Milan+ Odesláno před 23 hodinami Odesláno před 23 hodinami Tak na zítra nachystáno. BubakGS, Davidak79 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Davidak79 Odesláno před 22 hodinami Odesláno před 22 hodinami @Milan+ nás to čeká 20.6 . Včera jsem navštívil Bandi a pořídil si na to oblek. Když už povedu nevěstu , ať trochu vypadám k světu Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno před 22 hodinami Odesláno před 22 hodinami (upraveno) Jo jo přesně tak. Zámecké návrší. Ta část co se narodil Smetana, tak tam jsou velké sály po bývalém pivovaru. Upraveno před 22 hodinami uživatelem Milan+ radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno před 21 hodinami Odesláno před 21 hodinami Jako co všichni mají s těmi zrcadly?? Na každý svatbě u nás na Zámku zrcadlo počmáraný textem "Vítejte na naší svatbě", Jako kdyby tam byla svatba někoho jinýho nebo co, tak aby věděli že je to teda ta jejich Pepito a toru ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno před 21 hodinami Odesláno před 21 hodinami Asi proto,že se to líbí a chtějí to. Tady jsou i dvě svatby naráz ve vedlejších sálech. Asi jsi na tyhle věci moc starý . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno před 21 hodinami Odesláno před 21 hodinami před 17 minutami, Milan+ napsal: Asi jsi na tyhle věci moc starý To si piš! Ale stejně mi ty zrcadla přijdou praštěný tim že to má každý. Citovat
Medvěd Odesláno před 19 hodinami Odesláno před 19 hodinami (upraveno) Koncert Jelena ve Žlutejch lázních Upraveno před 6 hodinami uživatelem Medvěd Pepito, BubakGS a Péťa ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno před 2 hodinami Odesláno před 2 hodinami (upraveno) Vymena lozisek v prednim kole motorky.. pri prezouvani pneu jsem zjistil, ze jedno lozisko je znacne skladaci. teda ze vnitrni klec je nejaka nemocna, tesneni ze je znacne na prach a kulicky se volne sypou. Ovsem vylisovat vnejsio klec... to chtelo horkovzdusku a slusne velke kladivo, nez se to hnulo... svine jedna ... nalisovat nove slo vyrazne lepe. Upraveno před 2 hodinami uživatelem sitler Pepito ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno před 1 hodinou Odesláno před 1 hodinou Dnes jsme se byli podívat za Vaškem na závodech v TFA disciplíně. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno před 41 minutami Odesláno před 41 minutami @radim.1008 Proč Vašek běhá s batohem na zádech? U nikoho jiného ho nevidím Citovat
Pepito Odesláno před 40 minutami Odesláno před 40 minutami Právě máme sraz spolužáků po 48 letech. Moc nás už není. Péťa, radim.1008 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno před 30 minutami Odesláno před 30 minutami před 8 minutami, Péťa napsal: @radim.1008 Proč Vašek běhá s batohem na zádech? U nikoho jiného ho nevidím Ten simuluje zátěž dejcháku. Pro všechny závodníky v jedné kategorii je jeden batoh, aby měli všichni stejnou váhu. Samozřejmě je tam nějaká úměra ve váze vůči věku. Přípravka běhá s malým batohem. Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno před 1 minutou Odesláno před 1 minutou tak srazy spolužáků mě minuly, nějak se nikdo o to nestaral , bohužel..., jen konstatuju, když sem začal na tych internetach , snažil jsem se zjistit něco o naší třídě--škola furt stojí, ale cca 30 let se v ní nevyučuje--nic jsem nenašel... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.