MJSytic Odesláno 26. srpen 2023 Odesláno 26. srpen 2023 Ale, taková ta klasika - vlastní vyzvánění max 30s (OK, přes GarageBand se to nějak zadařilo) Ale jak přetáhnout fotky-videa, tak abych je mohl v tel. mazat, nebo MP3 (ano rád poslouchám své mixy offline), abych je mohl mazat? Jak u nich zachovat data, aby se to pak v galerii nezamíchalo? Citovat
sitler Odesláno 26. srpen 2023 Odesláno 26. srpen 2023 mno, fotky/videa... zena kdyz prechazela z androidu, tak vse tohle mela v Google Photos a do iPhonu jsme je natahli a nasyncovali taky, takze pokracuje tam. A jak mazat MP3: jednotlivy pisnicky/alba jde mazat primo v Apple Music appce, v Library by tam mely byt Downloaded, pak alba/pisnicky, pak vybrat kterou/ktere a dat smazat. Ale jak je tam nasazet... to je horsi. iTunes. Desna vec. Citovat
MJSytic Odesláno 26. srpen 2023 Odesláno 26. srpen 2023 Problém je, že když to tam napereš přes iTunes, tak s těmi soubory v tel kromě otevření nic neuděláš Já navíc fotky na google nemám (synchronizuju jen kontakty a kalendář) a chtěl bych se tomu posílání do cloudu vyhnout Ale to je asi u iOS bez šance Citovat
sitler Odesláno 26. srpen 2023 Odesláno 26. srpen 2023 (upraveno) iOs bez cloudu? Nefunguje .. úplně vážně, pokud to nepropojis ideálně s applim cloudem, nebude to fungovat pořádně. Na kontakty, kalendář a fotky se dá napojit i googli cloud, ale ... a třeba ty songy by tam asi šly přes iCloud drive, ale zas .. neplacená má jen pár giga (5? )... Upraveno 26. srpen 2023 uživatelem sitler MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 Je 5:48 a já se právě probudil. Je neděle, takže nebudu prudit sousedy, vyluxuju a vytřu barák, aby bàba zase měla kde udělat nepořádek. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 Dnes balíme a vracíme se z Jablunkova domů. Cestou bych rád přibrzdil v Kopřivnici v muzeu Nákladních vozů TATRA a možná i tom soukromém muzeu veteránů (když jsme v pondělí jeli sem, tak bylo zavřeno) a pak už jen někde oběd a rozumně dorazit do Prahy. Na 90% pojedu vrchem z Olomouce přes Litomyšl a Vysoké Mýto, u Brna se celý prázdniny dějou věci a já tam nechci stát půl dne v kolonách. Citovat
Péťa Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 před 2 hodinami, Zodiak napsal: nebudu prudit sousedy, vyluxuju a vytřu barák Až to zjistí sousedovic manželky, budou sousedi vypruzeni víc, než kdybys od rána řezal klády na cirkulárce Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 (upraveno) Péťo, já bydlím v miliardařské čtvrti. Kromě mě mají všichni uklízečky..... Jediná socka ve Stěžírkách su já. Upraveno 27. srpen 2023 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Péťa ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 @Medvěd v Kopřivnici je tento víkend pouť, takže pokud počasí dovolí, tak tam bude asi živo. My jsme se byli podívat včera. Muzea by asi měla být otevřena. Na oběd můžeš zkusit v NJ Radegastovnu nebo Cechovní dům - obojí kousek od náměstí. Možná ještě @Milhausekkk by mohl něco doporučit Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 @Medvěde, až pojedete po dálnici kolem Loštic, tak zatrub. Citovat
PaKr Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 @Pepito jiný plán: @Medvěd dá echo telefonem někde od Litovle a ty dojedeš na nadjezd u Palonína Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 (upraveno) V Kopřivnici jsme si prohlédli obě muzea (osobní TATRU jsme vynechali, páč jsme tam byli nedávno - tak dva roky zpět) a dokonce jsme naživo v provozu potkali stříbrnou 603ku, Tatraplán a oplastovanou 613 poslední generace (s vlajkama v blatnících). Jinak díky za tipy, ale za jízdy na mobil nelezu a tak jsem je nevyužil. Chtěl jsem zastavit u Zlaté křepelky, kde jsem několikrát jedl když jsem sloužil v Litovli, ale působila na mě poněkud zavřeně a tak jsme zastavili na léty prověřené Studené Loučce (vršek Mohelničáku) Před motorestem krásný eRko červená Felicie - asi tu někde měli sraz veteráni Cestou jsme někde u Třince potkali kolonu starých ftancouzů - 2CV kačena, Renault 4 TL a Citroen CX Upraveno 27. srpen 2023 uživatelem Medvěd PaKr ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 sraz Fulnek tusim byly citroeny v kutne hore byly veterani Citovat
