ozzy56 Odesláno 19. duben 2024 Odesláno 19. duben 2024 dnes v cirkusu Metropol, stálo to za ty prachy zbynek..s a Péťa ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. duben 2024 Odesláno 20. duben 2024 (upraveno) Dnes pokračuje anamnéza s tátovo fóbií htp 12v. Po vyměně mapu a vyčištění egru v servisu se auto chová stejně. Nejede, spotřeba šla z 5.5 na 8l,svítí kontrolka motoru. Změřil jsem tlaky, všechny válce 15bar, OK. Chvíli jsem bádal a nakonec pomohlo vyčistit škrtící klapku (nic hrozného ale byly tam kousky karbonu), udělat adaptace klapky a egru. Auto jede jako předtím. Já jim dám komplet hlava, ideálně motor... Upraveno 20. duben 2024 uživatelem VojtouNerCZ ozzy56, Hafity, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. duben 2024 Odesláno 20. duben 2024 (upraveno) je to bordel poslední doby--zakázka musí být co největší, aby si nakradli co nejvíc , třeba budovy se nechají ,,vybydlet'', aby si pak firma mohla namastit kapsu, platí to všude, ale ve službách nabeton, třeba v rodině shání firmu na položení potrubí do země cca 20 metrů, nemají zájem o malé zakázky, přestože inzerují, že vyhoví okamžitě , někde ti majitel do mobilu řekne ať si půjčíš bagr a vykopeš to sám... Upraveno 20. duben 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. duben 2024 Odesláno 20. duben 2024 (upraveno) Hlavně táta tomu houno rozumí (ne že bych byl nějaký odborník, ale nějaké zkušenosti už mám), a aby auto jelo defacto normálně, to je blbost, aby byly podpálený ventily. Už byl smířený s výměnou motoru za repas, tak jsem ho ukecal, že o víkendu teda přijedu. Mechanik viděl chybu tlaku, tak slepě vyměnil čidlo a víc se nezabýval, rovnou usoudil htp=ventily. Tak snad to vydrží. Ještě jsem mu našel vůli v čepech řízení, udělám příště s rozvodama a filtrama. Upraveno 20. duben 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
sitler Odesláno 20. duben 2024 Odesláno 20. duben 2024 Jako automechanik že mě asi nebude , ale aspoň to může na silnici. Klemoň, zbynek..s, VojtouNerCZ a 3 další ohodnotil 6 Citovat
MJSytic Odesláno 20. duben 2024 Odesláno 20. duben 2024 Dnes výměna původních čepů a tyček řízení, a také tyček stabilizátoru na 206 (ty už byly jednou měněné). Najeto 126tis. Tyčky měly popraskané prachovky, takže to šíleně mlátilo. Čepy jako by byly z gumy a tyčky řízení v kloubu úplně volné. V rámci testování kvality jsem koupil díly Kamoka V nejhorším to půjde alespoň dobře povolit, až to bude za 1/2 roku mlátit znova Foto nemám. Byl to takový fofr, že jsem nestíhal fotit Klemoň, radim.1008, sitler a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sitler Odesláno 21. duben 2024 Odesláno 21. duben 2024 @Lihous je to tam nějak hnuty:) , ale na tohle bude to potřeba poladit. To je právě ta sebekritika, že mechanik asi nebudu Citovat
Lihous Odesláno 21. duben 2024 Odesláno 21. duben 2024 @sitler Vsak pochlubit se neuspechem dokaze malo kdo za to U naseho se taky zazracne zvedla kapota po vymene predniho okna a badanim "proc" se doslo k zaveru ze je volny pant tak se povolil tak akorat kapota zavrela "slicovala se" a celek utahl a je to. K veku auta Ok A pro vsechny mnou protezovana app Amigo/TomTom prestala ukazovat komplet radary proc netusim jejich podpora je jen neco - musi to byt ale odpoved nikdy neprisla. Dokonce i chybova hlaseni jsou nez reakce. V tomto smeru jsou Mapy.cz naprosto perfektni a reaguji do dvou tri dnu. