Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak třetí čerpadlo už maká dobře, bylo na suchu asi jen3 týdny co jsem demontoval motor z vraku, takže dobrý. Sice motor ještě občas pokuřuje, tak uvidíme jestli vstřiky nebo něco si sednou, propláchnou, nebo je budu muset vyndat a otestovat na pumpě na vstřiky, vyčistit, popř. přeházet z jinýho motoru :D 

Odesláno

Dnešním dnem jsem zahájil vánoční dovolenou. Představoval jsem si ji teda jinak. :roll Mladej je doma už týden, Zuzka šla po týdnu do práce, oba skolila teplota a kašel. No a já jsem taky nějaký rozsypaný... Tak do 2.1.2023 se dáme snad dokupy. :D

Odesláno

@radim.1008 to chce vnitřně aplikovat po malých dávkách slivovici... Či jiný podobný lék... A do vánoc je to pryc😁

Já dneska ráno místo rozvozu si hrál na bruslaře, kaskadera a hazardera... V pět ráno nic neposypany, nic neuklizeny, silnice jak zrcadlo. Trasa normálně na 45 minut tři hodiny...a jednou mi po vystoupení rozhodlo auto ujet... I přes to že bylo zabrzdeny... Fyziku neokecam 😁 naštěstí jen do metr vzdalenyho vymolu... 

Kolem 8 už bylo znát že pracuji silničáři... Ovšem chodníky pořád jedno zrcadlo...a nejhorší jsou u těch, kteří je aktivně uklidili od sněhu... A tak překonání 2 metrů v kopci zabralo i třeba pět minut. 🙈

Odesláno (upraveno)

můžou se aplikovat i vyšší dávky, vyzkoušeno, ráno jsi zdravý, ale je ti blbě 😂, tak potom ještě ,na spravení' něco malýho a do večera je po nemoci

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Tak posledně jsem dával foto, jak máme dvůr zasněžený. No a dnes dle předpovědí meteorologů - bylo ze dvora kluziště a to doslovně.  Otevřel jsem závoru, vjel na dvůr cca 20 km/h zatočil vlevo podel aut a .... a jel dolů z kopečku k rampám. Trochu mi zatrnulo, nechal jsem nohu lehce na plynu a zvolna se bokem sunul i vpřed. Takže nakonec OK až na parkoviště.  Akorát podel auta jsem chodil za pomoci přidržování "podjezdovek" a do skladu šel cca 20 cm kroky. A nebyl jsem sám. Horší bylo že se mu pak nechtělo jet od rampy do toho kopečku . . .  😞

Odesláno

@h4wk3y to je dobrý blatník vysocháš kitem a lampu koupíš a jak píše @Pe.Tr dokud jde o plechy jde o nic. Dneska jsem předával auto co dělali kluci vedle v Baworáku protože oni už mají volno a jejich zákazník byl služebně mimo takže si to mohl vyzvednout až dnes. A řikám copa jste dělal ? A on no u obchodu bylo prázdné parkoviště auto mám dva měsíce tak jsem si to chtěl zkusit jak se to na tom sněhu chová a on tam byl schovanej obrubník LP kolo bouchlý to se bude ještě dávat rovnat spojovačka řízení, dvě ramena a nejhorší elektronicky řízenej tlumič pérování ani jsem se souseda neptal kolik to koštovalo takovýhle klouzání na parkovišti. 

Jinak já jsem dneska zvednul 807 protože jakože divnej zvuk no uhnila spona na výfuku a ještě nějaké drobnosti takže auto zůstalo na dílně domů jsem dojel C2 a zítra to budu ladit. 

Odesláno

Tak dneska kluziště podruhé.. Ještě horší než včera pac do toho pršelo. 

První skoro konec u rybníka kam jsem to málem zaparkoval po té co auto odmítlo brzdit a zatacet asi v 10 km rychlosti... Po hodinách to aspoň zastavilo o břeh a podruhé mi chtělo ujet z kopce... Přitom do doby než jsem vystoupil se zdálo že stojí... Tak jsem na ledu naskakoval.. Prima zážitek... 

No a nemile zjištění... Nějaký jouda mi nechal pozdrav na nárazníku... 

Neodhadne někdo co by to stálo lepit a nějak lakovat? Jestli to hnát přes pojišťovnu... 

IMG_20221221_094352.thumb.jpg.200bf824dd469be98702af4d7dba2cf9.jpg

Odesláno
před 1 hodinou, Fruktis napsal:

Tak dneska kluziště podruhé.. Ještě horší než včera pac do toho pršelo. 

První skoro konec u rybníka kam jsem to málem zaparkoval po té co auto odmítlo brzdit a zatacet asi v 10 km rychlosti... Po hodinách to aspoň zastavilo o břeh a podruhé mi chtělo ujet z kopce... Přitom do doby než jsem vystoupil se zdálo že stojí... Tak jsem na ledu naskakoval.. Prima zážitek... 

No a nemile zjištění... Nějaký jouda mi nechal pozdrav na nárazníku... 

Neodhadne někdo co by to stálo lepit a nějak lakovat? Jestli to hnát přes pojišťovnu... 

IMG_20221221_094352.thumb.jpg.200bf824dd469be98702af4d7dba2cf9.jpg

Už tam máš bordel v prasklině,to není nic nového,co to máš za auto a stáří.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...