Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zacnu poporade
dojel na firmu - kolega auto KO - bez stavy - zjisteno ze baterie co mu dali je davno za zenitem
vymena za funkci - slusnuta civka starteru
vymenennej
mezitim jesterka praskla hadice od vody takze nezavazel zbozi - co slo tak hezky do teplejch

po uspesnem zacatku dne sem se jeste rano vracel pro telefon domu
a ve finale mi ho na praze 5 nejaka svine ukradla z firemni dodavky
pritom sem byl cca 5 metru od auta :bacha :bacha :bacha

Odesláno

No ježka se mi naštěstí podařilo koupit, ale ty boty, aby se v té nalité nivelačce dalo chodit a nerozťapalo se to, jsem si holt musel vyrobit, hobbymarkety je nemaj a na poslání z internetového kšeftu se mi čekat nechtělo.

Odesláno (upraveno)

a ve finale mi ho na praze 5 nejaka svine ukradla z firemni dodavky

pritom sem byl cca 5 metru od auta :bacha :bacha :bacha

Tak to mam taky za sebou. V Teplicich na hlavni tride jsem stal u auta a zakaznik si vybiral zbozi, kdyz tu cvakly dvere kabiny a ja jen koukal jak nejakej vlasac prcha mezi auty sunoucimi se v kolone kamsi v dal - odlehcil mi tehdy o temer bezceny Ericsson, ale za to plny kontaktu hlavne na obchodni partnery. Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

přihlásit kouly na registru, objednán na 10:00 nikdo přede mnou a odchod v 11:00 :grr

Upraveno uživatelem Haryk
  • O 2 týdny později...
Odesláno

cesta z moravy domu - pln strachu co mam se zadnim kolem
normalne regulerne vsech 5 sroubu na levem zadnim kole povolenych  :grr :grr

pritom kolo sem menil cca 1-2 mesice dozadu a dotahoval sem to dobre a cestou na moravu zadnej problem nebyl

Odesláno

jedine ze by chtel 15 let starou rezervu Mischelin MXT :myslim

a nejsem si vedom ze bych pri nasazovani rezervy ty srouby nedotahnul - uz sem na to ujel skoro 500km a najednou srouby povoleny??

spis mam tuseni jestli to nebylo kvuli tomu ze sem celej den stal na chodniku pred barakem :mad:

Odesláno

Tak ráno jsem byl u jednoho z rybníků  zvednout výpust..pro jistotu --  noři mají na zítra moc deště..a bylo tak nízko, že co tento rybník máme tak nízká hladina snad jen byla jednou..tj za 20 let co jsme ho vyhandlovali

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no nekupovat nejlevnejsi auto co se naskytne :-P
zadni brzdy total zavarene a nez sesehnaly samostavy a nove brzdove oblozeni chvilkuu to trvalo

navic pri povoleni prasatka navic zacala tect trubka - hadice u napravnice to taky odnesla
ve finale zjisteno ze nebrzdi rucka takze vymena lanovodu

a pristi tyden se vrhnu na predni brzdy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...