Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem se byl podívat na DS tour na Zličíně, projel si DS4 a DS7 a podíval se na DS9 (bohužel jsem se registroval pozdě a už nebyla volná :P), nejlepší byl ale veterán, ten měl nejvíce pozornosti :D  Každopádně za mě svezení moc příjemné, bylo super si zkusit i tyto vozy :) 

IMG_3697.thumb.JPG.f0dce894c311efdd6fba7951b2b0dcb9.JPGIMG_3698.thumb.JPG.ba6da20e68c087d8fb24afbe24a04b89.JPGIMG_3703.thumb.JPG.307c52835a9478277f3296216d89302e.JPGIMG_3699.thumb.JPG.99eb25cd480bd891aa6997c61b9ee69a.JPGIMG_3707.thumb.JPG.1c9d32832c423986ae267786bf68e657.JPG

Odesláno
před 2 hodinami, Pe.Tr napsal:

bylo, ano vim 🙈 , ale letos ten mansaft je zase s plno novyma klukama ... no uvidime. 

JJ noví hráči, uvidíme jak to do sebe všechno zapadne 👍

Takže se můžeme vidět na zimáku.

Por-Zvo.jpg.769de915d32f8521722c0a59301b870f.jpg

Chodím se synkem a s Berishou na zádech 😅

Odesláno

@ozzy56 jo je vetsi ale tam jde hlavne o tu hodnotu penez a 208 rozhodne neni ve velikosti jako byvala 206 .

@zbynek..s leda na vyjezdech , ja uz sem 25 let z ovy pryc, ale max Litak , dal uz sem lenivy a moc casu nazbyt neni a taky je vic live prenosu tak to taky vyuzivam. Ale věrnej už od dob Huťa Muťa 💪🏻

stadion-1980-1.jpg

Odesláno (upraveno)

V pátek se vrátil Pavel z týdenního čundru Šumavou s tím, že od pondělka má v nohách 130 km a že všechno bylo v cajku až na to, že mu na posledním nocležišti někdo šluknul peněženku - hotovost veskrze nezajímavé výšky, ale občanka, kreditka, ISIC a karta VZP mínus.

Páč svého syna trochu znám, soudil jsem spíš, že mu nejspíš peněženka vypadla při balení, ale protože nespali v žádném oficiálním campu (na Šumavě jsou rozeseta nouzová nocležiště a kluci spali cíleně v nich) tak nebylo kam zavolat a tudíž ještě v pátek proběhla blokace karty a v pondělí hned po škole mlaďas šel nahlásit ztrátu občanky (500 Kč minus), ve škole ISIC (naštěstí neměli čas a měl se řešit v příštím týdnu), VZP nahlášeno telefonicky

A DNES

Mi přišla SMS - PENĚŽENKU MÁM, NĚJAKÝ PÁN Z MODRAVY MI JÍ PŘINES DO ŠKOLY 

Takže se potvrdila moje pravda, že mu možná přijde domů poštou a jsem mic rád, že ještě žijou fér lidi.

Jak se Pavel s pánem srovnal netuším (snad jo), občanku ani VZP už taky stopnout nepůjde, ale i tak je to dobrý pocit

P. S.

Tak Pavlovi ji dovezl nějaký mladík přímo ze ŠUNAPu z Modravy - prý v Praze ještě nebyl, tak si udělal výlet. Pavel mu prý vnucoval 500 Kč a on je několikrát hrdě odmítl se slovy, že to nemá řešit, že se mu výlet autobusem do Prahy líbí i tak.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Včera v 6:30 jsem potkal takové dva vagóny na cestě 😎, taky to neumí převážet jen v noci. 

Tu jsem to vyfotil v Mariánských horách kousek od Vagonky Studénka, jsem cekal že jedou na testovací trať, ale pokračovali dále, takže nevím kam až jeli.

IMG_8722.thumb.JPG.25d19e4d5111aeab24e88836c58364ab.JPG

Odesláno (upraveno)

dnes se po staré cestě z OPA do OVA kochám --jedu v klidu, provoz minimal, bo ostatní jedou po dálnici..., v 90tce jedu 80, po chvíli za mnou Seat troubí bliká, asi mu zavazím či co, prostě pacient :myslim, proč mě nepředjede netuším, ale po pár minutách troubení a blikání mě konečně předjel-- a je to chlap kolem 60 let asi s manželkou 😯, to mě překvapilo, myslel jsem že to řídí nějaký divoký mlaďas , těhle raplů psychopatů nějak přibývá zdá se mi , jak to měli kdysi jednoduché na divokém Západě, když měli neustále u sebe kolty proklatě nízko :)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

@zbynek..s @Medvěd hoši u takovýho nadrozměru si šofér ani firma moc nemůžou vybírat tohle se jede na jednotlivý povolení a tam o čase kdy se kudy pojede rozhoduje úředník který povolení vystavuje.  Párkrát sem jel doprovod podobným atrakcím a párkrát sem i podobnou atrakci vezl. A třeba průjezd Prahou je plánován na minuty ale nikdo si přitom plánování neuvědomuje jaký problémy můžou nastat a jaký nastávají.  A podobně to je při průjezdu každým větším městem. Kupodivu takovýhle atrakce se po dálnicích moc nevozí protože je tam spousty podjezdů kam se nevejdou.

Odesláno

Je to teda vcera, ale po 3 mesicich jsem konecne rozjel motorku. Potrebovala novy stator na alternatoru, a ten se nacestoval pres 2 mesice... nejdriv se sekl pred Suezem, pak 3 tydne jel z Nizozemi do CR...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...