Charlie 1 Odesláno 6. únor 2024 Odesláno 6. únor 2024 V 4. 2. 2024 at 21:11, Milan+ napsal: Ty by jsi snad šel do práce zadarmo o víkendu? Tady ke všem příplatkům, byla ještě jiná motivační částka za každý den. Ale volno je volno. To nikdo nenahradí. nešel protože za to houno mám a radši jdu na melouch za 500/hodinu v praci tolik nemam jako zaměstnanec cim jsem starší tak se min chce a ani už moc není důvod pořad honit prachy…když té nedrti dluhy a hypotéka …žijeme si v čechách dobre a kdo rika ze ne tak je buď leml nebo se mu nechce dělat Hafity, ozzy56 a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. únor 2024 Odesláno 6. únor 2024 dneska výlet na chatu (kontrola), tam všechno OK, 200 km v pohodě, bo chuji asi dneska nevyjeli , v hospodě 6 knedlí, hovězí a rajskou , bohužel bez piva, ale aj kofola je dobrá Charlie 1, radim.1008, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 6. únor 2024 Odesláno 6. únor 2024 před 2 hodinami, Charlie 1 napsal: nešel protože za to houno mám a radši jdu na melouch za 500/hodinu v praci tolik nemam jako zaměstnanec cim jsem starší tak se min chce a ani už moc není důvod pořad honit prachy…když té nedrti dluhy a hypotéka …žijeme si v čechách dobre a kdo rika ze ne tak je buď leml nebo se mu nechce dělat Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 7. únor 2024 Odesláno 7. únor 2024 V 4. 2. 2024 at 11:57, Milan+ napsal: Dnes i včera v práci Hrajeme o zakázku,tak vzorkuji. Tak dnes ještě k tomu všemu ředitel přinesl za tu práci Péťa, pavelu96 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. únor 2024 Odesláno 7. únor 2024 ...flašku a klíče od fabriky a pronesl "Tak jsi to o víkendu zachránil, a teď je to celý Tvoje a budeš místo mě ředitel" Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 7. únor 2024 Odesláno 7. únor 2024 (upraveno) V 4. 2. 2024 at 11:57, Milan+ napsal: Klíče s čipem od fabriky mám dávno Upraveno 7. únor 2024 uživatelem Milan+ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2024 Odesláno 7. únor 2024 před 2 hodinami, Milan+ napsal: Tak dnes ještě k tomu všemu ředitel přinesl za tu práci Tak to se moc nepředvedl, nic moc flaška za pětikilo. Radši to někomu ve vhodnou chvíli daruj. Citovat
Milan+ Odesláno 7. únor 2024 Odesláno 7. únor 2024 @Radek Hurvajz Tak kdyby jsi to četl celé,tak to bylo za klasiku peníze+ příplatky ofiko co jsou za přesčas o vikendu+motivační příplatky za sobotu a neděli,tak to je velice slušné a tohle je jen dík na víc. Takže tak. Tak nevím,ale asi jsi na tom v práci lépe, když se flaška nelíbí,já ani nevím co stojí,cenu jsem nepotřeboval hledat. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. únor 2024 Odesláno 8. únor 2024 Ja to četl celé, a cenu jsem nehledal, flašku jsem kupoval a někomu dal, prý nic moc no. A je fakt že v mem zaměstnání by se to nestalo, my mame soboty a neděle celkem běžně. Citovat
Milan+ Odesláno 8. únor 2024 Odesláno 8. únor 2024 @Radek Hurvajz Jestli to jedete v turnusech ,tak pak asi je to běžné u nás ne,stačí ,že náš nový majitel nás ještě hodil do odpoledních.Na starý kolena,to se zvyká špatně. A kdyby mi obdarovaný, řekl nic moc,tak bych mu příště na.... Mě je to fuk,já na rumy moc nee. Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. únor 2024 Odesláno 8. únor 2024 to si zvyknes na odpolední a když ne tak jedině jiná prace ja byl dnes na pohovoru protože v práci to jde od 10 k 5 ….. a jebat kvůli kravinam se nenechám ….. Citovat
Lihous Odesláno 8. únor 2024 Odesláno 8. únor 2024 I na nocni se da zvyknout - fakt je ze je clovicek tak nejak prakticky k nepotrebe. Citovat
sitler Odesláno 8. únor 2024 Odesláno 8. únor 2024 Nejhorsi je si navyknout na rezim, kdy "si svou praci udelam kdy se mi chce". Strasne spatne se pak prechazi zpatky na to, ze se dela od-do Vena garážmistr a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 8. únor 2024 Odesláno 8. únor 2024 Před hodinou, Charlie 1 napsal: to si zvyknes na odpolední a když ne tak jedině jiná prace ja byl dnes na pohovoru protože v práci to jde od 10 k 5 ….. a jebat kvůli kravinam se nenechám ….. Výhoda je,že se ráno člověk vyspí. No jo uvidíme,třeba to nebude pravidlo a předdůchod bude za chvilku na dosah. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. únor 2024 Odesláno 9. únor 2024 před 11 hodinami, sitler napsal: Nejhorsi je si navyknout na rezim, kdy "si svou praci udelam kdy se mi chce". Strasne spatne se pak prechazi zpatky na to, ze se dela od-do jojo, nejhorší je ten přechod, než si tělo zvykne , dělal jsem osmičky, dvanáctky, šestnáctky, dokonce bylo nemálo šichet i 24 hodin v kuse--za volantem , člověk si pak připadá jak stroj... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 9. únor 2024 Odesláno 9. únor 2024 před 16 hodinami, sitler napsal: Nejhorsi je si navyknout na rezim, kdy "si svou praci udelam kdy se mi chce". Strasne spatne se pak prechazi zpatky na to, ze se dela od-do Souhlas...nás nechali dělat podle svého a teď se změnil šéf tak chtějí abychom makali vždy od 9-15...to mi naprosto nevyhovuje, hlavně kvůli dojíždění...předtím jsem si den rozvrhl dle svého a bylo Citovat
Fruktis Odesláno 12. únor 2024 Odesláno 12. únor 2024 Dneska jsem chtěl patřit ke skupině lidí,kterým Pošta milostivě zanechá lísteček ve schránce.. postacka mě vytáhla v půl osmý z pelechu a ještě chtěla zaplatit ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 13. únor 2024 Odesláno 13. únor 2024 Včera večer jsme se vrátili z prodlouženého víkendu v Aténách. Teploty kolem 18 st., dost sluníčka, jen v neděli zataženo. Hotel jsme měli přímo v centru, na Akropoli to bylo nějakých 10 minut pěšky. Příjemné zimní rozptýlení , prošli jsme všechno, co jsme měli v plánu a zbyl i čas na takové improvizace jako zajet si metrem k moři na pláž. Jídlo dobré, nechápeme, že jsme se tam nepodívali už dříve. Goldinka, ozzy56, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. únor 2024 Odesláno 14. únor 2024 (upraveno) dnes bylo krásně, tak výlet do Beskyd, cosik jsme pochodili, pak meníčko u Frojda na Ostravici (186Kč), ve Frýdku mě cypek nepustil na rondlu, pak do podnikové prodejny Marlenka pro nějaké koko a zadem přes Řepiště dom , bylo fajně Upraveno 14. únor 2024 uživatelem ozzy56 Péťa a RichVa ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. únor 2024 Odesláno 14. únor 2024 @ozzy56 nějak takhle si představuju že bych si chtěl užívat v důchodu. Ale obávám se že mi nebude dopřáno. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.