Milan+ Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @Petr 3008 Tak to už je spíše pracant než leštěnka,ne? Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @Milan+ to je jasný, já ho taky jako pracanta kupoval. A slouží dobře, ten už toho odvozil.. zadní sedadla téměř stabilně sklopené. To bylo geniální auto Citovat
Medvěd Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 Včera jsme ve zdraví dorazili na místo našeho dovolenkového pobytu do hotelu Rajská bouda u Frýdlantu (nad Ostravicí) no a protože na příští týden hlásí počasí "na prd", tak jsme museli Lysou horu vyšlápnout hned dnes. Lysá hora byla dobyta, ale teď jsme už zpátky na hotelu my dobití skoro nehezky. Byli jsme tu už před čtyřmi lety a už tehdy jsme na Lysou šlapali, ale letos mám podezření, že ta hora o hezký kus povyrostla. Ale dali jsme to, jsme dobří ozzy56, Péťa, PaKr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @Medvěd ty máš jako dovolenou půl roku nebo co To je život.. Ale jinak dobrý, stíháte toho docela dost Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 (upraveno) 2 nebo 3 měsíce, dělá ve školství Taky jsem měl 8tydnu teď u soukromníka 4tydny.... Upraveno 22. srpen 2021 uživatelem Charlie 1 Citovat
Lihous Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 Dnes dopoledne jsem navstivil Albert v Novaci - je to nove a vse naprosto obracene - pripadal jsem si jako bych byl v podobnem obchode naprosto poprve - pokud na toto nekdo studuje je to ztrata casu A abych ozivil tema MT Samsung S20FE - posledni aktualizace uz pouzitelnost fotek i videa z prenosneho zarizeni se da akceptovat ale prozmenu ztraci signal tak ze dost casto jsem bez volani i datovani - asi opravdu top model za bezmala 18tis A k prekvapeni se pridalo pokud dojde baterka nebo mobil vypnu - nevzbudi me ale ani nepripomene ze jsem zaspal - PROBOHA toto dokaze Nokie snad 12/15 roku stara - skutecny pokrok .... Zacinam oprasovat myslenku ze prave N6220 zase vzkřísím a bude prijemnym partnerem na cestach skutecne toto je k zivotu naprosto NEPOTREBNE obzvlast za cenu kterou si vyrobce stanovil .... Male plus byl za pulku ale i tak nechapu skutecne nechapu jak s timto kramem jsou lide spokojeni PC snad bude uz konecne Ok ale taky W10 je taky jen pro zkouseni nervu zlate XP a nebo naprosto bezproblemove W7 - samozrejme budu za zpatecnika ale z meho pohledu a nejen meho to tak je! Citovat
Medvěd Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 před 28 minutami, Petr 3008 napsal: @Medvěd ty máš jako dovolenou půl roku nebo co To je život.. Ale jinak dobrý, stíháte toho docela dost 6 tejdnů, tzn. celej srpen a vánoce. Citovat
Klemoň Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 před 3 minutami, Lihous napsal: A k prekvapeni se pridalo pokud dojde baterka nebo mobil vypnu - nevzbudi me ale ani nepripomene ze jsem zaspal Hele zkoušel jsi někdy v domácích hodinách (např. kuchyňských) vyndat baterku a za chvíli se podívat znovu na čas ??? Taky nejdou viď ? Tak proč by tě měl vzbudit vybitý mobil ??? Péťa a Sawoy ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 před 12 minutami, Lihous napsal: zlate XP to s tebou souhlasím Citovat
Lihous Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 (upraveno) @Klemoň No to ANO to je fakt ale pokud IT nepředpokládá ze se muze stat ze dojde baterka u prenosneho zarizeni a nedokaze pocitat se zbytkovou kapacitou je uz na facku pro vyvojare Opakuji snad 15roku N6220 to dokaze tak toto je pro me skutecne nepochopitelne! A to uz mela baterku hodne za zenitem. A to se nebudu zminovat fakt ze pro mnohe je tohle patlaci zarizeni veci priority No.1 tak ze schvalne kolika vam udela MT podobnou rosadu schvalne - zkuzte to A pak se pochlubte. Jinak aby rec nestala tento kram nedokaze hlasove vytaceni z tel. seznamu - nepřečte kdo vola to taky to prastare zarizeni N6220 dokazalo .... OPRAVDU POKROK Upraveno 22. srpen 2021 uživatelem Lihous Citovat
sitler Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 Promiň, ale systém, který je vypnutý, prostě aplikaci budíku neobslouží. Vypnutý počítač prostě nefunguje. To je úplný nepochopení toho jak to funguje a stěžovat si ani to je úplný nesmysl Citovat
Lihous Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 (upraveno) Obavam se mnohe znacky to dokazi - zkuzme to - SCHVALNE kolika lidem to pujde a kolika ne. A ted uz mizim Upraveno 22. srpen 2021 uživatelem Lihous Citovat
Hafity Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 Jako že když mobil vypnu, tak mně stejně vzbudí i ve vypnutém stavu? Tohle uměly už nějaké tlačítkáče od Siemens, nebo Sony Ericsson.... Citovat
Péťa Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @Lihous Tohle tam nemáš? Že něco neumíš ty neznamená, že to neumí telefon: Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 před 56 minutami, Charlie 1 napsal: 2 nebo 3 měsíce, dělá ve školství Taky jsem měl 8tydnu teď u soukromníka 4tydny.... Alespoň vidíš na co musí soukromý sektor vydělat a ještě na ty výsluhy za nic. Citovat
Lihous Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @Péťa Nenasel jsem to tam ale kolega me uz nekolikrat rikal ze jsem úl a ze proc kupuju tyto na pohled pekne ale jinak totalne osekane verze ... Prohlednu znovu Kdyz napisu ze tam neni nebo dobre nenasel jsem kalkukacku kalendar atp ... tak me to prijde ze jsem koupil Superba bez motoru a jen se zadnima sedackama Citovat
Klemoň Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 A pak bych ještě pro @Lihous doplnil či poznamenal jedno malé ale . . . Staré telefony neměli operační systém a mohli některé věci dělat "z principu" . V tomhle souhlasím se Sitlerem. Polovina mobilů jede na operačním systému (myslím např. android) a vypnutý Android prostě funkci budíku nespustí. A ano jsou mobily které tě vzbudí i vypnuté , ale nesmí být do "smrti" vybité . Ale já nejsem výrobce - toto je jen můj názor . . . Citovat
Péťa Odesláno 22. srpen 2021 Odesláno 22. srpen 2021 @Lihous Používej ikonu Lupy, kterou tam máš. Stačí do ní napsat číst a najde Ti to... Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 před 7 hodinami, Lihous napsal: Obavam se mnohe znacky to dokazi - zkuzme to - SCHVALNE kolika lidem to pujde a kolika ne. A ted uz mizim Realmi 7 originální budík minutu před budíkem telefon nastartuje a poté začne zvonit Alarm Clock Extrem Proa začne zvonit až telefon zapnete Citovat
Klemoň Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 před 9 hodinami, Hafity napsal: Jako že když mobil vypnu, tak mně stejně vzbudí i ve vypnutém stavu? Tohle uměly už nějaké tlačítkáče od Siemens, nebo Sony Ericsson.... Ehmm mi se bavíme o vybitém telefonu . Jen vypnutý to samozřejmě umí i ten můj Oukitel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.