Lihous Odesláno 11. květen 2025 Odesláno 11. květen 2025 Dopoledne navsteva u kamose - privezl jsem mu model auta ktere mel ve skutecnosti - stejny typ barva interier v meritku 1:18 Zigulik 2103 / 1500 Potesilo ho to = splnilo to ucel. Odpoledne jsem vzal par kramu jako je monopod kamera a vyrazil dotocit par zaberu kolem Opocenskeho parku - to ze jsem byl v parku za "exota" netreba psat - dnes je Mt bran jako ikona TOP kvality Nicmene monopod neni stativ ... ale nosic nebyl a tahej se s vic jak 5kg kramem + staveni - na to je monopod asi Ok. Co mame jako raritku k prirodnimu koupalisti "akvadukt" celkem me to zaskocilo .... Mame nedaleko mnoho kolem Dobrusky zajimaveho aniz by o tom nekdo vedel ci si to uvedomil .... Pepito a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. květen 2025 Odesláno 11. květen 2025 Tak já jsem si naordinoval odpočinek od dílny ve čtvrtek jsem začal tvořit držáky poziček na vlek abych ho za H1 viděl v pátek jsem to namontoval a v sobotu zapojil elektricky v mezičase jsem společně se ségrou vyklidil z garáže u našich krámy který se tam nahrnuli v r. 2019 když se vyklízela stavební buňka kterou měl její nebožtík manžel jako takový to chlapský doupě a odvezl jsem to n a sběrnej dvůr. Pepíno v pátek odpoledne když sem byl s máti na nákupu a pro léky tatíkoj posekal zahradu naflákal to na vlek to sem vyvezl v sobotu ráno a po obědě jsme vyklidili u našich tatíkovo skladiště za kotelnou aby se tam mohla předělat podlaha a udělat z toho opět skladiště. Dneska jsem se jen zlehka věnoval autu takže jsem trochu uklidil vnitřek a opláchnul jsem to. Citovat
Milan+ Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 Tak ne já,ale doktor a dneškem počínaje menší odpočinek. Péťa, pavelu96 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 (upraveno) @Milan+ ty hrdličky jsou zákeřný svině - střelil jsi se vzduchovkou, nebo tě poklovaly? Upraveno 12. květen 2025 uživatelem pavelu96 Milan+, Pepito, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 To vypadá že jí chtěl plácnout, Hrdlička uhnula, a on trefil Solár a pořezal se Pepito, radim.1008 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. květen 2025 Odesláno 12. květen 2025 dnes jízda na chajdu bo zítra přivezou dř. brikety, pak pokosit všecko, moc to neporostlo bo je sucho, pak montáž větrací mřížky na vrata, oprava splachovadla plus nahodit novou termobaterii do sprchy , teď kafe a rum zbynek..s a Lihous ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. květen 2025 Odesláno 14. květen 2025 přivezli to až dnes, takže mám za sebou 2 tuny odnosených briket do garáže, jeden balík 10 kg , dnes už nic robit nebudu Klemoň, Radek Hurvajz a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. květen 2025 Odesláno 14. květen 2025 Kurňa, to zase bude spotřeba Rumu Hafity, ozzy56, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. květen 2025 Odesláno 14. květen 2025 rum byl, ale nepomohlo , kříže mám od šoférování v dupě..., nejhorší je zvedat ohnutý a toho dnes bylo moc , jinak na noc mám připravený Stilnox Citovat
Klemoň Odesláno 14. květen 2025 Odesláno 14. květen 2025 před 6 hodinami, ozzy56 napsal: takže mám za sebou 2 tuny odnosených briket do garáže, jeden balík 10 kg Snad pochopíš jak jsem to myslel . . . : No nejsi ty magor razovitý ??? ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. květen 2025 Odesláno 14. květen 2025 @Klemoň já vždycky objednával firmu, co jejich auta měla vzadu vysokozdvižku a přivezli ty palety (jedna má tunu) až do garáže, ale ta firma už asi neexistuje, nebo neumím hledat, ta dnešní firma složí na cestě a hotovo..., no máknul jsem si, to jo, přivezli to až z Rychnova n. Kněžnou Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. květen 2025 Odesláno 14. květen 2025 (upraveno) manzelka se rozhodla ze zvedne pocet domaci drubeze o nekolik kusu kachen - takze sem dnes snazil poskladat vybeh asi 2x3 na vysku 2m - po 7 hodinach sem zvladnul poskladat nasadit pletivo a pak sem to vzdal - zitra pokracuju ale az po praci kdy budu muset dratem nebo zdrhovackama sesnerovat pletivo ke konstrukci Upraveno 14. květen 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Lihous Odesláno 14. květen 2025 Odesláno 14. květen 2025 Dnes dopoledne jedu na dilnu - udelat nejake dalsi drobne veci po vymene motoru a "najednou" kdyz potrbuju brzdit zjistuji ze az tak moc nebrzdim .... opakovane seslapnuti brzdoveho pedalu zadna velka zmena v ucinku .... Noo po zhruba 23/24 letech praskla zkorodovala trubicka na pr.zd. kole - tak me pan mechanik udelal nastaveni a natahla se nova trubicka i k druhemu levemu kolu. Ja si pohral s otravnym hlukem ktery se nesl neuveritelne na IC cast klima trubky a l.pr. blatnik - podbeh byl ok - trosku jsem nechapal. No dalo se nove vedeni IC takova guma - vypodlozila se trubka k turbu dole pod motorem - predelal se ventil vrive klapky - vypodlozil vzduch.filtr - hadice od nezavisleho topeni a snad se to trosku zlepsilo ... Uvidime az se najede cca 200km - jinak pohodovej den. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 právě mi přivezli dva dubové špalky na štípání dřeva, skoro zadarmo ale dneska se furt seká připojení k internetu, začíná mě to O2 hodně sját..., zas to nejde zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 @ozzy56 na co potřebuješ internet ke štípání dřeva? Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 Asi bude štípat ty brikety a potřebuje instruktážní video z Youtubka ozzy56 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 ale prd , špalky mám na naštípání dřeva na podpalku--tzn. na malé třísky..., já si nechávám dovážet dřevo už nařezané naštípané, cirkulu a kuželový štípač jsem prodal hned co děda odešel..., nechal jsem si jen řetězovku..., radši si připlatím, než přijít na staré roky o prsty, prostě nerad beru pilu do ruky , a ty brikety mám proto, že když jsem shnilý, tak topím jenom s nima--nahážu je do litinového krbu a trenýrková teplota je do půl hodiny Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 Tak jsem chtěl dělat nové okapy a svody,ale musel jsem klempíře odvolat,nejde to s tou rukou,musíme počkat,stejně to vypadá na měsíc doma od 14.července znova. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 No jestli chceš po operaci karpálu tu ruku zatěžovat hned tak na to zapomeň, jednak si ji domrvíš a jednak tě to bude pěkně bolet. Ono i takhle to ucítíš při zatěži ještě pul roku po tom. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.