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. duben 2024 Odesláno 22. duben 2024 (upraveno) Tak v 5 ráno hovor od táty, fábinka točí sle nechytá. Soudě podle zvuku při startu tipuji rozvody, chrastá řetěz , mají 160k najeto a nejspíš už nedopne napínák (má ještě krátké napínací lišty) , nedivil bxch se ani ucpanýmu sítu na čerpadle, soudě podle karbonu v sání. Tak o víkendu zase výlet. Benzín tlačí, jiskru dává. Zajímavý, že auto celý víkend jezdilo po mém zásahu jak má. Upraveno 22. duben 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Klemoň Odesláno 22. duben 2024 Odesláno 22. duben 2024 Dobrá finta jak dostat na návštěvu synka Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. duben 2024 Odesláno 22. duben 2024 Tak anamnéza pokračuje, a je to celkem haluz. V podstatě jsem jel poprvé na to juknout, abych vyloučil KO motor. Po kontrole tlaků se tedy táta rozhodl, že se udělají rozvody. No, auto si bohužel při pondělním startu skočilo o zoubek, klasika u HTP, na výfukové vačce Objednám rozvody a potřetí (a snad naposledy) se otočím na trase Kolín->Zábřeh. Citovat
PaKr Odesláno 22. duben 2024 Odesláno 22. duben 2024 @VojtouNerCZ no máš to výživný ale zákon schválnosti úplně ukázkový Mmch, jak je to tady se zaslepením EGR? Musí se to "pořešit" počítačově nebo stačí fyzické zaslepení ? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. duben 2024 Odesláno 23. duben 2024 Je tam elektronický. Tipl bych, že to bude stejný jak mám ns rfn. Musí se upravit sw. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. duben 2024 Odesláno 24. duben 2024 (upraveno) dnes me ceka uklidit to co vcera napachal jeden stromolezec oresak odhadem 100 let starej musel k zemi kvuli vnitrni hnilobe ale jako ten frajer ma moji uctu jak do toho sel jak se rika "po hlave" fotky jsou omylem pozpatku Upraveno 24. duben 2024 uživatelem Havlicek.Lukas Péťa, zbynek..s, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sitler Odesláno 24. duben 2024 Odesláno 24. duben 2024 @Havlicek.Lukas kdo to delal? nejaka firma? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. duben 2024 Odesláno 24. duben 2024 (upraveno) jo manzelka neco nasla na netu frajer prijel za 2 hodinky to skolil a vzal si 5 tisic mozna to byly pavouci.cz nebo nekdo takovej Upraveno 24. duben 2024 uživatelem Havlicek.Lukas sitler ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. duben 2024 Odesláno 24. duben 2024 tak hromadka se rozrostla jeste zbyvaji asi 4 dlouhe vetve a hromada vetvicek Citovat
Fruktis Odesláno 25. duben 2024 Odesláno 25. duben 2024 Včera návštěva Mudr,a pak mě dostal do kolen libovej frajirek s fóbii...přijel k automatu na parkovny jak velká voda...20 nedvacet...zaplatil...s pískáním gum se rozjel a mrd ho...rozpáral ji o zulovej sloupek vystoupil jak největší ublizenec...hodil si zbytky co mu upadly do auta a ujel od místa...dojel za závoru a tam konec a a už u něj stali příslušníci takze ego ko, fobie ko, a ještě bych to viděl na flastr za ujetí od nehody,páč ten sloupek byť to ustál s kamennou tváří,tak trochu pocuchanej a vyrvanej byl Citovat
MJSytic Odesláno 25. duben 2024 Odesláno 25. duben 2024 Dnes jsem si vzal v práci volno, abych mohl jít do práce Prague City Golf Vinoř Business Car Fleet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.