Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 Před hodinou, pavelu96 napsal: @HanysR nespoileruj Koukám na Vodafone TV a tam je 20 sekund spoždění... Jo, měř stejným metrem...zaměř se i na své oblíbence a potom nás peskuj. Dík! Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 před 1 hodinou, Petr 3008 napsal: @vagifandíš pořádně ?? Je to jen tak tak.. zatím No, smíšené pocity, no Citovat
Medvěd Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: jinak dneska mi přivezli dřevěné brikety na paletách, paleta má tunu--klučina vyskočil z Mannu, zezadu měl napíchnutý VZV a palety zavezl kde sem chtěl, pak jsme to urovnali paleťákem, no prostě paráda , když to člověk srovná s tím co bylo kdysi Firma WALDERA? Pokud ano, pak firma patří bývalému klubákovi co byl dokonce minimálně jedno volební období i členem vedení tohoto spolku Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 https://www.facebook.com/groups/2382792001782038/permalink/4128573937203827/ RichVa ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 před 7 hodinami, vagi napsal: Jo, měř stejným metrem...zaměř se i na své oblíbence a potom nás peskuj. Dík! Moc nechápu Tvoji reakci, můžeš mi to nějak vysvětlit? Citovat
Návštěvník Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 Nechce se mi to teď hledat...ale minulý týden jsem se nestačil divit. Mě, @HanysR atd. peskuješ za citace předchozích příspěvků a to i jen jednoho slova, ale někteří "vyvolení" mohou citovat vše. Měř stejným metrem, prosím. Citovat
pavelu96 Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 @vagi mluv konkrétně. Tohle "nechce se mi to hledat a někteří vyvolení" je zoufale slabé vysvětlení. Troufnu si napsat, že čtu 99% fóra a všechny bez rozdílu stejně upozorňuji na citace předchozích příspěvků. U Vás "zkušenějších" mě to víc vadí, ale nikoho neupřednostňuji. A ten příspěvek kvůli kterému jsi mě teď vyhlásil, nemá s citacemi a Tvým obviněním vůbec nic společného. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 před 20 hodinami, HanysR napsal: Peugeot bandita máš to tady Citovat
miroska Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 Nevím jak začít,dnes jsme ráno nechali uspat mazlíka.Bylo to strašný,měl v pr.eli srdíčko.Už jsme mysleli v neděli ráno,protože noc byla hrozná.Ale veterinář ještě zkoušel jiný lék.Včera byl ráno celkem dobrý,rád se vozil v autě,tak žena si vzala dovču a udělali jsme s ním malou cestu kolem Brodu.Byl štastný,že se veze.Po obědě jsem musel sekat ten zelený bordel,tak seděl na terase a koukal co dělám.Zvečera se zase rapidně zhoršil,večer už nevzal léky,nemohl lehnout.Prostě noc hrůzy.Hned v 6 jsem volal veterinu,museli jsme ale k nim.Má na zahradě svoje místečko,aby na nás viděl.......Já s ním byl prakticky 24 hodin denně,11roků.Pořídili jsme ho po mém téměř ročním pobytu v nemocnici.Vím,že už nebylo pomoci a pro něj vysvobození,ale se ženou bulíme,jak kdyby umřelo dítě.Navíc jsme v tom sami,dcera dělá v pátek zkoušku z biologie,tak do zpráv hrajeme divadlo,jak je vše OK. A navíc jsem asi včera sekání přehnal,protože dneska mně to operovaný pěkně bolí. Omlouvám se,za takový román,ale ,prostě musel jsem Mirek Milan+, HonzaZ, Charlie 1 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 @miroska Mirku, je to hrozný, vím. Dovedu se do tebe vžít, prožil jsem to samé, jen trochu lepší v tom, že jsme nikam nemuseli. Bylo to v neděli a veterinář přijel k nám domů. Hrůza. Dej se dohromady, ať ti alespoň zdraví slouží a dávej na sebe pozor. Citovat
Návštěvník Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 (upraveno) @miroskaNení proč se omlouvat, člověk se musí někde vylít. Naprosto ti rozumím, pes umí neskutečně přírůst k srdci a třeba mí rodiče už psa nechtějí i z tohoto důvodu, že ten žal je pak víc než velký. Drž se, pomůže jen čas ale bude to dlouho trvat... Jo a ad zdraví, doufám že bude brzy dobře a přeji hodně sil... Upraveno 25. květen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Návštěvník Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 @Petr 3008 Přesně to jsem myslel Citovat
miroska Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 Ahoj chlapi,díky moc. Mirek Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 před 2 hodinami, HanysR napsal: @Petr 3008 Přesně to jsem myslel To mi bylo hned jasný A jak je? Dobrý nebo to stojí za .. ? Citovat
Návštěvník Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 @Petr 3008 Dnes ještě relax protože mi nějak chybí fyzická pohoda ale od zítra si myslím, že bude vše ok Citovat
Sawoy Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 @miroskaChlape, soucítím. Mám to za sebou dvakrát takhle a potřetí .... a .... a něco Ti povím: budiž Ti útěchou že víš kdy, víš kde a že nebyl sám. Nám se den před Vánocema 2010 zaběhl 11letej jezevčík a ... nevíme ... pátrali jsme několik měsíců ... marně. Že mi do toho v únoru umřela máma neříkám pro politování, to jen že cesty osudu jsou křivolaký. Teď si predloni holka vyprosila takže mám čtvrtýho, má epilepsii (myslím pejska). Někdy premejšlím kdo koho přežije a která varianta je lepší. Závěr: obě jsou na ho..no. Tak si se užíváme co to jde. Drž se a v žádným případě se nenech nalomit. A klidně se vyřvi, moc to pomáhá. Hafity, miroska a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Cvrko123 Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 Zdar chalani idem sa vám aj ja pochváliť čo sa dneska stalo dneska mi žena oprela auto o betónový múr A celý bol mám hotoví. Povedala mi že mám darček na meniny a že isto taký nečakám a to mala pravdu. Rovno by som sa vás touto cestou chcel spýtať koľko asi stoja nové dvere a prestriekanim a montážou ? Alebo koľko by to stálo asi v originálnom servise dať spraviť ? Ďakujem a pobavte sa Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 Včera jsem rozdělal tu 407 pak jsem sekal trávu a dneska že 407 dodělám. Jenže jsem musel dojet po nákupech tatík hodil lenoru. takže jsem do dílny šel až k 11 hodině někdy před 14 jsem měl 407 hotovou a začal jsem konečně trhat tu zámkovku v gumárně z podlahy. No myslel jsem si že to půjde rychleji a že dneska udělám aspoň půlku mám tak třetinu ale jo zítra to asi do vytrhám. Teď navečer jsme s Pepčou odvezli 407 slečně majitelce neb je po úrazu a nemůže řídit. Citovat
Návštěvník Odesláno 25. květen 2021 Odesláno 25. květen 2021 @Cvrko123 Ty vole! To bych se vyvrátil! To bereš celkem sportovně teda. Koukám dvoje dveře a dokonce i práh Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.