ozzy56 Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 dneska první výměna oleje od novoty na traktoru--přesto, že v návodu je snad desetrát upozornění , aby se olej. filtr dotahoval jen rukama, tak ve výrobě ho dotáhli na krev , nakonec jsem do něj vrazil šroubovák a povolil , pak sečení celého pozemku, včetně i sekačkou tam, kde se traktorem nedostanu, mno, mám toho dneska plnou řiť..., teď večer i trochu sprchlo Pepito, zbynek..s a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
zbynek..s Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 Dnešní jeden velký a malý šok, baterie tu jsem očekával že bude pomalu hin tak mi to utvrdilo,že ji budí muset koupit Jen mám dilema, kde mám na výpisu Test za studena dle EN 540 A /60Ah Jestli mohu třebas koupit ale s 720A /77Ah. Ale asi to nepujde Ale hlavně mě překvapila hadice,které jsem měnil obě na konci listopadu a pak pravou hadici v březnu a nyní opět popraskaly kroužky na levé - kuwa Citovat
Lihous Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 Kvalita ND je naprosto tragicka a to i v "premiove" tride - taky s tim bojuju - neni problem vymenit ale je problem aby to bylo lepsi nez to co se vymenilo. Ja se ted trosku odmlcel jednak se dodelavalo nejedno video ale predevsim se hleda dalsi kompromis a tim je mikrofon na druhy stroj a tim je Sony RX10 III Ale proc dnes pisu - skutecne bych poprosil o vsechny co sedlate motorky tak nejak dodrzovani ramcove pravidel - prikladam foto volne stahnute z netu a rekne vse!! Pred tydnem touto dobou jsem se vracel z DC a nad N.Borem od C.Kamenice se me prihodilo to co je na fotce - NECHAPAL JSEM JAK SE NETREFIL do A sloupku ale ten Emil se podruhe narodil. Stejne tak jako ti "machri" s kuframa co natom ze jedes po sve strane /pneu/ ale mas vic jak 1/3 motorky na strane me .... Celkove se nam to na cestach tak nejak zhorsuje jeden aby se bal vyrazit Nadherny vecer ozzy56 a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 můžeš se snažit jak chceš--minulý týden jednomu ,,spadly z vleku'' dvě lžíce z bagru (asi jel pomalu a měl to dobře upevněné), výsledek jeden mrtvý, dva těžce zranění, všechno starší motorkáři kloem 50 let, psali Citovat
zbynek..s Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Nejhorší, že v čtvrtek jedeme na Slováky, tak to rychleji pořešit. Je pravda, že ty náhradní díly to je spíše jako velice rychlý spotřební materiál. Fotka autobusu s motorkou je super, to by měli mít v každé autoškole na motorky, aby to vštípili motorkářům tyto náklony. Ta spadnutá lžíce, to je smolíček, který nikdo nechce zažít Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 jo, fotka autobusu, co ma pulku cumaku v protismeru je super no .. taky tam nema co delat... tam si nemaj ti dva co vycitat. Citovat
Medvěd Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Sitler - kolik že jsi toho najel s něčím větším než OA nebo dodávka? Ten bus jede ideální stopu, víc vpravo si to moc neumím představit. Ale samozřejmě u monitoru prstem po klávesnici je možný i nemožný Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 (upraveno) Za carou nema co delat. To je naprosto presna definice ze zakona. Nesmi ji prekracovat obrysem. Jestli se tam nevejde je jeho problem, nic ho neopravnuje to riznout pres. Velikost je naprosto irelevantni. Ze je velkej neznamena, ze muze porusovat predpisy. Ta motorka jede taky "idealni stopu". Jakto, ze ona na ni pravo jako nema? Protoze je mala? Divny uvazovani. Upraveno 20. červen 2023 uživatelem sitler Citovat
Medvěd Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 (upraveno) Včera vezl kolega Octavií kvestorku na jednání do Liberce. Při nájezdu na D 10 u Černého Mostu jel prý za dvěma dodávkama, když se ta první trochu zavlnila a z pod druhé proti kolegovi vyletěla nějaká kovová věc (dost možná klín z náklaďáku), kterou kolega chytil spodkem auta. Byla to prý fakt velká rána, nicméně kolega naštěstí nezazmatkoval, nezačal prudce brzdit, ale zvolna dojel na nejbližší pumpu, kde auto prohlídl a páč vše na první pohled bylo v cajku, dojel až do Liberce. Odtud mi cca v poledne volal, že z auta něco teče, že je pod autem louže oleje a že něco kape cca pod sedačkou spolujezdce. Nebylo mi jasný, co se jako mohlo po*rat, nicméně kvestorka byla potřeba odvézt i zpět a tak jsem se s Honzou dohodl, že se pokusí dojet do Prahy a dnes auto zavezu já k Trnkošovi, aby se na to podíval. Ráno cesta na Harfu proběhla v pohodě - co mě uklidnilo, že ráno pod autem NEBYLA žádná olejová skvrna a že v motoru bylo oleje dostatek. Po příjezdu k Trnkošovi jsme zjistili, že auto je zespoda fakt něčím trefený (fotky možná dodám), ale ta kapající tekutina je odpar z klimatizace. No spadl mi kámen ze srdce a s kolegou jsme se docela zasmáli tomu, jak ho souběh okolností nádherně vyděsil. Samozřejmě odpar z klimy i on už někdy viděl, ale prý ho to po tý ráně vůbec nenapadlo dát do souvislosti Upraveno 20. červen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
