Klemoň Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 před 22 hodinami, sitler napsal: Asi to bude chtit kameru za sklo.. Jooo hochu. Je to opruz. Kameru jsem si dal už i do firemního. Né kvůli škodám - mám pojistky i na hlavu, ale někdy jsou ti magoři v osobáku "sebevrazi", tak kdyby to byla nějaká ošklivá rána, tak aby bylo vidět, že chtěl spáchat sebevraždu ten v malém . . . No a ve svém už mám přední/zadní s antišokem, kdyby mi do toho někdo v noci mlátil kladivem Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 člověk musí být furt ve střehu, dnes za Opavou polský mercedes s návěsem mě předjížděl tak, že asi ,zapomněl' že má za sebou návěs a vrátil se hned doprava, přitom protisměr kilometr prázdný, možná jsem ho nas*ral tím, že jsem měl tempomat na 85 , asi budu znovu instalovat kameru (prodal jsem bývalé auto i s kamerou) Citovat
sitler Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 Já jsem prostě jen blbej:/ , kdybych mu neuhnul, tak by mi obral druhej bok a asi by zastavil, protože to by si snad všiml. Takhle to mám já ocesane a on je v trapu:/ Citovat
radim.1008 Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 Za mě kamera už by měla být součástí výbavy. Rozhodně by to bylo užitečnější než jiné chujoviny... Dnes ráno jsem litoval, že ji nemám v cabriu, v modré 306ce i v 5008 je. Měl bych natočenou mladou lišku, jak si hrála na cestě a vůbec jsem ji nevadil a včera jak jsem brzdil před jezevcem cestou do práce. Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 (upraveno) tohle opravdu normální člověk nepobere--povinných cypovin je v autě hafo, přitom většina je k hounu, ale co by lidi určitě chtěli (třeba tu kameru), tak to v konfigurátoru nenajdeš Upraveno 25. červenec 2024 uživatelem ozzy56 radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 před 20 hodinami, radim.1008 napsal: Můj děda jezdil v JZD s Crystalem 8011. Já jezdil v Domamili s bratrem mého dědy kdysi dávno s kravkou a žebřiňákem na pole pro seno.... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 před 2 hodinami, sitler napsal: Já jsem prostě jen blbej:/ , kdybych mu neuhnul, tak by mi obral druhej bok a asi by zastavil, protože to by si snad všiml. Takhle to mám já ocesane a on je v trapu:/ Stejně mi to nějak není jasný Ty jsi vpravo v připojováku, vlevo máš kamion a divíš se, že Tě nepustil před sebe? Prosím bez vášní a vzteku, jen to nějak nepobírám Citovat
Lihous Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 Na tema okna - pan je peclivosti restaurator ale ceny ma celkem Ok alespon za me - no a to ze zaschne nater za par min sice neni podminka NEuspechu ale mam radeji pohodove zaschnuti. Ono to "bejva" rychle uschle rychle zase oloupane ale vim jaka je to drbarna a radeji jdu drobaky vydelat tim co dokazu a snad i nam jde nez bych se snazil a vysledek je rozpoluplny .... Ale a to je fakt sehnat remeslnika je proste problem - me snad ani nevadi kdyz rekne na rovinu "nemam cas neudelam to" nez kdyz zacnou stavet na naprosto hloupe "vymluve" A ke kameram z kazde vyjizdky jsou desitky minut toho co bylo spatne ale pridam jednu .... predjizdi jedno auto nasledne druhe ale to uz nema zato pustit auto ktere ho predjizdi ..... dopadlo to vejde se tam s notnou davkou stesti i kamion ale do haje proc si vsichni dokazuji ze mam to nej F1 auto ikdyz sedlam nejaky podprumerny kram - o rozestupu je netreba bavit se to je tema ktere nema reseni. Tuhle jsem mel na prdelce z dlouheho klesani nalepeneho "kolistu" ten Emil si snad neuvedomoval ze na jakekoliv zpomaleni nemel sanci ani reagovat ..... Od oroseneho studeneho s penou - krasny vecer a vzdy stastny navrat ...... Predjizdeni .mp4 Citovat
Lihous Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 @Medvěd Ono to neni az tak velky problem tohoto stavu docilit staci kdyz si "kamionak" me nevsimne a nebo me ma tak trosku v prdelce a dalsi jeho kolega je prilepeny na jeho prdelce .... A ne vsude je dostatecne siroky odstavny pruh - krajnice abych mohl tak nejak pokracovat - nejsem si jisty ale myslim si ze takove nepekne prekvako je nekde z Prhy na Hk na D11 kde konci pripojovaci pruh a nasleduji betonova svodidla v noci je to neocenitelny zazitek v cca 110/120 a co ted - pred sebou beton vedle sebe auto tak na tvrdo brzdy .... ?? Na reakci mam cca 1vterinu Citovat
sitler Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 (upraveno) před 22 minutami, Medvěd napsal: Ty jsi vpravo v připojováku, vlevo máš kamion a divíš se, že Tě nepustil před sebe? Prosím bez vášní a vzteku, jen to nějak nepobírám ja jsem vpravo v pripojovaku, mam pred sebou jeste dobre 300 metru (je tam fakt dloouhy) a kamion se mi do nej zleva nacpe a to tak, ze prakticky cely. Proste me v nem zavrel, ac jsem se mu nikam necpal (pripojuju se tam az na konci, tzn za hodne dlouho), ale on proste hodil vlnu doprava a to tak, ze me poslal az na svodidla a i tak mi jeste otocil zrcatko. cca tady: https://www.google.com/maps/@50.0783708,14.56435,3a,75y,310.63h,72.29t/data=!3m7!1e1!3m5!1saT7dKjgrLDjuCBhsy0VQhQ!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3DaT7dKjgrLDjuCBhsy0VQhQ%26cb_client%3Dmaps_sv.share%26w%3D900%26h%3D600%26yaw%3D310.63020083653515%26pitch%3D17.71139153337448%26thumbfov%3D90!7i13312!8i6656?coh=205410&entry=ttu Upraveno 23. červenec 2024 uživatelem sitler Citovat
