ozzy56 Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 tak já dnes výletoval , Dolní Morava a SkyBridge721 , houpe se ten most hezky..., všecko bylo celkem OK, aj borůvkový knedl ušel, ale ty cesty okolo Hanušovic a dále na Králíky katastrofa, jel jsem tudyma loni a žádná změna, furt dodupané na mraky , Angličan mi pomáhal u platbomatu, dal jsem to s ním dokupy a nasmáli jsme se, poděkovat umím anglicky slušně Pepito, pavelu96, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Zodiak Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 (upraveno) Chlapci, chápu, že lidi dělají chyby. Viz moje cirkulová levačka. No, ale naučil jsem se převazovat sám, jen pravačkou. Sestřičky v pondělí budou koukat. Děkuju Ráďovi za lajk, píšu to tak abych zase něco neposral. Upraveno 12. červen 2025 uživatelem Zodiak Péťa, Hafity, Milan+ a 7 další ohodnotil 10 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 před 6 hodinami, Zodiak napsal: V Hradci Králové je Rok for pípl, ani nepotřebuju hluchátka. děda bydlel vedle Colours , vždycky čtyři dny nespal..., hodit takový cirkus do centra města může jen idiot Péťa, Pepito a Zodiak ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 Tam v HK to není žádné centrum města. Citovat
PaKr Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 Po delší pauze jsem byl na plazmě ( bohužel z pracovních důvodů na nějakou dobu naposledy, i ten dnešek byl trochu boj ) a odpoledne jsem byl pozvaný na ocenění dárců za 80 odběrů. BubakGS, Pepito, pavelu96 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Hafity Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 před 53 minutami, Zodiak napsal: No, ale naučil jsem se převazovat sám, jen pravačkou. Když je to skryté pod tím obinadlem tak už to nevypadá tak dramaticky, jako ty první fota.... Jak na tom budeš s rybolovem? Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 @PaKr gratulace. Já jsem s darováním plazmy skončil už dost let zpátky chodil jsem tak 8x do roka no možná že 6 let předtím pár roků jen na plnou krev někdy v covidu nebo před covidem jsem přestal a tak dva roky zpět jsem začal zase s plnou krví ale jak říkám chodím už jen sportovně 1-3x za rok. Citovat
Pepito Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 (upraveno) Před hodinou, ozzy56 napsal: děda bydlel vedle Colours , vždycky čtyři dny nespal..., hodit takový cirkus do centra města může jen idiot Ozzy, jestli to číslo 56 znamená Tvůj rok narození, tak kolik bylo Tvému dědovi když zažil Colours? Já jsem ročník 63 a mému dědovi by dnes bylo 137 let. @PaKr seš borec Já jsem také kdysi chodil darovat krev, ale kvůli špatné štítné žláze jsem to musel ukončit. Upraveno 12. červen 2025 uživatelem Pepito Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 @Pepito musím to objasnit , děda jsme říkali tchánovi--byl starší o 25 let, Colours zažil od začátku, odhaduju tak 10-15 let ?? jinak celá čtvrť se každý rok nemůže dočkat, až to začne, to mi věř , nejsem žádný dechovkář , ale starý rocker--přesto neustálé duc duc už taky nedávám, je tam více podií (stejdží), takže záchrana rovná se útěk pryč z Ostravy ale jako být mlaďas tak super--baby, drogy, chlast, šukání... , jen by to mohlo být někde na letišti, nee v centru Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 před 11 hodinami, Milan+ napsal: Tam v HK to není žádné centrum města. píšu o Ostravě Citovat
Pepito Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 @ozzy56 díky za vysvětlení. Také nejsem dechovkář. Kdybych se mohl vrátit do let po vojně, tak bych asi žil a život prožíval stejně, jen bych byl chytřejší. Ale měl jsem a zatím mám hezký život. ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 před 37 minutami, ozzy56 napsal: @Pepito ale jako být mlaďas tak super--baby, drogy, chlast, šukání... , jen by to mohlo být někde na letišti, nee v centru Jako jo, asi rozumím Já sice nikdy nebyl rocker, jako trampovi mi byl bližší folk, event. C&W, ale dnes už bych taky na fesťák typu Svojšic nebo Zahrady ve Strážnici nejel a čím jsem starší, tím víc rozumím tomu, že tyhle fesťáky štvou minimálně stejný množství lidí jako to, kterým dělá radost. Pepito a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 (upraveno) Taky jsem daroval krev a všechny ty složky. Přes 200 odběrů. Krom té prezidentské plakety mám všechny. Přestal jsem před pěti lety kvůli umělýmu kolenu. No a s rybolovem to mám tak, že čumím, jak manželka chytá. Nenahodím, nezaseknu, nevytáhnu, nejde to. Malá přehlídka zbytečných metálů.... Upraveno 13. červen 2025 uživatelem Zodiak Pepito, Klemoň, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
davidse Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 Pohovor kvůli práci 13.6. + 18.6 + 20.6 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 Dnes jsem byl na převazu ve FN Olomouc a v areálu mě zaujal tento kabriolet. Jelikož mám také kabriolet, tak mně to přišlo zajímavé že i Ranger Rover vyrábí kabriolety. Dnes už moc značek kabriolety nedělá, aspoň si to myslím. Zodiak, Milan+ a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 jak vidím, všude se v těch nemocnicích kope, bláto kam se podíváš (v dešti), to si nestěžuju, naopak konečně i v OVA pochopili, že je třeba investovat do nemocnic a dalších služeb pro pacoše (parkovací domy, nebo parkoviště atd.) Pepito ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 @ozzy56 ve středu jdu do FNHK na plastiku, jedno velký staveniště. Pošlu foto. Pamatuju, když mě bylo osm, to jsem v HK jel poprvé drátolezem, kluk z Malé Hané, s mamkou za sestrou do fakultky, to se tam stavělo taky, před 51 lety. ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 no v FN Poruba za posledních cca 20 let za parkování v objektu nemocnice dopoledne (cca 4-5 hodin) kolem 400 Kč , kujva tohle je zlodějina první třídy..., upozorňuju, že v okolí nikde nezaparkuješ, bo všude zákaz a městská policie poctivě obchází..., teď stavějí konečně parkovací dům, potom, co se to 20 let omílá v televizi i místním tisku, hlavně že na chujoviny a černé díry miliardy jsou Citovat
Zodiak Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 (upraveno) @ozzy56 no mě zatím všude stačil průkaz "poloboha". Začne to být kůl, až s tím seknu. Poslední předávačka vyznamenání po 30ti letech služby.... před třemi lety, no a Armáda 5 let. To už bych fuckt nemusel nic dělat. Upraveno 13. červen 2025 uživatelem Zodiak Péťa, Hafity a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 Ve FN Olomouc jsou stavební práce v plném proudu. Obě budovy na fotkách už nestojí a místo nich tam budou nové budovy Centrálního pavilonu B, onkologického pavilonu a rozšiřování kardiovaskulárního centra. Na videu je pohled na Fakultní nemocnici z okna 6 patra chirurgie. Jinak parkoviště jsou v areálu rozšířené, ale i tak bývají často plné. A parkovné stojí do půl hodiny 5,- Kč a za každou započatou hodinu 30,- Kč, to jde. Ale když jsem byl na operaci a věděl jsem že tam budu tři dny, tak jsem to zaparkoval mimo areál. VID-20250603-WA0018.mp4 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.