Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Vena garážmistrTak to se na tebe asi brzy obrátím o radu a pak třeba i s montáží ohledně tažnýho ... ať se kšefty hejbají. Není to zas tak daleko abych krmil pražáky (jéžiši teď mě ti zdejší sežerou :D:myslim ... škrtám a nahrazuji)  cizáky když můžu dát vydělat klubákovi ....

Odesláno

Jenže bydlel v Nerátkách a to ho doživotně omlouvá :P

Odesláno (upraveno)

Tak hoši aby jste se nehádali tak já jsem se narodil v Rakovníku bydlel jsem v Milostíně pak jsem chvíli (2-3 roky) bydlel na Kladně a někdy ve třetí třídě ZŠ se máti vdala sem do Horoušan a od té doby jsem Horoušanskej ta krátká epizoda v Neratovicích bylo jen přechodné období tak říkajíc nutné zlo než jsem se vrátil zpět do Horoušan.  A Pražák jsem nikdy nebyl a nebudu popravdě mě otravovalo tam jezdit i jen do práce.

A dnes teda tráva se nesekala protože to pořádně neuschlo a sekačka by to neutáhla. Takže jsme s tatíkem zase kousek postrčili na dílně máme hotovou půlku krovu. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno
před 1 minutou, Vena garážmistr napsal:

... ta krátká epizoda v Neratovicích bylo jen přechodné období tak říkajíc nutné zlo 

Omilostnění se ruší :D.... ale když jsi nebyl nikdy ...ák tak je to vlastně jedno. Poradíš mi nějaký TZ pro autobus ? (nejsem tak bohatej abych kupoval levný šunty ... nějakej rozumnej střed). V tomhle se nevyznám a nechci se někde nechat odrbat víc než je nutný (viz můj předminulej post).

Odesláno

Cesta domů přes barrandak nutné zlo...zuzena silnice že 4 do dvou pruhů a ke všemu v místě kde se sjíždí dva a dva pruhy...zkáza dokonana bezohlednyma ridicema co se neumí zipovat...přeci tam před sebe někoho nepustí...aby tam náhodou nebyl dříve.. 

Odesláno

takhle zaplachtovanej byl kamarád ve skoro 20 let starém Focusu :D  na dovče si za hagusy přivázal přístřešek ke stanu . Jako dva dobří kamarádi jsem s dalším kolegou rozpoutal rychlý odjezd na akci a on to chudák ve zmatku neodvázal. Jako kolíky ke stanu používá pořádné roxory a délce 350 mm tak tam stan zůstal a odjel jen s přístřeškem.

Odesláno (upraveno)

Tak po včerejším NEalkoholovém delíriu (zimnice, třesavka, přecitlivělá kůže, slabej jak čajíček a teplota 36,1) jsem se dnes u doktorky dověděl, že mi v podstatě nic není, akorát už jsem starej a neměl bych to přehánět s prací.... :roker

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

Tak dnes nastal u našich den aby až se zima zeptá jsme mohli říct ano je připraveno. Během dne tam uhlobaron navozil 84 metráků  dvojky oříšku. V 9 přijel s první fůrou a před 16 s poslední čtvrtou fůrou. Tatík měl dnes netahací náladu takže to zbylo na mě naštěstí mi přišel helfnout " saniťák" ten kamarád co jsme mu polepovali sanitku minulí víkend. Sice asi jen na tři nebo čtyři hodiny ale bodlo to, uklizeno máme zhruba polovinu zítra by měl dojet brácha a s ním bych to měl dodělat.  Dneska budu spát asi jako miminko. 

Odesláno (upraveno)

Taky koukám 😲 já spálím cca 6t. Taky si chci příští týden nechat přivézt dvojku ořech. Mám to ale jednodušší než Véna. Složí mi to pasem do sklepa👍

Upraveno uživatelem Pažout508
Odesláno

hele naši mají barák přestavovanej někdy okolo r.80 původní domek co měl tatíkův děda je asi sto let starej. Je tam 7 velkejch místností plus příslušenství. Okna z doby tý přestavby topení ještě jak se dělávalo na samotíž takže velké trubky velká náplň vody v systému. Jako tatíkovy jsem to navrhoval že by s tím bylo potřeba něco udělat ale nechce ani slyšet celou přestavbu si tehdá dělal sám snad kromě střechy.   A 84 metráků není tolik to je 8,4t maj to na sezónu zatím pokaždé něco zbyde.  No horší je to uklízení protože uhelny jsou jako za roh na dvoře a před uhelnama je septik čímž je jakýkoliv pokus o složení pasem mimo hru a  navíc tam ani není místo aby kdyby se našel šílenec kterej by to chtěl zkusit tak aby se tam dalo couvnout. Takže to sklopí před garáž a těch 15 metrů se to musí dovozit  kolečkem. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...