jirka307 Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 Tak dnes jsem byl na chvilku v Americe Hafity, Lihous, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Péťa Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 @sitler Ty jsi jel v připojovacím pruhu, kamion v průběžném a začal se Ti cpát do toho připojovacího? To nechápu proč. Jedině, že by si myslel, že to je prostě třetí pruh a chtěl uhnout doprava. Citovat
sitler Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 (upraveno) @Péťa presne tak, proste se tam nacpal a pak se zase vratil do "svyho". A zmizel pryc. Ja si ani nestihl precist znacku na vleku v tom blazinci ... vim jen, ze to byla seda plachta s polskym napisem . Nevim, udelal vlnu doprava, pak se vratil doleva a jel dal. Nebyla tam ani stojici kolona (ze by nedobrzdil a uhybal pred poslednim pryc), jelo se plynule ... Nedelam si velky iluze ze ho najdou a zjisti duvod. Osobne bych to klidne tipnul na mobil nebo neco podobnyho... nebo mikrospanek. Upraveno 23. červenec 2024 uživatelem sitler Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 Tak jsem dneska něco neudělal a měl jsem - odchytit si kamioňáka... První den dovolené a auto pokřtěné. Stoupání z Caprile na passo Falzarego, před námi kamion plně naložený dřevem. Říkám si dobrý, aspoň ta pomalá kochací jízda nebude na mě i když úplně pomalu nejel. No, v jedné serpetině si málo najel, vzal návěsem obrubník na vnitřní straně a bouchla mu guma. Šílená rána a sprška štěrku z cesty, naštěstí mi to nevysklilo žádné okno. Jel pomalu dál i s tou bouchlou gumou, v těch kopcích a zatáčkách super... V jednom místě jsem ho předjel, ve vesnici krátce zastavil a zkoukl bok, ale nechtělo se mi čekat a držet tam zbytek výpravy, tak jsem nad tím mávl rukou a jel dál. Po pořádné obhlídce bych tam ale zůstal - oboje dveře 3 velké důlky a tak 20 míst lak, zadní blatník dvě díry a pavouk v LZ světle. Ale zase ten zážitek vidět bouchnout gumu u návěsu - k nezaplacení Holt Ulysse začlenili do skupiny "otloukánek" už kdysi v Německu, tak teď jsem to dorazil. Doma to umejem, přeleštíme a až budu chtít nějaké pěkné auto, budu si muset koupit jiné, co se dá dělat. Citovat
Medvěd Odesláno 23. červenec 2024 Odesláno 23. červenec 2024 Sitler - tak děkuju za vysvětlení, z prvního popisu to fakt nebylo úplně pochopitelný sitler a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. červenec 2024 Odesláno 25. červenec 2024 Tak nebylo to dnes, ale včera, po 15 letech jsem jel vlakem, potřeboval jsem se dostat do Štětí, kousek od Litoměřic. Našel jsem sei spoj s jednim přestupem v Kolíně, jizdenky koupil přes Idos, ve vlaku se prokazal mobilem, potud všechno ok. Z Brna do Kolína České dráhy, z Kolína do Štětí Regio Jet, z Kolína jsme dojeli akorát do Nymburka a tam souprava zustala stát, nabirali jsme zpoždění a když to bylo cca 45 min tak nas vlakvedoucí nechal vystoupit a ža za 30 minut přijede autobus který nás odveze do Staré Bolelavi odkud budeme pokračovat dál vlakem, že spadlo vedení na trati. Z těch 30 minut čekání na autobus se stalo 1 hodina a 30 minut. No nakonec mě z ty Starý boleslavi naložil pán za kterým jsem jel a odvezl do Štětí. To co jsem chtěl bohužel nedopadlo, tak jsem se vracel zpět opět vlakem se 4mi přestupy. Odjezd rano v 5:30 a doma jsem byl v 20:30. Super výlet s 8 hodinami strávenými přepravou a o litr lehčí. Myslím že zase nejbližších 15 let vlakem nikam nepojedu. Péťa, Klemoň, pavelu96 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
sitler Odesláno 25. červenec 2024 Odesláno 25. červenec 2024 Jakmile nejedes na hlavnim koridoru, je to tragedie. Citovat
Medvěd Odesláno 25. červenec 2024 Odesláno 25. červenec 2024 Sitler - častěji je to tragedie právě na těch přetížených hlavních koridorech, na lokálních tratích to tak nějak funguje Radku - spadlá trolej je samozřejmě blbě, ale dost dobře nevím jak se podobným poruchám úspěšně vyhnout Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. červenec 2024 Odesláno 25. červenec 2024 Tak mě spíš zarazilo že náhradní doprava pro nás jela 1,5 hodiny kdesi z Poděbrad či odkud. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 25. červenec 2024 Odesláno 25. červenec 2024 Ona to neni uplne sanda, sehnat narychlo autobusy, co budou pendlovat. Ono jich uplne moc plonkovych s ridicema schopnyma vykonu nepostava. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.