Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Milan+ nás to čeká 20.6 . Včera jsem navštívil Bandi a pořídil si na to oblek. Když už povedu nevěstu , ať trochu vypadám k světu :D

Odesláno (upraveno)

Vymena lozisek v prednim kole motorky.. pri prezouvani pneu jsem zjistil, ze jedno lozisko je znacne skladaci. teda ze vnitrni klec je nejaka nemocna, tesneni ze je znacne na prach a kulicky se volne sypou. Ovsem vylisovat vnejsio klec... to chtelo horkovzdusku a slusne velke kladivo, nez se to hnulo... svine jedna :D  ... nalisovat nove slo vyrazne lepe.

IMG_20260604_181646.jpg

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno
před 8 minutami, Péťa napsal:

@radim.1008 Proč Vašek běhá s batohem na zádech? U nikoho jiného ho nevidím 😮

Ten simuluje zátěž dejcháku. Pro všechny závodníky v jedné kategorii je jeden batoh, aby měli všichni stejnou váhu. Samozřejmě je tam nějaká úměra ve váze vůči věku. Přípravka běhá s malým batohem. ;)

Odesláno

tak srazy spolužáků mě minuly, nějak se nikdo o to nestaral :(, bohužel..., jen konstatuju, když sem začal na tych internetach 😉, snažil jsem se zjistit něco o naší třídě--škola furt stojí, ale cca 30 let se v ní nevyučuje--nic jsem nenašel...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...