Goldinka Odesláno 3. prosinec 2023 Odesláno 3. prosinec 2023 Tak včera jsem přežila cestu do Prahy, nejhorší úsek byly poslední 3 km, to jsem měla pocit, že asi nedojedu. Ale zvládla jsem to. Dneska jsem dojela zpátky domů, cestou jsem se stavila u kámošky v nějakých Kotěhůlkách, kde bydlí, cestou teda nedobrej pocit, protože silničáři tam nikde asi moc nejezdí když mi v jednu chvíli zmizela silnice a přede mnou byly jen jedny částečně zaváté vyjeté koleje, a jen pár stromků mohlo naznačit, že na silnici pořád asi ještě jsem to ve mě byla fakt malá dušička. Měla jsem i "štěstí", že jsem na tom úseku pole-silnice v protisměru potkala dalšího nešťastníka a oba jsme se snažili vyhnout se nějak tak, abychom se nesrazili a zároveň abychom tam nezůstali no záživný, fakt že jo. Unavená jsem z té cesty příšerně. Medvěd, pavelu96, Schreek a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. prosinec 2023 Odesláno 5. prosinec 2023 Dneska jsem si dojel pro totalni ulet, to se neda obhajit jinak, nez ze to proste chces. Jedine co me omlouva a vlastne i neomlouva u ortodoxnich je to, ze to je V6. Americke HTP, prdelohrab, a furt bokem.... ale 330 hp proste bokem umi jet jako V8 s 380hp. Proste nova rodinna kara Citovat
Pepito Odesláno 6. prosinec 2023 Odesláno 6. prosinec 2023 (upraveno) @Scratch co to je? Nějaký Chevrolet? Už jsem to našel v jiném vlákně. Dodge. Upraveno 6. prosinec 2023 uživatelem Pepito Doplňující info Citovat
sitler Odesláno 6. prosinec 2023 Odesláno 6. prosinec 2023 @Scratch ona v tom, zcela uprimne, ta v8 nema vubec zadnou vyhodu. Teda, pokud z toho nechces delat Hellcata. A ta V6 ma prijatelnejsi provozni nakaldy Citovat
ozzy56 Odesláno 6. prosinec 2023 Odesláno 6. prosinec 2023 dnes jsem ve Vítkovících koukal, že autorizák Peugeot AutoTichý si přibral značky Dongfeng a Kia , naopak už dlouho neprodává značku Citroen, což je zvláštní, když je Citroen součástí Stellantisu , už cca 10 let prodává citroeny v jeho objektu jiná firma... Citovat
Goldinka Odesláno 6. prosinec 2023 Odesláno 6. prosinec 2023 (upraveno) Konečně jsem rozvěsila vánoční světýlka nepotřebuju normální světlo @Scratch ňufan! takový vozítko na jen tak povození by mi vůbec nevadilo Upraveno 6. prosinec 2023 uživatelem Goldinka Pepito ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. prosinec 2023 Odesláno 7. prosinec 2023 Dnes Praha, sportovní hala, The Prodigy, Army of the Ants Péťa, Klemoň, jarokare a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 9. prosinec 2023 Odesláno 9. prosinec 2023 V 5. 12. 2023 at 23:58, Scratch napsal: Dneska jsem si dojel pro totalni ulet, to se neda obhajit jinak, nez ze to proste chces. A co z toho vyplývá ??? Že už za tebou nebudu jezdit s těma kárama co si půjčuji, protože to za A nepotřebuješ a za B abych tě zase nenakazil něčím jiným . . . Ikdyž ty zajímavé a dostupné "věcičky" už jsem asi měl . Pokud si to dobře pamatuji , tak nejvíce tě zaujal F150 Raptor a právě ten Charger (V8) Já bych k tomu přiřadil asi i tu Corvette , ta byla taky boží, ale není to Daily Car Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. prosinec 2023 Odesláno 9. prosinec 2023 (upraveno) No na kafe jsi tu byl letos jednou v cervenci a pak misto bazenu vyfasoval koberec, ktery prijel necekane, a od te doby zadny kafe Upraveno 9. prosinec 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Citovat
