedinu skusenost, kedy som zhanal silentblok zkrutneho stabilizatora priem. 20. Na mail a telefon nereagovali a chlapik v predajni ma odbil...

Vlastne mne osobne to je jedno, prajem im vela obratu, zisku a spokojnych zakaznikov :D

Odesláno

Tak to tady čtu a tak nějak vzpomínám, jak jsem do Benexu jezdíval z Chomutova každé úterý (naproti Chuchli) pro ND.... Ze všech dodavatelů byl Benex jedinej, kde jsem nemusel nic reklamovat.... Asi už je to všechno někde yinde.... :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...