ozzy56 Odesláno 15. březen 2024 Odesláno 15. březen 2024 (upraveno) dnes s děckama na přehradě Olešná bo tady jsou prázdniny..., taky jsem tam odlovil hezkou 406 coupé Upraveno 15. březen 2024 uživatelem ozzy56 regius a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. březen 2024 Odesláno 15. březen 2024 @ozzy56 to je škoda žes ji nevyfotil. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. březen 2024 Odesláno 15. březen 2024 nn, tu hezkou 406 coupe Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 15. březen 2024 Odesláno 15. březen 2024 aha , no ta barva origo není, ty dvě trubky vzadu a ten hák taky nic moc , no , ale jinak vypadá, že se zítra nerozpadne Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 15. březen 2024 Odesláno 15. březen 2024 Tady u nás je myslím vedle v ulici 607 coupé. @Pe.Tr ji zná Citovat
dýzl Odesláno 15. březen 2024 Odesláno 15. březen 2024 (upraveno) Dnes jsem dceři opravil pant na skříni, opravil jsem si rychlovarku, ne že by to bylo třeba, ale nedalo mi to než půjde do elektrošrotu. Byl špatný kontakt vevnitř pod spirálou. Trochu jsem obrousil, přihnul a funguje. Takže nová je zatím odložena do zálohy. Jo a koupil olej, a mimo palivového všechny ostatní filtry na synovo C4. Palivák nechám na mechanikovi před technickou, za 4 měsíce. Ještě doplnění o ZK. první asi 3, co postupně přišly e-mailem jsem tisknul na bílý ale z tiskárny vylezla černé písmo na zeleném podkladu, aniž bych to takto nastavoval!! Upraveno 15. březen 2024 uživatelem dýzl doplnění txt ozzy56 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 Tvl to je den. Manželka v kuchyni vaří, já s nejstarší holkou a nejmladším hraji v ložnici, a nevím kterej z těch zbylejch dvou opřel tablet ns stole vedle svíčky a odešel. Žena v kuchyni, za prdelí fajrák jak prase, začuzená kuchyň, a ona si nevšimne Citovat
Milan+ Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 (upraveno) Vařila,tak nemá čas sledovat okolo, štěstí, že to dopadlo jen takto. Tak začínáme s baterkou čtvrtou sezónu a zatím v pohodě. Dnes mě vyhnala voda. Upraveno 16. březen 2024 uživatelem pavelu96 nepiš další příspěvky - použij "Upravit" Citovat
Medvěd Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 před 17 hodinami, Milan+ napsal: Tady u nás je myslím vedle v ulici 607 coupé. @Pe.Tr 607 coupé? To slyším / čtu poprvé. Nemyslíš spíš 407 coupé? dýzl ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 @Medvěd 100%myslí 707 coupe Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 @Pe.Tr jo jo vidíš 707 to ,musím to vyfotit až půjdu kolem. Možná , že ta fotka už tu někde je. ozzy56 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 před 4 hodinami, VojtouNerCZ napsal: opřel tablet ns stole vedle svíčky a odešel Obal jsem viděl ... a co na to říkal ten tablet ? Vzdal to ??? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 (upraveno) V jednom místě trochu připekl plast okolo displeje. Ale jinak je OK. Ve stole jsou bohužel díry. Upraveno 16. březen 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
ozzy56 Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 (upraveno) dnes jsme se prošli kolem zámku Raduň, byl jsem tam naposledy asi před 5 roky a okolí je zase na vyšším levlu, myslím ty hospodářské budovy atd., samotný zámek je ještě zavřený, ale doporučuju navštívit , zpátky byl celkem slabý provoz, tak jsem trochu podivočil, proti Tucsonu je ASX o dost živější (asx má minus 200 kg a plus 30 koní, ale tak pohodlná jízda jako v Tucsonu v tom není, asx je tvrdší), ovšem 190 bylo na tacho hodně rychle , ale teď čtu v manuálu, že prvních 1000 km mám jet max. 130 , no a spotřeba na zatím ujetých 650 km podle PP 6.1 litru Upraveno 17. březen 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
RichVa Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 Dnes jsem fušoval do řemesla řezníkům - rozboural jsem dvě prasátka od místního zemědělce. Dokonce i tlačenky a jitrničky byly. Péťa, pavelu96, dýzl a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. březen 2024 Odesláno 17. březen 2024 sice uz vcera ale po asi 3 letech sem se srazil s kamaradem abych mu zacal dodelavat elektrinu na 130 RS (sois replika zavodniho stroje nez zavodak) a najednou jsme zjistily ze elektrina ktera byla tak nejak funkcni je po "zasahu" lakyrnika tak divne nefunkcni zarazily me divne vystipane kabely - kabely pospojene krimpovacima buzirkama - ktere ani ja ani kamarad nemame a nefunkcni zakladni osvetleni - a navic pridavne "tuning osvetleni" komplet vystrihane ven nechapu co se kde stalo a proc se stalo ale pokud to je a vypinac je snad jedno ze je tam neco navic Citovat
Medvěd Odesláno 17. březen 2024 Odesláno 17. březen 2024 Dnes v 0,30 mi přišla od bratra krátká, výstižná a částečně překvapivá SMS s textem: "Dnes (17. 3). večer jdeme na Dire Straits. Počítáš s tím?" No - nepočítal jsem s tím. Lépe řečeno jsem úspěšně vypustil z hlavy datum koncertu na který jsem našel lístek na Vánoce pod stromem a tak jsem byl rád, že mi to bratr připomněl Byť to jsou "jen" nástupci původních Dire Straits (EXPERIENCE), tak to byl fajnový dvouhodinový koncert (v kuse bez přestávky) RichVa, Klemoň a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 19. březen 2024 Odesláno 19. březen 2024 Dneska jsem si zahrál na pošťáka...doručil jsem balíček co mi doručila pošta...jen se sekli v adrese...tak pravý adresát byl milé překvapen Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. březen 2024 Odesláno 19. březen 2024 (upraveno) no dnes krasne i pres ranni mraziky zacal sem se hrabat v cecilce protoze jak napotvoru vcera prestal fungovat vetrak - nastesti to vypada jen na vetrak a nic jineho - uz sem zalarmoval kamarady jestli nemaji nejaky z vraku (dodatecne staci stejne auto asi letosni rok dozije) pote jsme s manzelkou zacali maly uklid na zahrade , pro slepicky delali novy popel do popeliste, preryti zahonku a skleniku a z tvrdeho tahokovu sem udelal nove topeniste do maleho grilu - ten tenky plisek s vysekanyma dirkama neni moc trvanlivej Upraveno 19. březen 2024 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.