Sawoy Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 @ozzy56 Tak to víš prd co je to mít záda v pr... ... pod zádama: moje páteř se ozývá sotva jen čtu co ty o míchačce píšeš Vidět ji tak se stočí do klubíčka a zaleze zpátky do pelechu. Proto má moje míchačka dvě ruce a dvě nohy a bere 230 na hodinu. Kdyby měla i svou hlavu a nepotřebovala by tu mou tak by dostávala 300 Klemoň, ozzy56 a Vena garážmistr ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 Když jem stavěl domek, tak mi tchán pořád opakoval, že "není umění dům postavit, ale umění je nezkurvit si u toho záda" A co myslíte? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 Zkazil sis oči. Klemoň, ozzy56, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Sawoy Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 (upraveno) Vlastně přenesený Cimrman, abych se nechlubil cizím peřím ... Upraveno 3. prosinec 2021 uživatelem Sawoy Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 když dneska řeknu mladým, že jsme kopali základy chaty ve svahu ručně krumpáčem a lopatou (10x10 metrů) tak se dívají jak telata, a to nemluvím o studni 8 metrů hluboko do SK'ALY !!! se sbíječkou v ruce a kompresor na vleku každý týden 90 km tam a 90 km zpět za škodou 120 , tam ta páteř plakala a já ji konejšil rumem , bo do té ďury by nikdo střízlivý nevlez , ale končím, bo jak to po sobě čtu, začínají mě bolet záda Sawoy a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 (upraveno) Polovina sedmdesátých: 100 lt plastovej sud na káru, 50 metrů k Labi, s kýblem dva metry po "schodech" z placáků k hladině, nabrat, nahoru, do sudu. 100 kýblů, zahrada, 100 kropic na záhon. 4 záhony = 4 sudy. Denně. O kolečku plným malty, betonu nebo cihel že by se leknul i pan Lorenc a 50 metrů do kopce 20° ani nemluvim. A tatík vyprávěl když stavěl chatu a udělal vejřez: každou kládu na rameno a když obratle dochroupaly a sedly si tak 50 až 150 metrů lesem k cestě kde stála vejtřaska. Předtím erpé dvojkou porazit, sekerou odvětvit, potom pořízem oloupat, teplejma naložit, na pile složit a obráceně zpátky už prej byla pohodička. Upraveno 3. prosinec 2021 uživatelem Sawoy Hafity a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 dnes jsem to zkusil z Olomouce na Ostravu, tak 170 to dalo, možná by šlo i víc, ale ty kamiony v pravém pruhu se tak rychle míhaly jeden za druhým, že jsem měl i strach, doufám že nedostanu zas účet na pokutu Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 (upraveno) Dnes výlet do Prahy na staromak na stromeček... Mladas nadsen... Já už tak moc ne... Jako langos za 160... No pardon... A nakonec jsme museli zařadit zpatecku, slovy z filmu s tebou mě baví svet: Už toho máme dost. My taky. Matýsek se posral. Durch... Dvakrát... Ještě že tam jsou na každým rohu hadrari... Jinak by jel domu s holou prdeli.... Není nad rodinný vylet A korunu tomu nasadila jedna serebrita z televiznich novin od Raye, když vzbudila toho menšího v kočárku, cuza mrnava urvana.. Upraveno 3. prosinec 2021 uživatelem Fruktis radim.1008 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 my na konci září sedíme na staromáku na lávce a zničeho nic přistoupí klučina cca 30 roků, jestli nemám volných 100 korun , že potřebuje na vlak..., přiznávám že jsem chvilku koktal jak mě překvapil, ale pak sem mu řek, ať de do prd.le, než se naseju Citovat
Dave_k Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 Dneska ráno chcu zaplatit nákup kartou a že to prej nejde. Si říkám "to je divný včera večer to šlo". Zaplatil jsem tedy druhou, kouknu doma do bankovnictví a že prej karta dočasně blokovaná. Odblokovat nešla. Tak volám na banku co se děje. No a dozvěděl jsem se, že mi kartu blokli oni, protože se s ní snažil někdo platit v Riu de Janeiro nějaký hadry. Takže karta zrušena a je na cestě nová. S kartou vůbec nevybírám v bankomatech, akorát platíme přes net letenky a hotely, takže těžko říct kde k ní přišli. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 No právě v platbách přes NET hrozí to odcizení údajů. Proto mám na NET platby virtuální dobíjecí kartu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 jenze ta virtualni taky obcas na nekterych webwch nefunguje - overeno pres skrill kartu Citovat
Sawoy Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 (upraveno) Myslel jsem že při dvoufázovým ověření už to není možný - na netu bez potvrzení v mobilni apce (heslo nebo otisk) nezaplatím ani rohlík .... Nebo ... ? Upraveno 4. prosinec 2021 uživatelem Sawoy Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 (upraveno) Všude není ověření, někde to po vyplnění odešleš a ověření žádný, prostě to odejde. @Havlicek.Lukas nevim jakou virtualní kartu maš, ale tahle co mam ja je naprosto identická s jakoukoliv katou MASTERCARD, měla by fungovat všude. Je prostě připojena k hlavnímu učtu ze ktereho ji kdykoliv mohu dobít nebo vynulovat. Před platbou ji dobiju na potřebnou částku, zaplatím a zustatek na ní je v řádu korun, kdyby ji někdo zneužil tak v podstatě o nic nepřijdu, je o ten zustatek. Upraveno 4. prosinec 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Sawoy Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 Tak upřímně řečeno s tím neověřením jsem se ještě nesetkal, a to platím ročně kartou určitě kolem tisicovky plateb včetně Amazonu a ebay. Překvapen. Citovat
Dave_k Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 U nás to vždycky ověřujeme přes SMS. Appku banky nepoužíváme (hloupý telefon ). Ověření se nekoná jen když to člověk na daným portálu odklepne jako dúvěryhodnej. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 (upraveno) Před hodinou, Sawoy napsal: Tak upřímně řečeno s tím neověřením jsem se ještě nesetkal, a to platím ročně kartou určitě kolem tisicovky plateb včetně Amazonu a ebay. Překvapen. Aha, takhle to je - https://www.csob.cz/portal/v-obraze/blog/clanky/proc-uz-neni-treba-potvrzovat-kazdou-online-platbu-kartou A komerčka to vysvětluje takto: Může se stát, že svou platbu nebudete potvrzovat ani KB Klíčem ani heslem (například pokud jste v e-shopu přihlášeni nebo platíte velmi nízké částky, tak další ověření nemusí být požadováno). Upraveno 4. prosinec 2021 uživatelem Radek Hurvajz Sawoy ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 Tak to jo .... si vybavuju že se přihlašuju otiskem na portál, resp. do apky, třeba Alza... a pak už jen odejde platba. To bude ono. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 Asi jsem sto let pozadu, ale prakticky všechno platím buď klasickým převodem nebo dobírkou ( ale z Aliex... Wishe a podobně jsem ještě nic neobjednával) Ráno volal švagr, že mu někdo neznámý nechal překvapení, takže jsme jeli pro díly a přehodili jsme to ( v barvě to bude snad časem) ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.