Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 17 minutami, Sawoy napsal:

@sitler A právě že když ti někdo třeba při platbě na terminálu načte kartu i s CVV tak pak záměrně tam kde nepoužívají 3D udělá to co jsem popsal. 

platebni terminaly cvv nacitat neumi. to by si ho obsluha musela opsat. Karta sama o sobe ho v prenosu ani neposila

Odesláno (upraveno)

Zadava se u online platby. Ne na terminalu. A tam, kde neni 3D secure a pouzijes virtualni kartu, tak ses v klidu - zadna jina transakce tou kartou uz nepujde udelat. Je jednorazova.

Jinak pokud obchodnik nema 3D secure, tak tam nikdy nenakupuju kartou, ze ktery se da neco vyhatnout navic. Nikdy.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno
před 27 minutami, Milan+ napsal:

Cena snad platí v době objednávky ne?

To je blbost, cena platí v době dodání. Leda by ten dodavatem měl tak veliký skladovací prostory že by to levný dřevo prodával z placu dele jak rok, a to většina nemá

Odesláno (upraveno)

@sitler Sorry ... už jsem neplatil na terminálu asi několik let ... zapomněl jsem že se nad 500 zadává PIN 😂 a ne CVV .... 

Ovšem tím hůř, protože pak stačí hacknout online platbu a následné zneužití karty u obchodníka bez 3D zjistím až ex post ... Čili online platby jen virtuálně. OK, dík, zase jsem o něco chytřejší a  neumřu úplně blbej.

@Radek Hurvajz Asi jako s eletrykou: třeba prodává dříví na jaře nastojato ... pak může na podzim držet jarní ceny.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Jo ... tak nějak. Na jaře prodá a aby nepotřeboval skladový prostory tak až na podzim pokácí, pořeže, naštípe a za jarní cenu dodá...

Odesláno

Tak sem včera zažil asi přípravy na válku.

Dycky jezdím ráno a je to v poho,ale tentokrát to nějak nevycházelo,tak sem vyrazil do PL až k večeru.Jenže sem si já debil neuvědomil,že je pátek a většina Čechů už má po šichtě.Jako jo,jezdím tam pravidelně,ale natankuju,koupím retka,udělám normální nákup a poklepu si na čelo co některý Češi předváděj.Jenže včera to byl fakt masakr.U pumpy fronty jako kráva,protože nestačí jen natankovat,ale každej bere ještě minimálně dvacku kandr,a pak se ještě najde debil co natankuje,nechá stát auto u stojanu a de si v klidu dát kafe.No a v obchodě to vypadalo taky na konec světa.Prázdný chlaďáky,prázdný regály,mrtě lidí a polštinu je slyšet jen od prodavaček.No a dnes sem koukal na netu,že to co sem zažil včera,je asi jen slabej odvar toho,co se děje dnes z Náchoda do Kudowy.

15.jpg

Odesláno (upraveno)

Já dnes nic,jelikož prší a na sedmnáctou máme sraz ze základky asi třicátý. Scházíme se docela pravidelně.

V týdnu se začalo dělat stání pro auta vedle baráku. Ještě přizvat TS Jičín k opravě asfaltu v celé délce obrubáků.

IMG_20221008_175836.jpg

IMG_20221011_190503.jpg

IMG_20221012_123016.jpg

IMG_20221012_191049.jpg

IMG_20221014_184135.jpg

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Ráno mě vypeklo počasí, kdy jsem chtěl dnes uklízet sekačkou listí. Po obědě ovšem "vzrůšo". Kousek od nás vypukl před druhou hodinou požár zemědělského objektu jednoho soukromníka. Bylo to stáj pro jalovinu. :( Navigoval jsem tři jednotky kudy na místo. A pořád jezdí okolo cisterny pro vodu na místní "koupaliště"(požární nádrž).

IMG_20221015_142119.jpg

Odesláno
před 8 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

1300 za m3, tak to vykladej někomu jinýmu. Ceny jsou dneska 2000,- a vejš

Tak se prijed podívat až to budu platit přiveze ještě 6m3 a jak rika Milan  cena platí v době objednání  a je to za prostorový metr sypany což je cca 0,65m3 rovnanyho?

@Milan+

Stabilka a na ni zamkovka😉

Odesláno

Běžně se to tak udává, měl bys teda narovnat 6 prms x 0,65 = 3.9 prmr à 1950 Kč. Proč jsi narovnal 5 kubíků nevím, ale buď on sypal moc poctivě nebo jsi ty rovnal hodně nahrubo a máš prmr za 1560. Za tu cenu byl  v březnu k mání prmr smrku, buk byl někde kolem 1800/prmr. V dubnu to vystřelilo o 25+30% a teď se dá v Praze koupit prmr měkkého za 2800 a tvrdého o litr víc. 

Odesláno

Jen si nemysli .... důchodci jsou spořiví. Dneska už se bude jen kochat, možná se s ním pomazlí ... a zítra ho rozdělí na 6 dílků k 6 normálním kafim, každej den jedno 🤣

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...