Pepito Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 (upraveno) Před hodinou, Medvěd napsal: ... tak jsme zastavili na léty prověřené Dlouhé Loučce (vršek Mohelničák) Jen pro upřesnění, motorest se nachází u Studené Loučky. PS. Neslyšel jsem to troubení když si projížděl kolem Loštic. Upraveno 27. srpen 2023 uživatelem Pepito Klemoň a PaKr ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 (upraveno) Pepito - opraveno, díky za upozornění Troubení viz. druhý odstavec Jinak jsem v 16 hodin zaparkoval doma. Celá cesta byla vcelku v pohodě, až na porouchaný karavan, který se mezi Vysokým Mýtem a Zámrskem rozhodl, že už toho má plný zuby a dál nepojede - byla za ním asi 3 km kolona a asi tak 20 minut zdržení. Přesně na nájezdu z dálnice od Mýta na D11 jsme vjeli do silnýho ceďáku a celou cestu až do Prahy jsme se sunuli v levém pruhu rychlostí 80 - 110 km/h. Nikde jsme se ale nezadrhli a tak se dá říct, že cesta vzhledem k datu (poslední prázdninová neděle) proběhla v relativní pohodě (kdybychom jeli přes Brno, bylo by to určitě mnohem horší). Upraveno 27. srpen 2023 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 Dnes ráno jsem byl s Vraníkem u lakýry, mám termín druhého října. Prý to bude brnkačka a udělal mi krásnou cenu. No a pak jsem jel na ty ryby, co čert nechtěl, nechal jsem v garáži papíry. Tak jsem se pro ně vrátil. 2x15km, ještěže ne pěšky. Nahodím, ohnu se k vidličce a žbluňk=telefon ve vodě. Naštěstí je vodotěsnej. Jenže zrovna v tom místě je strmý břeh, no to bych nebyl já, abych tam za tím founem nezahučel.... Dop....e práce. Všechno mokrý a žádný hadry s sebou. Tak jsem ty krámy našlapal do dodávky a jel domů. Když se daří..... Péťa, Klemoň a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Zodiak Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 (upraveno) V 27. 8. 2023 at 14:00, Pepito napsal: Jen pro upřesnění, motorest se nachází u Studené Loučky. PS. Neslyšel jsem to troubení když si projížděl kolem Loštic. Pravda, Studená Loučka je na mohelničáku, Dlouhá Loučka mezi Útěchovem a Křenovem. To je moje doména, su z Moravské Třebové... tedy už nějakou dekádu pryč. Ale tam se říká ne Loučka nýbrž Lóčka. Upraveno 28. srpen 2023 uživatelem Zodiak Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 @Zodiak Dlouhých Louček bude v ČR asi víc. Přes jednu jezdím přes Uničov do Rýmařova. PaKr a Zodiak ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 (upraveno) To už je moc na sever, ale můj tata je z Opavy, z děcáku. Mám raději ten střed. Maminka je z Konice u Prostějova. A otčím z Prahe... Záběhlice.... Botič.. Pak si vyber.... Upraveno 28. srpen 2023 uživatelem Zodiak Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 (upraveno) Včera návrat z dovolený, dnes mezi 7,30 - 8,30 naložení Transita krabicema s chemikáliema na rozvozy po školách, co mě čekají do čtvrtka. Pak cesta fo Plzně a Sokolova - celý 370 km dlouhý kolo v hnusným ceďáku. Zítra Mělník, Česká Lípa, Rumburk a Liberec, ve středu Šumice u Uherskýho Brodu, Kroměříž, Šlapanice a Brno a ve čtvrtek Ledeč nad Sázavou, Jimramov a Letohrad. Mám tu práci prostě rád Upraveno 28. srpen 2023 uživatelem Medvěd pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.