Vena garážmistr Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 @radim.1008 no není špatné počasí jen je špatně oblečený " turista" nebo tak nějak se to říká. Ale podle fotek vypadá že tam aspoň bylo sucho. Tam co jsem byl já sice nefoukalo bylo to ve dvoře kláštera ale v pátek večer a v noci tam spadlo trochu sněhu a pak to povolilo takže všude bláto a bláto. Ale byl jsem připraven a dobře oblečen takže zima mi byla až když jsem večer byl na čerňáku a nevzal si tu teplou bundu z auta. No on Robajs jako je u něj obvyklé dost podcenil přípravu aut. Vildu začal šlechtit asi dva týdny před akcí a ještě byl u motoráře protože se resetovala ta nová jednotka ale tak jako hele je to jenom auto takže stát se může cokoliv. Ještě když " Vesničan " jezdil s Hráškem tak jsem byl tenkrát na Sosnové když si pronajal okruh aby mohl svézt ty dva postižený kluky a tam taky odjezdil kolik kol a pak najednou rána a přestali tam jít kvalty takže místo nějakých 5 hodin jezdil 2 a byl konec. Citovat
Péťa Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 Kromě slov "zima", "bláto", "vítr" a podobných vůbec nevím, o čem píšete Klemoň a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. listopad 2022 Odesláno 21. listopad 2022 teď jsem dočetl článek Jak vyzrát na zamrzlé auto? na Seznamu , v podstatě jsem se dozvěděl něco v tom smyslu, že když půjdu na velkou, je dobré si předtím stáhnout kalhoty... , já vím, že bych na ty ,chytré články' neměl klikat, jenže někdy se nudím , ale já se rád nudím, je to přece jen lepší, než chodit do roboty Charlie 1, regius, *nohafuc* a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. listopad 2022 Odesláno 21. listopad 2022 To si tak jděte koupit cigára A dnes ještě jedno tmavě zelený ve verzi sedan s kozenyma sedačkama z KIA zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. listopad 2022 Odesláno 21. listopad 2022 kde to je? Tunis, Egypt ?--tam jezdí starých pežotů ještě mraky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. listopad 2022 Odesláno 21. listopad 2022 Egypt Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. listopad 2022 Odesláno 21. listopad 2022 Jaký tam jsou teď teploty vzduchu/moře? A jak brzo tam je teď vecer tma? Citovat
PaKr Odesláno 21. listopad 2022 Odesláno 21. listopad 2022 Dneska den blbec. Montáž šoupaček do futer skončila dvouma zlomenýma vrtákama ( a jedním ztupeným ) . Pak jsem vzal starý ( resp. pravěký) notebook, který už jede jenom na elektriku. Doinstaloval a rozchodil jsem diagbox ( na čisté XP ), spojení s autem úspěšné a najednou tma a on odešel zdroj k ntb.... Citovat
dýzl Odesláno 21. listopad 2022 Odesláno 21. listopad 2022 Dnes jsem se dokopal konečně na přehození kol na posledním povozu. Včera na XP přitom zjištěna podstatná vada, silně opotřebeny čep řízení a polofunkční dálková světla-cca 10 sekund a zhasnou, ještě že nezhasínají i potkávačky! A dnes konečně i na C5-původně měla jít v sobotu, ale bylo u nás snad deset čísel sněhu a skoro celý den (nové slovo !!) posněhávalo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 (upraveno) @Charlie 1 teplota vzduchu cca 26 - 28 záleží jestli se objeví nějaký mráček co zakryje slunce Teplota vody netuším ale mě osobně chvíli trvá než se namocim pak je teplá - tvrdí se že snad 22-24 mít budeod moře dost výrazně fouká ale aspoň se hybe vzduch A stmívá se kolem 5-6 egyptského času (v zimě tu je o hodinu víc než v ČR EDIT: je 3.35 venku tma a teplota cca 22 jen jak sem rozespalý (jedeme na výlet do Luxoru) tak to venku na trencle není Upraveno 22. listopad 2022 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
zbynek..s Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 Včerejší podvečerní výměna hadic vzduchu, trochu jsem to čekal horší. Trochu jsem tomu musel pomoci šroubováčkem, abych to odlepil. Plus výměna žárovek, při dnešní ranní mlze, jsem to moc nepoznal. Iron Out musím, počkat až bude trochu lépe Stejné žárovky, ale H4 jsme měnil na VW UP a na rovinu píšu, že bych je někde na cestě nevyměnil, malý přístup nevadil, ale patice konektoru k H4 buď byla připečená nebo je mají tak na těsno (použití šroubováku na odtáhnutí patice) - ale výměna se zadařila Citovat
ozzy56 Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 před 11 hodinami, dýzl napsal: skoro celý den (nové slovo !!) posněhávalo. myslím, že slovo ,,sněhánky'' používala některá moderátorka počasí , ale ,,posněhávalo'' je fakt Tvoje Citovat
dýzl Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 (upraveno) ozzy56 Jo myslím to používala-sněhánky- "mrkačka" Honsová!! zbynek..s Na Na předchůdci UPa , služebním LUPu 3L jsem měnil jednu H4 asi 20 minut -respektive víc jak polovinu jsem trávil s pokusem dát kryt , nedokázal jsem , když to vypadalo, že tam je, zase spadl. tak jsem to nakonec vzdal. Upraveno 22. listopad 2022 uživatelem dýzl zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 @dýzl s těma minuta jsme na tom byly stejně, ale gumová krytka byla problém sundat i z té H4, ale jak se to podařilo, tam i zpět. Tak to zasunout pořádně do těch drážek taky dalo trochu problém, ale zadařilo se Citovat
Medvěd Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 před 2 hodinami, dýzl napsal: ozzy56 Jo myslím to používala-sněhánky- "mrkačka" Honsová!! Já myslím, že na tohle výrazivo byla přebornice jedna z prvních "počasic" na NOVĚ, hérečka Dolinová Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 Je přímo autorkou výrazů sněhánky a dešťánky. Vzniklo to jako přebrept když nechtěně zkomolila do jednoho slova dešťové přeháňky. Od toho pak už cíleně odvodila sněhánky a posněhávat. Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 Tak mě dneska nemile překvapil distributor na elektriku... Prý musí znovu zdražit... Z 5 tis na 9,5 za MWh...to máme od března zdražení 4x. Citovat
Lihous Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 @Fruktis Ja se tam tuhle taky sel podivat - on-line minuleho roku byla zaloha 1450 - od noveho rokU tusim 2300 - preplatek cca 500 Tak jsem to dorovnal na 2500 a hle pry malo a az 3500 zalohy bylo spravne ... Tak trosku nechapu co se bude dit . Spotrebu mame mensi diky nove lednicce. Byl preplatek zdrazovani zatim neni v dohledu - nemam zadnou fiksaci a prez to mame uz s plynem a vodou mesicne cca 12tis z cca 5tis / mesic Vyjadrovat se netreba neb by to dopadlo min banem tak ze Citovat
ozzy56 Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 říkali v bedně, že pomůžou každému Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. listopad 2022 Odesláno 24. listopad 2022 před 9 hodinami, Fruktis napsal: Tak mě dneska nemile překvapil distributor na elektriku... Prý musí znovu zdražit... Z 5 tis na 9,5 za MWh...to máme od března zdražení 4x. Budeš mít strop 6000 Kč tak nestresuj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.