Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes pokračuje anamnéza s tátovo fóbií htp 12v. Po vyměně mapu a vyčištění egru v servisu se auto chová stejně. Nejede, spotřeba šla z 5.5 na 8l,svítí kontrolka motoru. Změřil jsem tlaky, všechny válce 15bar, OK. Chvíli jsem bádal a nakonec pomohlo vyčistit škrtící klapku (nic hrozného ale byly tam kousky karbonu), udělat adaptace klapky a egru. Auto jede jako předtím. Já jim dám komplet hlava, ideálně motor... 

20240420_160536.jpg

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

je to bordel poslední doby--zakázka musí být co největší, aby si nakradli co nejvíc :roll, třeba budovy se nechají ,,vybydlet'', aby si pak firma mohla namastit kapsu, platí to všude, ale ve službách nabeton, třeba v rodině shání firmu na položení potrubí do země cca 20 metrů, nemají zájem o malé zakázky, přestože inzerují,  že vyhoví okamžitě 😂, někde ti majitel do mobilu řekne ať si půjčíš bagr a vykopeš to sám...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Hlavně táta tomu houno rozumí (ne že bych byl nějaký odborník, ale nějaké zkušenosti už mám), a aby auto jelo defacto normálně, to je blbost, aby byly podpálený ventily. Už byl smířený s výměnou motoru za repas, tak jsem ho ukecal, že o víkendu teda přijedu. Mechanik viděl chybu tlaku, tak slepě vyměnil čidlo a víc se nezabýval, rovnou usoudil htp=ventily. Tak snad to vydrží. Ještě jsem mu našel vůli v čepech řízení, udělám příště s rozvodama a filtrama. 

Odesláno

Dnes výměna původních čepů a tyček řízení, a také tyček stabilizátoru na 206 (ty už byly jednou měněné). Najeto 126tis. Tyčky měly popraskané prachovky, takže to šíleně mlátilo. Čepy jako by byly z gumy a tyčky řízení v kloubu úplně volné. V rámci testování kvality jsem koupil díly Kamoka :aut V nejhorším to půjde alespoň dobře povolit, až to bude za 1/2 roku mlátit znova :D Foto nemám. Byl to takový fofr, že jsem nestíhal fotit :)

Odesláno

@sitler Vsak pochlubit se neuspechem dokaze malo kdo za to :super
U naseho se taky zazracne zvedla kapota po vymene predniho okna a badanim "proc" se doslo k zaveru ze je volny pant tak se povolil tak akorat kapota zavrela "slicovala se" a celek utahl a je to.
K veku auta Ok :mrk

A pro vsechny mnou protezovana app Amigo/TomTom prestala ukazovat komplet radary proc netusim jejich podpora je jen neco - musi to byt ale odpoved nikdy neprisla.
Dokonce i chybova hlaseni jsou nez reakce.
V tomto smeru jsou Mapy.cz naprosto perfektni a reaguji do dvou tri dnu.

Odesláno (upraveno)

Tak v 5 ráno hovor od táty, fábinka točí sle nechytá. Soudě podle zvuku při startu tipuji rozvody, chrastá řetěz , mají 160k najeto a nejspíš už nedopne napínák (má ještě krátké napínací lišty) , nedivil bxch se ani ucpanýmu sítu na čerpadle, soudě podle karbonu v sání. Tak o víkendu zase výlet. Benzín tlačí, jiskru dává. Zajímavý, že auto celý víkend jezdilo po mém zásahu jak má. 

Odesláno

Tak anamnéza pokračuje, a je to celkem haluz. V podstatě jsem jel poprvé na to juknout, abych vyloučil KO motor. Po kontrole tlaků se tedy táta rozhodl, že se udělají rozvody. No, auto si bohužel při pondělním startu skočilo o zoubek, klasika u HTP, na výfukové vačce :D Objednám rozvody a potřetí (a snad naposledy) se otočím na trase Kolín->Zábřeh. 

Odesláno

@VojtouNerCZ no máš to výživný :aut ale zákon schválnosti úplně ukázkový ;)

Mmch, jak je to tady se zaslepením EGR? Musí se to "pořešit" počítačově nebo stačí fyzické zaslepení ?

Odesláno

Včera návštěva Mudr,a pak mě dostal do kolen libovej frajirek s fóbii...přijel k automatu na parkovny jak velká voda...20 nedvacet...zaplatil...s pískáním gum se rozjel a mrd ho...rozpáral ji o zulovej sloupek🤣 vystoupil jak největší ublizenec...hodil si zbytky co mu upadly do auta a ujel od místa...dojel za závoru a tam konec a a už u něj stali příslušníci 🤣 takze ego ko, fobie ko, a ještě bych to viděl na flastr za ujetí od nehody,páč ten sloupek byť to ustál s kamennou tváří,tak trochu pocuchanej a vyrvanej byl🙈

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...