Havlicek.Lukas Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 zacnu poporadedojel na firmu - kolega auto KO - bez stavy - zjisteno ze baterie co mu dali je davno za zenitemvymena za funkci - slusnuta civka starteruvymenennejmezitim jesterka praskla hadice od vody takze nezavazel zbozi - co slo tak hezky do teplejchpo uspesnem zacatku dne sem se jeste rano vracel pro telefon domua ve finale mi ho na praze 5 nejaka svine ukradla z firemni dodavkypritom sem byl cca 5 metru od auta :bacha Citovat
Péťa Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 Lukáši, ta vaše firma je nějaká "divná". Na provzdušnění trávníku by bylo brzy a málo hrotů. Ale na nivelačku je lepší ježek: Citovat
oddie Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 No ježka se mi naštěstí podařilo koupit, ale ty boty, aby se v té nalité nivelačce dalo chodit a nerozťapalo se to, jsem si holt musel vyrobit, hobbymarkety je nemaj a na poslání z internetového kšeftu se mi čekat nechtělo. Citovat
Medvěd Odesláno 5. srpen 2015 Odesláno 5. srpen 2015 (upraveno) a ve finale mi ho na praze 5 nejaka svine ukradla z firemni dodavky pritom sem byl cca 5 metru od auta :bacha Tak to mam taky za sebou. V Teplicich na hlavni tride jsem stal u auta a zakaznik si vybiral zbozi, kdyz tu cvakly dvere kabiny a ja jen koukal jak nejakej vlasac prcha mezi auty sunoucimi se v kolone kamsi v dal - odlehcil mi tehdy o temer bezceny Ericsson, ale za to plny kontaktu hlavne na obchodni partnery. Upraveno 5. srpen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Haryk Odesláno 6. srpen 2015 Odesláno 6. srpen 2015 (upraveno) přihlásit kouly na registru, objednán na 10:00 nikdo přede mnou a odchod v 11:00 Upraveno 6. srpen 2015 uživatelem Haryk Citovat
Milan+ Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 Tak momentalně jsme na návštěvě u dcery a budoucího zetě v Teplicích v jejich novém bytě. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 právě jsem řádně zmoknul u vody , sbalit všechno v dešti a tradá dom Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 cesta z moravy domu - pln strachu co mam se zadnim kolemnormalne regulerne vsech 5 sroubu na levem zadnim kole povolenych :grrpritom kolo sem menil cca 1-2 mesice dozadu a dotahoval sem to dobre a cestou na moravu zadnej problem nebyl Citovat
radim.1008 Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 To ti je chtěl někdo sundat a byl vyrušen. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 jedine ze by chtel 15 let starou rezervu Mischelin MXT a nejsem si vedom ze bych pri nasazovani rezervy ty srouby nedotahnul - uz sem na to ujel skoro 500km a najednou srouby povoleny??spis mam tuseni jestli to nebylo kvuli tomu ze sem celej den stal na chodniku pred barakem Citovat
rgot Odesláno 17. srpen 2015 Odesláno 17. srpen 2015 Tak ráno jsem byl u jednoho z rybníků zvednout výpust..pro jistotu -- noři mají na zítra moc deště..a bylo tak nízko, že co tento rybník máme tak nízká hladina snad jen byla jednou..tj za 20 let co jsme ho vyhandlovali Citovat
radim.1008 Odesláno 10. říjen 2015 Odesláno 10. říjen 2015 Oživíme to tu, dnes jsem strávil celý den v lese a u dřeva. Odvezli jsme tři vleky palivového dřeva. V týdnu odjely klády. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. říjen 2015 Odesláno 10. říjen 2015 po skoro 5 tydnech sem postavil manzelce Saxika na kola a udelal s nim male okruzni kolecko na benzinkuhold se banalni vymena zadnich brzd trochu zvrhla no Citovat
Almanil Odesláno 10. říjen 2015 Odesláno 10. říjen 2015 Já bych chtěl vědět, jak se "zvrhnutím" vyhnout. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. říjen 2015 Odesláno 10. říjen 2015 no nekupovat nejlevnejsi auto co se naskytne :-Pzadni brzdy total zavarene a nez sesehnaly samostavy a nove brzdove oblozeni chvilkuu to trvalonavic pri povoleni prasatka navic zacala tect trubka - hadice u napravnice to taky odneslave finale zjisteno ze nebrzdi rucka takze vymena lanovodua pristi tyden se vrhnu na predni brzdy Citovat
Hafity Odesláno 10. říjen 2015 Odesláno 10. říjen 2015 Neboj se toho, na přední brzdy mám taky pár kousků.... Citovat
Almanil Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 Trubky a odvzdušňováky jsou paráda. A na to auto v lepším stavu asi budu muset z změnit práci Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 ovzdusnovaky sly v pohodeaz sem se divilale ten zbytek - Almanil skus projit v modelech 106 zadni brzdy nakonci moje prispevky mozna tam jsou fotky tech zavarenych brzd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.