Vena garážmistr Odesláno 4. červen 2019 Odesláno 4. červen 2019 Lukáši tenhle typ řemenic se používá už hodně dlouho co já vím. Měl jsem ji už na Trambusu ( Š 706 MTS). Používá se i u našich (PSA) motorů. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 4. červen 2019 Odesláno 4. červen 2019 před 8 hodinami, Charlie 1 napsal: V jaké to máš výbavě?to máš funglovku?jak jede ten 2.0? Je to Atraction, plus bílá perleť, motor jede super. Je to cca necelý 1a půl roku starý, jasná historie v Mazdě, bylo to koupeno v Příbrami, majitel byl ročník 54. Dnes jsem ještě na Příbram volal a vše o.k. Pořídila si to mamina, tak si to budu půjčovat. Péťa ohodnotil 1 Citovat
pesastor Odesláno 5. červen 2019 Odesláno 5. červen 2019 (upraveno) ted mi prisla odpoved z Barumu ze mnou vybrane celeroky Quantaris 5 155/70 R13 75 T maji "alpsky symbol", tj. splnuji legislativu Rakouska, Nemecka, Svycarska. Tak jsem sednul a objednal. Upraveno 5. červen 2019 uživatelem pesastor ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2019 Odesláno 5. červen 2019 tak jsem se díval na ty barumky quantaris a v mém rozměru 195x60x16 se bohužel ,nevyrábějí, ale v rozměru 195x65x15 jsou a za slušnou cenu..., protože mám barumky pořád za takový střed kvality, ale za nízkou cenu, asi je pak zkusím (až sjedu gumy co mám) Citovat
pesastor Odesláno 5. červen 2019 Odesláno 5. červen 2019 (upraveno) Tesim se ze budu NAPOSLEDY prezouvat.... ve skoro dvaasedmdesat letech a vzhledem ke stari naseho Pazoutka za dva roky neprojdeme asi dalsi technickou s autickem a ja s doktorem Upraveno 5. červen 2019 uživatelem pesastor Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. červen 2019 Odesláno 5. červen 2019 Včera telefonoval dispečer od CDP že by dnes dovezli pelety do kotle a že jestli by nevadilo že by tady byli ráno a říkám v kolik nakládáte a on mezi 6-7 já říkám dobrá to tady bude tak na 8 to je v pohodě. Budíka jsme si dal na 6,20 pro jistotu a bylo za 5 min 7 a řidič volal že už je na návsi a kudy tudy že mu to navigace ukazuje ale že má strach aby se někde nezašprcnul. Tak jsem ho naved no a v půl osmý už odjížděl. Takže jsem si dal malou rozcvičku hned po ránu jsem přestěhoval 2100 kg pelet do uhelny. Než se tatík rozkoukal tak jsem to měl uklizené. Takže za mě může zima přijít klidně zítra já už mám palivo doma pod střechou jak u sebe talk u našich. Pak jsem jel koupit nějaký spojovací materiál na stavbu dílny. Po obědě vyvezu zbytek trávy kterou tatík nechtěl minulí týden sekat a pro dnešek bude padla. Zítra by měl dojet brácha a měla by se zakrejt poslední stěna dílny a možná položit první díl na střechu. Citovat
Fruktis Odesláno 5. červen 2019 Odesláno 5. červen 2019 Se kocham akvarkama a mezitím mi někdo stipnul anténu z auta.. vendelinek a Péťa ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červen 2019 Odesláno 5. červen 2019 Auto umyto, no spíš opláchnuto, jak deštěm tak i hadicí. Zítra svatba Zuzčiny kamarádky v Kromci. Citovat
MJSytic Odesláno 5. červen 2019 Odesláno 5. červen 2019 A rok staré vzpomínky ožijí Péťa, radim.1008 a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červen 2019 Odesláno 6. červen 2019 V 4. 6. 2019 at 20:09, ozzy56 napsal: dneska mi odešlo čerpadlo ve studni, měli jme v plánu nějaký výlet, místo toho dlouhý žebřík, , drbačka ve studni, čerpadlo kaput, takže zítra koupit jiné, běželo celkem asi 50 hodin, ale samozřejmě je po záruce (dva týdny), jak se seje, tak se seje dnes znovu do díry, nahodil jsem čerpadlo zn. Hecht za 800, když čerpadlo Sigma nevydrželo ani záruku--navíc jsem musel přecvaknout kabel čerpadla, načež pán ze Sigmy mi prozradil, že jsem tím přišel o záruku (jinak by mi čerpadlo vzal do opravy na záruku, i když čerpadlo je dva týdny po záruce), takže jak se po ostravsku říká kujva den, hlavně že voda už teče... Citovat
Davidak79 Odesláno 6. červen 2019 Odesláno 6. červen 2019 dnes jsem zkoušel u známého vytáhnout čerpadlo ze studny, cca 15m hloubka plus 2 m vody , nějak se tam zaseklo , nejhorší je že je tam pouze 25cm v průměru jedna díra a zbytek je zabetonovanej . Tak jsem to vzdal , bude se to muset rozbourat nerad bych utopil čerpadlo za 12000 Citovat
Fruktis Odesláno 7. červen 2019 Odesláno 7. červen 2019 Včera jsem brigadnicil a docela jsem se zasmál.. i když ke smíchu to jako nebylo...skútr na křižovatce dával přednost autům na hlavní.. Pak za to chlapec vzal, že se kvilejici motor málem uskucel a pak prask...ta hyundai metr před ním se tam asi zjevila jak blesk z čistého nebe... chlapec padl na bok...skútr obkrouzil kolem něj kolečko a dobrý...chlapec se zvedl..posbiral skútr a jeho části a šel sepisovat formulář o nehodě... možná kdyby nemel kraťasy tak by nemel tak ojebany nohy, a měl by jen rozbitý skutr...a taky asi nečetl reklamu, že hyundai nezastavis Takže než někam vjedete tak se pěkně rozhlidnete Lihous, Klemoň, trucker1245 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. červen 2019 Odesláno 7. červen 2019 Včera svatba Zuzčiny kamarádky v Kroměříži, poté opětovný hromadný přesun na hostinu do Lipníku nad Bečvou. Večer domů, mladej spal poprvé u babičky. Stihli jsme ještě asi půlku koncertu Rybiček. Včera začal u nás festival Jamrock a tak dnes navečer vyrazíme. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. červen 2019 Odesláno 8. červen 2019 Nafouknul asi 50 balónků... holkám na 11 oslavu... Vzal jsem to kompresorem z auta, protože kdybych to vzal hubou, tak mám rozedmu plic a slezlý pysky. Takhle mi jen slejzaj otisky prstů, že ani neodemknu otiskem telefon... brixtr, Charlie 1, radim.1008 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
pesastor Odesláno 8. červen 2019 Odesláno 8. červen 2019 synek vcera skoncil zkouskove obdobi letniho semestru na univerzite, vsechno za "A" tak vecer oslavoval s kamaradama a dnes se starickym tatikem Péťa a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 8. červen 2019 Odesláno 8. červen 2019 (upraveno) Nuda nuda a zase nuda Tak po poledni se nalozila videotechnika a jelo na popud "inzerce v radiu" na akci ve Vysokem Myte - sraz hasicske techniky. Prijemna atmosfera pocasi super snad jen tamni parkoviste jsou "hur" znacena ale i tak SPOKOJENOST. ( Fotky mame v plnem rozliseni ) Upraveno 8. červen 2019 uživatelem Lihous Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. červen 2019 Odesláno 8. červen 2019 @Sawoy jasně, nevypadaj jako dvojčata? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.