Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale, taková ta klasika - vlastní vyzvánění max 30s (OK, přes GarageBand se to nějak zadařilo) Ale jak přetáhnout fotky-videa, tak abych je mohl v tel. mazat, nebo MP3 (ano rád poslouchám své mixy offline), abych je mohl mazat? Jak u nich zachovat data, aby se to pak v galerii nezamíchalo? :myslim

Odesláno

mno, fotky/videa... zena kdyz prechazela z androidu, tak vse tohle mela v Google Photos a do iPhonu jsme je natahli a nasyncovali taky, takze pokracuje tam.

A jak mazat MP3: jednotlivy pisnicky/alba jde mazat primo v Apple Music appce, v Library by tam mely byt Downloaded, pak alba/pisnicky, pak vybrat kterou/ktere a dat smazat.

Ale jak je tam nasazet... to je horsi. iTunes. Desna vec.

Odesláno

Problém je, že když to tam napereš přes iTunes, tak s těmi soubory v tel kromě otevření nic neuděláš :grr Já navíc fotky na google nemám (synchronizuju jen kontakty a kalendář) a chtěl bych se tomu posílání do cloudu vyhnout :roll Ale to je asi u iOS bez šance :D

Odesláno (upraveno)

iOs bez cloudu? Nefunguje :D  :D  .. úplně vážně, pokud to nepropojis ideálně s applim cloudem, nebude to fungovat pořádně. Na kontakty, kalendář a fotky se dá napojit i googli cloud, ale ... a třeba ty songy by tam asi šly přes iCloud drive, ale zas .. neplacená má jen pár giga (5? )... 

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

Je 5:48 a já se právě probudil. :) Je neděle, takže nebudu prudit sousedy, vyluxuju a vytřu barák, aby bàba zase měla kde udělat nepořádek. :)

Odesláno

Dnes balíme a vracíme se z Jablunkova domů.

Cestou bych rád přibrzdil v Kopřivnici v muzeu Nákladních vozů TATRA a možná i tom soukromém muzeu veteránů (když jsme v pondělí jeli sem, tak bylo zavřeno) a pak už jen někde oběd a rozumně dorazit do Prahy.

Na 90% pojedu vrchem z Olomouce přes Litomyšl a Vysoké Mýto, u Brna se celý prázdniny dějou věci a já tam nechci stát půl dne v kolonách.

Odesláno
před 2 hodinami, Zodiak napsal:

nebudu prudit sousedy, vyluxuju a vytřu barák

Až to zjistí sousedovic manželky, budou sousedi vypruzeni víc, než kdybys od rána řezal klády na cirkulárce :D

Odesláno (upraveno)

Péťo, já bydlím v miliardařské čtvrti. Kromě  mě mají všichni uklízečky..... Jediná socka ve Stěžírkách su já.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

@Medvěd v Kopřivnici je tento víkend pouť, takže pokud počasí dovolí, tak tam bude asi živo. My jsme se byli podívat včera. Muzea by asi měla být otevřena.

Na oběd můžeš zkusit v NJ Radegastovnu nebo Cechovní dům - obojí kousek od náměstí. Možná ještě @Milhausekkk by mohl něco doporučit :papa

Odesláno (upraveno)

V Kopřivnici jsme si prohlédli obě muzea (osobní TATRU jsme vynechali, páč jsme tam byli nedávno - tak dva roky zpět) a dokonce jsme naživo v provozu potkali stříbrnou 603ku, Tatraplán a oplastovanou 613 poslední generace (s vlajkama v blatnících).

Jinak díky za tipy, ale za jízdy na mobil nelezu a tak jsem je nevyužil.

Chtěl jsem zastavit u Zlaté křepelky, kde jsem několikrát jedl když jsem sloužil v Litovli, ale působila na mě poněkud zavřeně a tak jsme zastavili na léty prověřené Studené Loučce (vršek Mohelničáku)

Před motorestem krásný eRko červená Felicie - asi tu někde měli sraz veteráni

Cestou jsme někde u Třince potkali kolonu starých ftancouzů - 2CV kačena, Renault 4 TL a Citroen CX

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Medvěd napsal:

... tak jsme zastavili na léty prověřené Dlouhé Loučce (vršek Mohelničák)

Jen pro upřesnění, motorest se nachází u Studené Loučky. :papa

PS. Neslyšel jsem to troubení když si projížděl kolem Loštic. 😂

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno (upraveno)

Pepito - opraveno, díky za upozornění

Troubení viz. druhý odstavec 

Jinak jsem v 16 hodin zaparkoval doma. Celá cesta byla vcelku v pohodě, až na porouchaný karavan, který se mezi Vysokým Mýtem a Zámrskem rozhodl, že už toho má plný zuby a dál nepojede - byla za ním asi 3 km kolona a asi tak 20 minut zdržení.

Přesně na nájezdu z dálnice od Mýta na D11 jsme vjeli do silnýho ceďáku a celou cestu až do Prahy jsme se sunuli v levém pruhu rychlostí 80 - 110 km/h. Nikde jsme se ale nezadrhli a tak se dá říct, že cesta vzhledem k datu (poslední prázdninová neděle) proběhla v relativní pohodě (kdybychom jeli přes Brno, bylo by to určitě mnohem horší).

Odesláno

Dnes ráno jsem byl s Vraníkem u lakýry, mám termín druhého října. Prý to bude brnkačka a udělal mi krásnou cenu. No a pak jsem jel na ty ryby, co čert nechtěl, nechal jsem v garáži papíry. Tak jsem se pro ně vrátil. 2x15km, ještěže ne pěšky. Nahodím, ohnu se k vidličce a žbluňk=telefon ve vodě. Naštěstí je vodotěsnej. Jenže zrovna v tom místě je strmý břeh, no to bych nebyl já, abych tam za tím founem nezahučel.... Dop....e práce. Všechno mokrý a žádný hadry s sebou. Tak jsem ty krámy našlapal do dodávky a jel domů. Když se daří.....

Odesláno (upraveno)
V 27. 8. 2023 at 14:00, Pepito napsal:

Jen pro upřesnění, motorest se nachází u Studené Loučky. :papa

PS. Neslyšel jsem to troubení když si projížděl kolem Loštic. 😂

Pravda, Studená Loučka je na mohelničáku, Dlouhá Loučka mezi Útěchovem a Křenovem. To je moje doména, su z Moravské Třebové... tedy už nějakou dekádu pryč. :) Ale tam se říká ne Loučka nýbrž Lóčka.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

To už je moc na sever, ale můj tata je z Opavy, z děcáku. Mám raději ten střed. Maminka je z Konice u Prostějova. A otčím z Prahe... Záběhlice.... Botič.. Pak si vyber.... :)

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

Včera návrat z dovolený, dnes mezi 7,30 - 8,30 naložení Transita krabicema s chemikáliema na rozvozy po školách, co mě čekají do čtvrtka. Pak cesta fo Plzně a Sokolova - celý 370 km dlouhý kolo v hnusným ceďáku.

Zítra Mělník, Česká Lípa, Rumburk a Liberec, ve středu Šumice u Uherskýho Brodu, Kroměříž, Šlapanice a Brno a ve čtvrtek Ledeč nad Sázavou, Jimramov a Letohrad.

Mám tu práci prostě rád 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...