Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Klemoň :myslim ...... :roll ...... :mrk ....... :bojim ....... :potlesk ... :super ... :papa

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Dnes jsem se přesvědčil, že i mezi řidiči IZS jsou blbci... Si tak rozhazuju noviny, zajedu do jednosměrky a tam za zatáčkou sanitka... Neblika nic, tak si říkám někoho naloží a pojede...potkávám je ráno celkem často, naloží duchodce a jedou...

Najednou za mnou hasiči a sanitak za mám uhnout... Jako kam? ... Vlevo strom, vpravo auta, predemnou sanitka, za mnou už hasiči co vylejzaji... Tak jsem to prorval mezi stromem a sanitkou...

Doufám že sem mu to odrel, debzovi... Hrozný problém nechat tu sanitku blikat, aby to bylo videt... Zapichnul bych to na začátku ulice a co jsem potřeboval tak bych si to obešel...,:roll

Odesláno
V 24. 10. 2022 at 23:18, Lihous napsal:

Dale Olomouc prez Svitavy - tam maji skutecne neuveritelne stale znacenou objizdku a ted i semafor v krizovatce kdy 1vterina na semaforu je 5vterin realu- to nejde vymyslet to je proste ZIVOT!!!
Pritom k zeleznicnimu prejezdu je cca 200m kde by semafor mohl v pohode umisten byt... ?
Navic app me stale vede do zakazu pro osobi auta - uz jsem na AMIGO psal 2x a stale nic.

Tak si představ,že mi tudy jezdíme 2x do měsíce v pátek směr Brno a v neděli směr HK. Směr do Brna je díky "inteligentnímu" umístění semaforu za křižovatkou daleko výživėjší, páč tam čekají 3 směry. A když ještě mezitím do toho jede vlak tak se potkají s protisměrem, kterej mezitím dostane zelenou. To nevymyslíš.

Odesláno (upraveno)

V rámci "dušičkového výletění" jsme se zastavili na jednom z největších maďarských hradů. Zatím vždy, když jsem tu byl, bylo jasno a tudíž krásné výhledy na Dunaj a protější břeh, včera ale mlha jak mlíko

P. S.

Ten malý kluk hrající si se psem je podle popisku Karel IV.

IMG_20221027_123735.jpg

IMG_20221027_123743.jpg

IMG_20221027_125014.jpg

IMG_20221027_125018.jpg

IMG_20221027_125023.jpg

IMG_20221027_125917.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Dneska konečně natřel schody. Nechápu, proč jsem si styl ghotic neoblíbil už dřív... 🤣

20221028_171149.jpg

Odesláno (upraveno)

Asi jó. Je to více jak stoletý pískovec, stokrát natřený všim možným. Jako bylo by hezký je obložit třeba bukem, ale nemíním na schody po kterých za nějaký čas nikdo nebude chodit vrážet statisíce. Nátěr je tmavý záměrně 🐕🐕

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Dnes trosku opet relax.

Asi naposled na houbach pravdou jest je ze se musi uz hodne prebrat to co je dobre.

S vecerem pezuti naseho povozu na zimni - zjisteni ze nam "asi" konci zivotnost jedne z mnoha brzdovych trubcek :(  a tak trosku premysleni zda opravit a jezdit a nebo
poridit skutecne uz neco jineho .....?

Odesláno (upraveno)

Špatně jsi to pochopil ty dráty co jsou kolem jisticu tam jsou jen natahany a budou se protahovat dal pak ta rozvodnice bude  zase pěkná😉 je to jen abych mě někdo nevytahnul dráty z chranicky😉

Upraveno uživatelem Charlie 1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...