Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes jsem znova dovybavil auto po totalnim vykradeni pocinaje trojuhelnikem, pojistkama a konce naradim, zapojil a nastavil starsi radio co odpocivalo z Clia, zkontroloval a dozapojil vytahanou elektriku a zacal stavet vozitko po dohode primo do objektu Mestske policie. Tak jsem zvedavy jestli to zlodej zkusi potreti ze by ho Mestapo mohlo chytit rovnou pri cinu. :grr

Odesláno (upraveno)

@brixtr nárazník vypadá dost dobře, felda už míň (ale 80 tis - to je dobře zajetý skoroveterán:)), ale hlavní je, že nikomu z Tvých blízkých se nic nestalo. Ale říkám si,že zákon schválnosti funguje dokonale, když jsem sháněl stříbrný nárazník pro sebe, tak nikde nebyl, tak jsem lakoval nějaký tmavý:D

@kirkiz ten kaťák už byl asi několikrát spravovaný (aspoň tak vypadá), není tam ani original spoj na střední díl a lambda je proti nákresu v trubce před katem (a ne na začátku katu)

@pesastor tak v areálu MP bys to mohl nechat i s klíčkama, ale něco mi říká, že bych to nedělal;):D

Jinak jsem byl dneska dávat krev a pak jsem objel nějaké vrakoviště, pochopitelně bez úspěchu, zastavil se v peugeotu objednat excentry a jinak nabídky na kat mám zatím dvě: Bosal za 5500 a Vector za 4000

hm, tak nic nákres mi nejde vložit.....

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

@PaKr Tak po zkusenostech s Mestapem budu rad kdyz potencialni zlodej si vybere nekoho jineho nebot. oni nez by se podivali do zaznamu tak reknou ze maji/meli vypadek systemu. Maji dulezitejsi povinnosti nez koukat na svych 130 kamer se vsema myslitelnejma vifikundacema> davat boticky kdyz parkujes treba jen 10cm za carou a nove pokutovat kamiony, nebot se nejak hrouti most pres zeleznici a tak dali zakaz nad 3,5 tuny.

Nepodstatne veci jako kradeze, fetaky a romske etnikum prohanejici se v Medvedech po meste pro davky neminej v zadnem pripade resit......

Ja vim ze placu na spatnem hrobe, ale bude hur :roker

Odesláno

Ráno jsem byl na otočku v Praze za účetním dodat mu ještě nějaké papíry na DP. Pak jsem začal s výkopem na tu zámkovku co chci dělat před garáží mám asi tak větší třetinu na čisto. Navečer jsme byli s tatíkem u ségry protože volala že jí začal téct odpad u vany a při té příležitosti tatík doladil skříňku pod dřezem na kterou se v sobotu nedostalo. Cesta od ségry byla dost dlouhá protože se ven z Prahy hrnul snad každej kdo měl kola, takže zatímco normálně to trvá do 25 minut dnes to trvalo skoro hodinu a deset minut. Zítra je pokračování seriálu přesazení babičky na Vysočinu a pokud mě tam nebude potřeba celý den tak bych chtěl pokračovat v kopání abych to měl v neděli odpoledne hotovo co nejvíc. Dal jsem si svazácký závazek že v pondělí cestou z práce se zastavím na deponce objednat dovoz štěrku na podloží pod tu zámkovku a chtěl bych to pokud vše půjde podle plánu sfouknout tak aby jsem příští pátek začal s pokládkou dlažby.  

Odesláno

@PaKr tomu rikam smula fakt ze jo :D auto uz je opraveny takze Kacka uz zase jezdi. Ted me ceka felina tam bude vic prace.

jsem to vcera daval do kupy a asi nejhorsi bylo otevrit kapotu.. zatracený lanko :D

Odesláno

No dnesek byl pro me trosku nostalgickou vzpominkou - snad po 30letech jsem jel zase metrem - no pokud me nekdo pozoroval tak se musel kralovsky pobavit.
Nevim ale ty jejich automaty na jizdenky ..... placeni kartou jsou takove no - slusne receno "asi jsem mel stesti na spatny kus" tak ze "trafika" to jistila.

Odesláno

Tak dnes bylo jak jsem slibované pokračování seriálu přesazení babičky na Vysočinu dnes předposlední díl. Babička už je na Vysočině dnes měl Standa půjčenou dvanáctitunu a ráno před osmou jsme do ní začali ládovat věci a kolem poledne byl odjezd nakonec jsme s druhým skorobráškou jeli taky protože Standa měl strach že ho v tom příbuzenstvo nechá a bude to muset skládat sám. No jako ráno 7,40 z domu a teď jsem došel domů. 

