Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No protože je taková doba a do důchodu to mám ještě kurevsky daleko. A když to vidím jak to všechno funguje tak se obávám že až budu mět jít do důchodu tak bude postup následný  dojdu si pro důchod místo něj dostanu recepis na jednu kulku tu si zaplatím seženu si někoho kdo za mě potom vypucuje bouchačku pak se dostavím na určené místo vykopu si díru a proženu si kuli palicí aby společnost nemusela živit neproduktivní krk. Pokud se teda toho dne dožiju v použitelném stavu. 

Odesláno

tak jasně--nikdo nevíme dne ani hodiny..., ta budoucnost je opravdu všelijaká, ale člověk musí mít aspoň naději, ta je zadarmo..., já si taky myslel, že se nedočkám, zvlášť poslední roky se ten důchod nějak nepřibližoval , ale když už jsem nebyl na nemocenské skoro celý život, tak ty poslední pracovní roky jsem to ojebával jak to šlo, třeba půl roku na nemocenské, bylo mi úplně jedno, že to bude mít vliv na výši důchodu 🙈😂, hlavně mě sra-li ti mladí chytří vystudovaní...

Odesláno

@Fruktis no Ty se nesměj jestli si dobře pamatuju tak ty to budeš mít o hodně větší kus jak já. A Ty se toho možná dočkáš že to bude ve slovníku anebo to bude zakázaný i jako myšlenka😄.

@ozzy56 tak jako jo znám pár takových kolegů který dva tři roky před důchodem protože byli z různých důvodů rozhodnutý že v práci je druhý den po " splnění " nikdo neuvidí zahájili podobný postup a začali navštěvovat různé doktory a víme jak je tělo zhuntované po těch letech za volantem i když tyhle chlapy když začínali jezdit tak Žižka dával rozkaz k navážení vozů na vozovou hradbu a oni jim uhýbali z cesty😁 tak vím že u jednoho z nich byl potom ten den kdy měl " splněno " dnem obrození a zahodil i hole o kterých chodil a začal fungovat. Jenže to je ten problém že já abych takhle mohl " oje..vat" tak bych musel pár roků před důchodem pověsit živnost na hřebík a nechat se zaměstnat a to jaksi když se neví kdy ten den kdy bude " splněno " nastane je dost těžké. Jako netvrdím že třeba živnost za pár roků nezabalím sám nebo mě okolnosti donutí to udělat dřív než bych chtěl. Ale zatím to není na pořadu dne. Jinak bych si dovolil trochu upravit tu Tvoji hlášku  mě srali a serou Ti mladí a draví který nosej na kravatě uzel větší než maj hlavu, a myslí si že člověk kterej se živí rukama je nic. Akorát že tyhle chcípáci dokážu jen rovnat údaje do excelů a bez toho jsou v pr.... a běda jim když něco funguje i bez těch excelovskejch tabulek. 

Odesláno

naši firmu právě roz*ebali ti mladí hajzli, co jim rozum vytékal z hlavy...,takže když jsem viděl, co se s firmou děje, zlomilo se to ve mně a řekl jsem si: tak teď jsem na řadě já, prostě mi to vyšlo, nakonec mi museli ještě vyplatit balík peněz, dneska by to už asi nešlo, co tam byli chlapi mladší, tak na to jejich řízení firmy doplatili vyhazovem atd., já to s odstupem času ještě vyhrál, protože jsem se dostal jako mistr k informacím...

Odesláno
V 14. 2. 2024 at 19:44, ozzy56 napsal:

naši firmu právě roz*ebali ti mladí hajzli, co jim rozum vytékal z hlavy...,takže když jsem viděl, co se s firmou děje, zlomilo se to ve mně a řekl jsem si: tak teď jsem na řadě já, prostě mi to vyšlo, nakonec mi museli ještě vyplatit balík peněz, dneska by to už asi nešlo, co tam byli chlapi mladší, tak na to jejich řízení firmy doplatili vyhazovem atd., já to s odstupem času ještě vyhrál, protože jsem se dostal jako mistr k informacím...

Od prodeje firmy co dělám, máme cca za rok a půl čtvrtého najatého ředitele. Všechno borci co umí zachránit svět.

Ono dnes buďte rádi kdo jste ve státní sféře na kterou musíme v soukromé sféře vydělat. Zatím to funguje,ale je něco špatného,když státní přiznává větší průměry platové,než soukromá sféra.

Odesláno
před 11 hodinami, Milan+ napsal:

máme cca za rok a půl čtvrtého najatého ředitele.

jojo, tak to začalo i u nás..., Jarek Nohavica to zpívá přesně v písni Pane prezidente  

Odesláno
před 22 hodinami, Milan+ napsal:

Od prodeje firmy co dělám, máme cca za rok a půl čtvrtého najatého ředitele. Všechno borci co umí zachránit svět.

Ono dnes buďte rádi kdo jste ve státní sféře na kterou musíme v soukromé sféře vydělat. Zatím to funguje,ale je něco špatného,když státní přiznává větší průměry platové,než soukromá sféra.

asi jak kde a v jake profesi 😉

jsem u soukromnika a mám vic než ve státním 😉

Odesláno (upraveno)
V 14. 2. 2024 at 19:44, ozzy56 napsal:

naši firmu právě roz*ebali ti mladí hajzli, co jim rozum vytékal z hlavy...,takže když jsem viděl, co se s firmou děje, zlomilo se to ve mně a řekl jsem si: tak teď jsem na řadě já, prostě mi to vyšlo, nakonec mi museli ještě vyplatit balík peněz, dneska by to už asi nešlo, co tam byli chlapi mladší, tak na to jejich řízení firmy doplatili vyhazovem atd., já to s odstupem času ještě vyhrál, protože jsem se dostal jako mistr 

Raději skryto. Nikdy nevíš, kde jsou oči a uši.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Ano, Jirka Karásek. Především motorkář. Skvělý chlap. Mimochodem, mnozí si utahovali z jeho postavy, ale Jirka hrál tenis, to byste koukali, jak byl mrštnej.

Odesláno (upraveno)

...malem jsem prave zabil svoji zenu.  Pouzila  flasku  Plantation 20th Anniversary Barbados Rum (kterou jsem kdysi dostal jako darek)  do domaciho vajecnaku. Pry uz doma nebyl Bozkov....     ..jsem mel skoro infarkt.... 

Upraveno uživatelem BubakGS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...