sitler Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Nemel by odpar z klimy byt jen voda? Tzn. na omak nebyt mastny? Vsak do ty louze staci sahnout a hned vim, co to je/neni... jestli je to olej, palivo, voda... ? Jako ze sahnu a vim? Citovat
Medvěd Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 To bych udělal a měl bych jasno. Nicméně kolegu to prostě nenapadlo a mě stačila jeho informace, že z toho kape olej sitler ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Jako vyplaseni je hrozna vec no , to pak clovek vcelku logickou vec casto neudela a hned mysli na nejhorsi Medvěd a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 (upraveno) před 27 minutami, sitler napsal: Za carou nema co delat. To je naprosto presna definice ze zakona. Nesmi ji prekracovat obrysem. Jestli se tam nevejde je jeho problem, nic ho neopravnuje to riznout pres. Velikost je naprosto irelevantni. Ze je velkej neznamena, ze muze porusovat predpisy. Ta motorka jede taky "idealni stopu". Jakto, ze ona na ni pravo jako nema? Protoze je mala? Divny uvazovani. Hele já třeba jezdím mnohdy v rámci výletů po takových cestách, že se na "svou" půlku nevejdu ani s OA a když máme s protijedoucím řidičem oba v hlavě mozek, tak se prostě i za cenu vjetí na krajnici nebo couvání nějak vejdeme. Za dva týdny vezu zase Pavlovu oddílu plnou dodávku krámů na tábor a vím, že posledních možná i 30 km pojedu po silnici, kde je míjení s čímkoli jiným v protisměru opravdu očistec (a to tam vede i oblužná BUS linka). Ještě jsem tam ale ten bus nepotkal - zřejmě nejezdí o víkendu Takže to, že ten bus rohem o pár cm přesahuje z mého pohledu není problém - páč prostě nemá jinou možnost. Motorkář ale porušuje minimálně to, že se jezdí u pravého okraje vozovky a že zrovna chce jet "ideální" stopu mi přijde poněkud krátkozraké Upraveno 20. červen 2023 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Predpisy porusujou oba, kazdej jinak. Ale nejde jednoho omluvit tim, "ze se jinak nevejde". Pokud se tam nevejde, bud tam nema byt, nebo to tam ma byt jinak. Jinak na te ceste co zminujes: vsadim se, ze tam neni stredova plna cara, ne? Tzn. ze auto pres pulku klidne prekracovat muze - to vubec nic nezakazuje, a pak uz je to jen o ohleduplnosti. Citovat
Lihous Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 (upraveno) Ja tu fotku dal jako extrem - ja jel u N.Boru po sve pulce s nasim povozem od C.Kamenice ale to dilo na motorce letelo od N.Boru sice pneu na sve pulce ale lezel a tak trosku v me pulce A to je to co me stve - ne ze jede jako cunik - kdo nikdy nejel proste keca ale jde o to ze toto potkavam cimdal casteji jako ze je motorkar nesmrtelny ..?? A uprime i ten autobus muzu potkat presne jako na fotce a pro koho to bude bolestivejsi - u nas tomu rikame tolerance vzajemna ale to je posledni dobou stejne jako selsky rouzm nedostatkove. Pred chvilkou v Jaromeri u Lidlu parkoviste ja odjizdim a nejaka mlada zaba prolitla kolem jako ze prednost zprava ?? Nikoli castovala me topolankovou jednickou .... to clovek kouka jako tele - takovej trend. Upraveno 20. červen 2023 uživatelem Lihous zbynek..s, dýzl, Klemoň a 3 další ohodnotil 6 Citovat
sitler Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Prednost zprava? To spis potkam jednorozce nez ze ji dostanu... zbynek..s, Lihous, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Weri 605 Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Dneska...? Asi nic... a další minimálně tři dny taky ne... das ist přestáfka, sem krank... Pepito, zbynek..s, RichVa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Weri 605 Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 Jojo, jedině Víťa @Radek Hurvajz... když už sem si ho složitě (díky tvýmu srazu v Rakvicích) našla.. Citovat
Medvěd Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 (upraveno) Jak jsem včera slíbil, doplňuju fotky spodku Octavie po přejetí kovového předmětu na D 10 U vypouštěcí zátky Štíplá skříň převodovky Tlumič výfuku Palivová nádrž Upraveno 21. červen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.