Odesláno

@brixtr no ta felda vypadá, že má ten blatník zlomený podle toho plechu, co je za blinkrem, jinak nejhorší asi bude povolit nárazník od těch trojúhelníkových výztuh u kol, tam většinou některý šroub zařve (buď výztuha - nárazník nebo výztuha - kastle) nevím, kdo to vymyslel, že je to tak na .....

@pesastor no jo .... MP...to je kolikrát škoda mluvit.... to by vydalo na samostatné vlákno:D taky mám s nima pár zajímavých zážitků:)

Jinak aspoň trochu k tématu :

na strýcově felicii jsem přidělal ztracenou plastovou okrasu zadního lemu  a pak asi tři hodiny jsem předělával zámek na brance z dozického (velkého) klíče na fabku, do teď mám pocit, že ta branka je snad z tankového pancíře:D

ještě jsem zapomněl včera napsat, že mi v peugeotu řekli i cenu originálního katu - musel jsem těch 27tis :o trochu rozdýchat :D a eurorepair (nebo jak se to píše) za krásných 18:o:D takže zatím asi vyhrává ten Vector....

Odesláno

vcera po dlouhe dobe plodny den :)

Osadil jsem Volvo misto palubniho PC za 6000, OBD vycitacem a sparoval ho s torque pro

Cvicne nasadil spodni lizatko a pokochal se s jiz nalakovanyma grilama z Titanium S 

Sundal zadni kolo na motorce a musim ho nekam odvezt na prezuti a pripadnou opravu stavajici gumy (do zalohy)

Napustil kuzi na prednich sedackach, pak mi dosel lestic 

Nasadil rakev na auto abych byl pripraven na vylet do rakous

A nainstaloval detem trampolinu, a pak se srdecne zasmal, kdyz jsem je videl :D

A ted dopiju kafe a jdu na policky :D 

IMG_20190330_153716.jpg

IMG_20190330_160219.jpg

IMG_20190330_160416.jpg

IMG_20190330_165046.jpg

IMG_20190330_170025.jpg

Odesláno

Dnes asi budu slavit ze mame zase ten "TOP LETNI CAS" a ja budu rano vstavat o hodinu driv abych vecer mohl opeci u ohne za svetla spekacek !!
A pak kdyz uz konecne nejaka hlava dojde k zaveru ze  je to hloupost tak se zacne s debatou jaky cas nechat - schvalne ktery je tady dele ...??

Ach jo vim ze timto nic nezmenim ale stve me to ...

Pekny den ;c) vam bez rozdilu vsem....

Odesláno

@radim.1008 no nic extra, jenom benzínový dvoulitr RFV ve 406, akorát ty ceny dílů jsou někdy takové, že bych tam musel nechat celé auto (a ještě by to bylo málo)

(přesný popis motoru a VIN mám v inzerci - koupím - ND)

když jsem před 10lety koupil 206, tak se mě ve značce (kam jsme jezdili se služebníma) ptali, jestli k nim budu taky jezdit na servis. druhou větou mi ale řekli, že celé řízení na 206 bez serva stojí asi 25, tak jsem jim řekl, že tím si odpověděli na první otázku:roker

Odesláno (upraveno)

Celý týden nic, včera přivezl dvojčata od busu z týdenního "školního" pobytu v Londýně a dnes zpracoval šest podání pro FÚ, VZP a ČSSZ. 3 x dodatečné přiznání + 1 x řádné + 2 x přehled OSVČ vše komplet necelou hoďku. Sorry ako ale v tomhle teda státní správa fakt maká. Když si vzpomenu na tu týdenní dřinu a nervy s tím v devadesátkách ... brrr ...

Teď gaučing u VC Bahrajnu  a při tom pro dnešek asi zůstane.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Davidak79 no ja vstavam na ranni ve 4 tak ze jsem taky nadseny ale co me hlava nebere
Jedni krici HUURAAA jak je to uzasny ze si deti muzou vecer dele hrat ale stejne dite nevstava drive ??
Stejne tak vsichni co chodi do prace proboha takovou pitomosst obhajovat je v dnesni dobe podobne jako rici
ze prez den budeme spat a v noci pracovat ze je to preci normalni ....
Nevim ale asi starnu ale snad se jeste dockam ze "SELSKY ROZUM " bude zase normalni vec nez ted co se deje !
:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...