Fruktis Odesláno 9. prosinec 2023 Odesláno 9. prosinec 2023 Dneska návštěva matičky prahy...šli jsme s klukama se podívat na staromak...tak pocity psát nebudu, jen že to bylo naposledy... Pak rychlovka jídlo v mcdonaldovi na Florenci...přitáhl tam bezdak rusky hovořící a personál absolutně nezájem...v klidu pojedl zbytky co tam nechali jeho krajani,hulákal na celé okolí... A jako bonus tři účastníci zájezdu po příjezdu domů lehli s horečkami...to byl výlet za všechny prachy BubakGS, ozzy56, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 9. prosinec 2023 Odesláno 9. prosinec 2023 Dneska, vlastně už včera započal předvánoční úklid. Půjčil jsem tepovač a vyčistil gauč. Snad už je Vašík dost velký, aby na něm zanechával stopy. Charlie 1, zbynek..s, pavelu96 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Zodiak Odesláno 10. prosinec 2023 Odesláno 10. prosinec 2023 Ne, že bych se při neděli chtěl zedřít, ale udím. (sedřít se píše se "s" ale já su Hanák, tam se to píše se "z") 408336359_6614833511977628_7773793013028176886_n.mp4 Klemoň, Hafity, Péťa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Klemoň Odesláno 10. prosinec 2023 Odesláno 10. prosinec 2023 před 21 hodinami, Scratch napsal: No na kafe jsi tu byl letos jednou v cervenci No od té doby co se vracím z práce domů kolem poledne +/- hodina , tak to na kávovou zastávku není. Ženu domů na přichystaný oběd. A navíc jste v práci a ve škole . . . Citovat
Pažout508 Odesláno 10. prosinec 2023 Odesláno 10. prosinec 2023 Ahoj , nenašel jsem vlákno které bych potřeboval. Skusím to zde , jestli mě někam nasměrujete nebo poradíte. Potřebuji vyměnit okení stírací lišty na 508sw 2015. U předních trojuhelníčků (skla) mám 1cm díru a teče mi přímo do reproduktorů. Na netu jsem to nikde nenašel. ( nebo nevím pod jakým názvem to hledat). Tak se nezlobte že jsem to pověsil sem. Díky. Citovat
Pažout508 Odesláno 10. prosinec 2023 Odesláno 10. prosinec 2023 Tak abych přispěl “správným” tématem , včera jsem doma doplnil vozový park a udělal si dřívějšího Ježíška Péťa, radim.1008, Medvěd a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Fruktis Odesláno 10. prosinec 2023 Odesláno 10. prosinec 2023 před 14 hodinami, radim.1008 napsal: Snad Myslíš? Dneska relax procházka po vsi...nikde ani živáčka...teda kromě smutečního průvodu... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. prosinec 2023 Odesláno 10. prosinec 2023 před 4 hodinami, Pažout508 napsal: Ahoj , nenašel jsem vlákno které bych potřeboval. Skusím to zde , jestli mě někam nasměrujete nebo poradíte. Potřebuji vyměnit okení stírací lišty na 508sw 2015. U předních trojuhelníčků (skla) mám 1cm díru a teče mi přímo do reproduktorů. Na netu jsem to nikde nenašel. ( nebo nevím pod jakým názvem to hledat). Tak se nezlobte že jsem to pověsil sem. Díky. tohle v druhovýrobě nekoupíš, takže autorizák..., ale ta centimetrová díra je divná--asi se lišta jen posunula Pažout508 ohodnotil 1 Citovat
Pažout508 Odesláno 10. prosinec 2023 Odesláno 10. prosinec 2023 (upraveno) No zkoušel jsem za ni tahat ale nechce se hnout. Bál jsem se že ji trhnu. Ani nevím jak se na ni leze , jestli musí ven okno nebo jestli to jde z venku. Upraveno 10. prosinec 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
ozzy56 Odesláno 10. prosinec 2023 Odesláno 10. prosinec 2023 nevím přesně jak u 508, ale obvykle okno musí ven, pak vyměnit lištu a okno zpět Pažout508 ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 10. prosinec 2023 Odesláno 10. prosinec 2023 @ozzy56 Tu předělávku salónu dělají , prý že mají o menší prodej Peugeotů (prý o třetinu), Dongfeng a Kia je na prodej lepší. A aby ten salón o něco zvětšili. Co mi říkal příjmací technik. Jak jsem tam měl auto. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.