Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 4. 2. 2024 at 21:11, Milan+ napsal:

Ty by jsi snad šel do práce zadarmo o víkendu? Tady ke všem příplatkům, byla ještě jiná motivační částka za každý den. Ale volno je volno. To nikdo nenahradí.

nešel protože za to  houno mám a radši jdu na melouch za 500/hodinu😉 v praci  tolik nemam jako zaměstnanec 😉

cim jsem starší tak se min chce a ani už moc není důvod pořad honit prachy…když té nedrti dluhy a hypotéka …žijeme si v čechách dobre 👍 a kdo rika ze ne tak je buď leml nebo se mu nechce dělat😉

Odesláno
před 2 hodinami, Charlie 1 napsal:

nešel protože za to  houno mám a radši jdu na melouch za 500/hodinu😉 v praci  tolik nemam jako zaměstnanec 😉

cim jsem starší tak se min chce a ani už moc není důvod pořad honit prachy…když té nedrti dluhy a hypotéka …žijeme si v čechách dobre 👍 a kdo rika ze ne tak je buď leml nebo se mu nechce dělat😉

🤣

Odesláno
před 2 hodinami, Milan+ napsal:

Tak dnes ještě k tomu všemu ředitel přinesl za tu práci 

Tak to se moc nepředvedl, nic moc flaška za pětikilo. Radši to někomu ve vhodnou chvíli daruj.

Odesláno

@Radek Hurvajz

Tak kdyby jsi to četl celé,tak to bylo za klasiku peníze+ příplatky ofiko co jsou za přesčas o vikendu+motivační příplatky za sobotu a neděli,tak to je velice slušné a tohle je jen dík na víc. Takže tak.

Tak nevím,ale asi jsi na tom  v práci lépe, když se flaška nelíbí,já ani nevím co stojí,cenu jsem nepotřeboval hledat.

Odesláno

@Radek Hurvajz

Jestli to jedete v turnusech ,tak pak asi je to běžné u nás ne,stačí ,že náš nový majitel nás ještě hodil do odpoledních.😬Na starý kolena,to se zvyká špatně.

A kdyby mi obdarovaný, řekl nic moc,tak bych mu příště na....🤣

Mě je to fuk,já na rumy moc nee.

Odesláno

to si zvyknes na odpolední a když ne tak jedině jiná prace😉 ja byl dnes na pohovoru protože v práci to jde od  10 k 5 ….. 

a jebat kvůli kravinam se nenechám …..

Odesláno
Před hodinou, Charlie 1 napsal:

to si zvyknes na odpolední a když ne tak jedině jiná prace😉 ja byl dnes na pohovoru protože v práci to jde od  10 k 5 ….. 

a jebat kvůli kravinam se nenechám …..

Výhoda je,že se ráno člověk vyspí. No jo uvidíme,třeba to nebude pravidlo a předdůchod bude za chvilku na dosah.

Odesláno
před 11 hodinami, sitler napsal:

Nejhorsi je si navyknout na rezim, kdy "si svou praci udelam kdy se mi chce". Strasne spatne se pak prechazi zpatky na to, ze se dela od-do

jojo, nejhorší je ten přechod, než si tělo zvykne :), dělal jsem osmičky, dvanáctky, šestnáctky, dokonce bylo nemálo šichet i 24 hodin v kuse--za volantem 🙈😯, člověk si pak připadá jak stroj...

Odesláno
před 16 hodinami, sitler napsal:

Nejhorsi je si navyknout na rezim, kdy "si svou praci udelam kdy se mi chce". Strasne spatne se pak prechazi zpatky na to, ze se dela od-do

Souhlas...nás nechali dělat podle svého a teď se změnil šéf tak chtějí abychom makali vždy od 9-15...to mi naprosto nevyhovuje, hlavně kvůli dojíždění...předtím jsem si den rozvrhl dle svého a bylo🤪

Odesláno

Dneska jsem chtěl patřit ke skupině lidí,kterým Pošta milostivě zanechá lísteček ve schránce..

postacka mě vytáhla v půl osmý z pelechu a ještě chtěla zaplatit🤪

Odesláno

Včera večer jsme se vrátili z prodlouženého víkendu v Aténách. Teploty kolem 18 st., dost sluníčka, jen v neděli zataženo. Hotel jsme měli přímo v centru, na Akropoli to bylo nějakých 10 minut pěšky. Příjemné zimní rozptýlení , prošli jsme všechno, co jsme měli v plánu a zbyl i čas na takové improvizace jako zajet si metrem k moři na pláž. Jídlo dobré, nechápeme, že jsme se tam nepodívali už dříve.

IMG-20240211-WA0027.thumb.jpg.9fed36f7a6989153a7b42db605130d6e.jpg

IMG-20240210-WA0012.thumb.jpg.3a19c31ea798b9d0f5980693cbe6d18c.jpg

IMG-20240210-WA0041.thumb.jpg.da6aee4a422b82b208311e5a59f2e77f.jpg

IMG-20240209-WA0038.thumb.jpg.a704106ec1b8103636a448d235f211f7.jpg

Odesláno (upraveno)

dnes bylo krásně, tak výlet do Beskyd, cosik jsme pochodili, pak meníčko u Frojda na Ostravici (186Kč), ve Frýdku mě cypek nepustil na rondlu, pak do podnikové prodejny Marlenka pro nějaké koko 😉 a zadem přes Řepiště dom , bylo fajně 👍

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...