Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno
před 8 minutami, Pe.Tr napsal:

to startovaci tahlo mas takhle zavesene v madlu i po startu?

jj, takhle to má být. Mám taky něco podobného. To táhlo je vytažené až k tomu madlu. Při startu podržíš tu jednu rukojeť na řidítkách a v téhle poloze zatáhneš, pak se to vrátí zpět do stejné polohy. Je to docela pohodlný systém, lepší než to tahat od spodu.

Guest Petr 3008
Odesláno

@Pe.TrJá ti nevím, jen se mi to zdá trochu pohodlnější. Nové sekačky jsem teď nikde neprohlížel, výrobci ale dneska asi víc přistupují k tomuto řešení. Prostě inovace.

Odesláno

Nadale poznavam novej mobil ale posledni poznani bylo a je k palci.
Jejich super stabilizace je skutecne super a je to fakt ciste "ale" vyrez z 8,3Mpx ktery je funkcni s tezi na FullHD nikoliv 4K/60sn. jede na 2,1Mpx je skutecne pecka skoro uz za hranou slusnosti ...

Video je neupravene tak jak to dal vychvelny mobil a ja si ho poridil  :papa trouba :myslim

https://www.uschovna.cz/zasilka/LWSZVNCXHKXZ76WI-XH2

Odesláno

@Péťa Ano ano byl jsem tam s 360° kamerou ale tentokrat se YT nejak moc nechce zpracovat balicek cca 4Gb
Ale toto video mam jen na zkousku vyprsela nam "pry" licence tak se musim prohrabat archvem a pripadne koupit dalsi - zakladni program je hodne jednoducha zalezitost
Na kanale mam rozhlednu Osicina taky jen na zkousku ale ve 4k to na mobilu dela predstavu na co muzeme na miste tesit - bohuzel na Insa 360 nemam :)

Odesláno (upraveno)

V úterý jsem si udělal PostCovidovou radost , protože veterán stále není ready . A tady něco pro ty , co nejsou na FCB 😉    Chevrolet Camaro 2014 / ZL1 paket, 6.2SS, 450 koní

P1120288.JPG

P1120292.JPG

P1120295.JPG

P1120301.JPG

Upraveno uživatelem Klemoň
Video se zvukem
Odesláno

Co jsem udělal? Naštval jsem se. :roll Chtěl jsem dnes posekat. Kouknu z okna, sem tam mrak to půjde. Připravím si sekačku, projedu čtyřikrát po zahradě a začne lejt a padat krupky z jednoho takového trochu černého mráčku. :bacha Tak jsem to zase uklidil... To počasí je k nasr.ní. No a teď vykukuje sluníčko. 

Odesláno (upraveno)

A proto dvojčata sekaly včera. Teda sekaly by kdyby sekačka nezačala vydávat smrtelný zvuky a nesmrděla pálící se elektroinstalací. Kouknul jsem do archivu ... před čtyřma rokama stála dvojku. Ani to nebudu otevírat abych zjistil co a jak .... Za chvíli jedu do Alzy pro novou a sekat se bude zítra bo dnes po O fakt asi déšť.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno
před 55 minutami, Radek Hurvajz napsal:

No zatim jsem jen pověsil maso, udírna dýmí, Svijanský soudek je načatý. Ted už jen počkat u soudku až bude hotový masíčko v udírně. :D

Uzené fajn,jen ty Svijany brr.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...