Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, pavelu96 napsal:

@HanysR nespoileruj :bacha

Koukám na Vodafone TV a tam je 20 sekund spoždění...

Jo, měř stejným metrem...zaměř se i na své oblíbence a potom nás peskuj. Dík!

Odesláno
před 1 hodinou, Petr 3008 napsal:

@vagifandíš pořádně ?? Je to jen tak tak.. zatím

No, smíšené pocity, no :(

Odesláno
před 2 hodinami, ozzy56 napsal:

jinak dneska mi přivezli dřevěné brikety na paletách, paleta má tunu--klučina vyskočil z Mannu, zezadu měl napíchnutý VZV a palety zavezl kde sem chtěl, pak jsme to urovnali paleťákem, no prostě paráda , když to člověk srovná s tím co bylo kdysi :super

Firma WALDERA?

Pokud ano, pak firma patří bývalému klubákovi co byl dokonce minimálně jedno volební období i členem vedení tohoto spolku

Odesláno
před 7 hodinami, vagi napsal:

Jo, měř stejným metrem...zaměř se i na své oblíbence a potom nás peskuj. Dík!

Moc nechápu Tvoji reakci, můžeš mi to nějak vysvětlit? 

Odesláno

Nechce se mi to teď hledat...ale minulý týden jsem se nestačil divit. Mě, @HanysR atd. peskuješ za citace předchozích příspěvků a to i jen jednoho slova, ale někteří "vyvolení" mohou citovat vše. Měř stejným metrem, prosím.

Odesláno

@vagi mluv konkrétně. Tohle "nechce se mi to hledat a někteří vyvolení" je zoufale slabé vysvětlení. 

Troufnu si napsat, že čtu 99% fóra a všechny bez rozdílu stejně upozorňuji na citace předchozích příspěvků. U Vás "zkušenějších" mě to víc vadí, ale nikoho neupřednostňuji. 

A ten příspěvek kvůli kterému jsi mě teď vyhlásil, nemá s citacemi a Tvým obviněním vůbec nic společného. 

Guest Petr 3008
Odesláno
před 20 hodinami, HanysR napsal:

🤣 Peugeot bandita 😁👍

máš to tady 🤣🤣

763181471_IMG_20210525_152110(2).thumb.jpg.990a9aed7fd7e4f108af7b932ac7d5dd.jpg

Odesláno

Nevím jak začít,dnes jsme ráno nechali uspat mazlíka.Bylo to strašný,měl v pr.eli srdíčko.Už jsme mysleli v neděli ráno,protože noc byla hrozná.Ale veterinář ještě zkoušel jiný lék.Včera byl ráno celkem dobrý,rád se vozil v autě,tak žena si vzala dovču a udělali jsme s ním malou cestu kolem Brodu.Byl štastný,že se veze.Po obědě jsem musel sekat ten zelený bordel,tak seděl na terase a koukal co dělám.Zvečera se zase rapidně zhoršil,večer už nevzal léky,nemohl lehnout.Prostě noc hrůzy.Hned v 6 jsem volal veterinu,museli jsme ale k nim.Má na zahradě svoje místečko,aby na nás viděl.......Já s ním byl prakticky 24 hodin denně,11roků.Pořídili jsme ho po mém téměř ročním pobytu v nemocnici.Vím,že už nebylo pomoci a pro něj vysvobození,ale se ženou bulíme,jak kdyby umřelo dítě.Navíc jsme v tom sami,dcera dělá v pátek zkoušku z biologie,tak do zpráv hrajeme divadlo,jak je vše OK. A navíc jsem asi včera sekání přehnal,protože dneska mně to operovaný pěkně bolí.  Omlouvám se,za takový román,ale ,prostě musel jsem    Mirek

Guest Petr 3008
Odesláno

@miroska Mirku, je to hrozný, vím. Dovedu se do tebe vžít, prožil jsem to samé, jen trochu lepší v tom, že jsme nikam nemuseli. Bylo to v neděli a veterinář přijel k nám domů. Hrůza.

Dej se dohromady, ať ti alespoň zdraví slouží a dávej na sebe pozor.

Odesláno (upraveno)

@miroskaNení proč se omlouvat, člověk se musí někde vylít. Naprosto ti rozumím, pes umí neskutečně přírůst k srdci a třeba mí rodiče už psa nechtějí i z tohoto důvodu, že ten žal je pak víc než velký. Drž se, pomůže jen čas ale bude to dlouho trvat... ☹️

Jo a ad zdraví, doufám že bude brzy dobře a přeji hodně sil... 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Guest Petr 3008
Odesláno
před 2 hodinami, HanysR napsal:

@Petr 3008 Přesně to jsem myslel 😁👍👍👍

To mi bylo hned jasný 😆

A jak je? Dobrý nebo to stojí za .. ?

Odesláno

@miroskaChlape, soucítím. Mám to za sebou dvakrát takhle a potřetí .... a .... a něco Ti povím: budiž Ti útěchou že víš kdy, víš kde a že nebyl sám. Nám se den před Vánocema 2010 zaběhl 11letej jezevčík a ... nevíme ... pátrali jsme několik měsíců ... marně. Že mi do toho v únoru umřela máma neříkám pro politování, to jen že cesty osudu jsou křivolaký. Teď si predloni holka vyprosila takže mám čtvrtýho, má epilepsii (myslím pejska). Někdy premejšlím kdo koho přežije a která varianta je lepší. Závěr: obě jsou na ho..no. Tak si se užíváme co to jde.

Drž se a v žádným případě se nenech nalomit. A klidně se vyřvi, moc to pomáhá.

Odesláno

Zdar chalani idem sa vám aj ja pochváliť čo sa dneska stalo 😂 dneska mi žena oprela auto o betónový múr A celý bol mám hotoví.

Povedala mi že mám darček na meniny a že isto taký nečakám  a to mala pravdu. 

Rovno by som sa vás touto cestou chcel spýtať koľko asi stoja nové dvere a prestriekanim a montážou ? Alebo koľko by to stálo asi v originálnom servise dať spraviť ? Ďakujem a pobavte sa 🤪

IMG-d22bea1c685563a53c36c21104f8c555-V.jpg

Odesláno

Včera jsem rozdělal tu 407 pak jsem sekal trávu a dneska že 407 dodělám. Jenže jsem musel dojet po nákupech tatík hodil lenoru. takže jsem do dílny šel až k 11 hodině někdy před 14 jsem měl 407 hotovou a začal jsem konečně trhat tu zámkovku v gumárně z podlahy. No myslel jsem si že to půjde rychleji a že dneska udělám aspoň půlku mám tak třetinu ale jo zítra to asi do vytrhám. Teď navečer jsme s Pepčou odvezli 407 slečně majitelce neb je po úrazu a nemůže řídit.

Odesláno

@Cvrko123 Ty vole! To bych se vyvrátil! To bereš celkem sportovně teda. Koukám dvoje dveře a dokonce i práh ☹️

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...