Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak já dnes výletoval , Dolní Morava a SkyBridge721 👍, houpe se ten most hezky..., všecko bylo celkem OK, aj borůvkový knedl ušel, ale ty cesty okolo Hanušovic a dále na Králíky katastrofa, jel jsem tudyma loni a žádná změna, furt dodupané na mraky 🙈, Angličan mi pomáhal u platbomatu, dal jsem to s ním dokupy a nasmáli jsme se, poděkovat umím anglicky slušně 🙉😂

DSCN0014.JPG

morava18.JPG

Odesláno (upraveno)

Chlapci, chápu, že lidi dělají chyby. Viz moje cirkulová levačka.  No, ale naučil jsem se převazovat sám, jen pravačkou. Sestřičky v pondělí budou koukat. 😀  Děkuju Ráďovi za lajk, píšu to tak abych zase něco neposral. ;)

20250612_201546.jpg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno
před 53 minutami, Zodiak napsal:

No, ale naučil jsem se převazovat sám, jen pravačkou.

Když je to skryté pod tím obinadlem tak už to nevypadá tak dramaticky, jako ty první fota....  Jak na tom budeš s rybolovem? :myslim

Odesláno

@PaKr gratulace. 

Já jsem s darováním plazmy skončil už dost let zpátky chodil jsem tak 8x do roka no možná že 6 let předtím pár roků jen na plnou krev někdy v covidu nebo před covidem jsem přestal a tak dva roky zpět jsem začal zase s plnou krví ale jak říkám chodím už jen sportovně 1-3x za rok.  

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, ozzy56 napsal:

děda bydlel vedle Colours 👍, vždycky čtyři dny nespal..., hodit takový cirkus do centra města může jen idiot ;)

Ozzy, jestli to číslo 56 znamená Tvůj rok narození, tak kolik bylo Tvému dědovi když zažil Colours? Já jsem ročník 63 a mému dědovi by dnes bylo 137 let. :papa

@PaKr seš borec 💪 Já jsem také kdysi chodil darovat krev, ale kvůli špatné štítné žláze jsem to musel ukončit. :papa

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno

@Pepito  musím to objasnit , děda jsme říkali tchánovi--byl starší o 25 let, Colours zažil od začátku, odhaduju tak 10-15 let ??  jinak celá čtvrť se každý rok nemůže dočkat, až to začne, to mi věř 🙉, nejsem žádný dechovkář , ale starý rocker--přesto neustálé duc duc už taky nedávám, je tam více podií (stejdží), takže záchrana rovná se útěk pryč z Ostravy 😉

ale jako být mlaďas tak super--baby, drogy, chlast, šukání... 😂, jen by to mohlo být někde na letišti, nee v centru :myslim 

Odesláno
před 37 minutami, ozzy56 napsal:

@Pepito  

ale jako být mlaďas tak super--baby, drogy, chlast, šukání... 😂, jen by to mohlo být někde na letišti, nee v centru :myslim 

Jako jo, asi rozumím

Já sice nikdy nebyl rocker, jako trampovi mi byl bližší folk, event. C&W, ale dnes už bych taky na fesťák typu Svojšic nebo Zahrady ve Strážnici nejel a čím jsem starší, tím víc rozumím tomu, že tyhle fesťáky štvou minimálně stejný množství lidí jako to, kterým dělá radost. 

Odesláno (upraveno)

Taky jsem daroval krev a všechny ty složky. Přes 200 odběrů. Krom té prezidentské plakety mám všechny. Přestal jsem před pěti lety kvůli umělýmu kolenu. No a s rybolovem to mám tak, že čumím, jak manželka chytá. Nenahodím, nezaseknu, nevytáhnu, nejde to. :( Malá přehlídka zbytečných metálů....

10a95758-2884-4478-9ca1-f668954094d5~2.jpeg

07bb6736-fc92-415b-8d9b-f67641209e8b~2.jpeg

Odesláno

Dnes jsem byl na převazu ve FN Olomouc a v areálu mě zaujal tento kabriolet. Jelikož mám také kabriolet, tak mně to přišlo zajímavé že i Ranger Rover vyrábí kabriolety. Dnes už moc značek kabriolety nedělá, aspoň si to myslím. :myslim :papa

IMG_20250613_091445.jpg

IMG_20250613_090926.jpg

Odesláno

jak vidím, všude se v těch nemocnicích kope, bláto kam se podíváš (v dešti), to si nestěžuju, naopak konečně i v OVA pochopili, že je třeba investovat do nemocnic a dalších služeb pro pacoše  (parkovací domy, nebo parkoviště atd.):)

Odesláno

@ozzy56 ve středu jdu do FNHK na plastiku, jedno velký staveniště. Pošlu foto. Pamatuju, když mě bylo osm, to jsem v HK jel poprvé drátolezem, kluk z Malé Hané, s mamkou za sestrou do fakultky, to se tam stavělo taky, před 51 lety.

Odesláno

no v FN Poruba za posledních cca 20 let za parkování v objektu nemocnice dopoledne (cca 4-5 hodin) kolem 400 Kč 😯, kujva tohle je zlodějina první třídy..., upozorňuju, že v okolí nikde nezaparkuješ, bo všude zákaz a městská policie poctivě obchází..., teď stavějí konečně parkovací dům, potom, co se to 20 let omílá v televizi i místním tisku, hlavně že na chujoviny a černé díry miliardy jsou 🙈

Odesláno (upraveno)

@ozzy56 no mě zatím všude stačil průkaz "poloboha". Začne to být kůl, až s tím seknu. 🤣 Poslední předávačka vyznamenání po 30ti letech služby.... před třemi lety, no a Armáda 5 let. To už bych fuckt nemusel nic dělat.

494235171_9704652669623502_5293924099103702107_n.jpg

Odesláno

Ve FN Olomouc jsou stavební práce v plném proudu. Obě budovy na fotkách už nestojí a místo nich tam budou nové budovy Centrálního pavilonu B, onkologického pavilonu a rozšiřování kardiovaskulárního centra. :super Na videu je pohled na Fakultní nemocnici z okna 6 patra chirurgie. Jinak parkoviště jsou v areálu rozšířené, ale i tak bývají často plné. A parkovné stojí do půl hodiny 5,- Kč a za každou započatou hodinu 30,- Kč, to jde. Ale když jsem byl na operaci a věděl jsem že tam budu tři dny, tak jsem to zaparkoval mimo areál. :papa

IMG_20250613_114743.jpg

IMG_20250613_114801.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...