ozzy56 Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 (upraveno) před 16 hodinami, Sawoy napsal: @ozzy56 Kdyby tak někde u vás na tý vsi když teda říkáš místo divadla v TV sehráli něco z TV v divadle, třeba Dispečer a ... to by byla pecka!! Ani Kobr by v to nemusel bejt kdyby jenom Kobr... Upraveno 9. květen 2022 uživatelem ozzy56 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 No ač to mám do práglu třeba za tou kulturou o hodně blíž než @radim.1008 tak v divadle jsem byl když nebudu počítat pravidelný povinný návštěvy se ZŠ jednou s bejvalkou to jsme dostali lupeny do Hudebního divadla Karlín v práci jako odměnu za tuším náročnou zimu podruhé to bylo nějaké divadlo tuším někde v centru u ČNB to měla lupeny zase pro změnu bejvalka z práce oboje co hráli byl nějaký muzikál vím že jsem to vydržel ale že bych takovou zábavu vyhledával to ne. Kino bývalo s bejvalkou pravidelné když jsme spolu chodili tak 2x do měsíce pak když jsme spolu bydleli 1x za měsíc a když začala holka bejt dost velká na kino tak 2-3x za měsíc nějaký animák nebo něco dětského. Poslední velká kultura co jsem byl byla hasičská fontána v Praze tuším v r. 2018 a to vím že jsem chtěl jít i kdybych šel sám, nakonec jsem byl s jednou známou a pro mě to byl asi daleko větší zážitek než divadlo nebo nějaký koncert. Ano jsem jak je výše psáno kulturní barbar vím to o sobě a ani s tím nemám chuť něco dělat. Raději si sednu doma na zahrádce a koukám na hvězdy nebo si pustím nějaký takový ty vyprávěcí věci od Vládi Menšíka nebo Mirka Donutila. Jinak teda včera jsem dopolko jel na dílnu jen na chvilku a hlavní bylo tam zahodit C2 a využít faktu že mě může brácha stáhnout z dílny domů po obědě jsme s bráchou a tatíkem provedli prořezávku ořešáků a potom jsem bráchoj přezouval octávku. Dneska jsem dodělával podložky pod auto které jsem rozdělal minulí týden. Pak tu byli ségry s harantama protože tatík měl narozeniny tak se přijeli ukázat a doufám že od té starší bude alespoň do vánoc klid a že tu nebude otravovat dříve. Citovat
Fruktis Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Tak dneska jsem viděl čerstvě vymlety auto na dálnici v protisměru, akorát z něj vylezl potluceny řidič... A začali stavět pomocníci... No nepekny to pohled Jinak cesta celkem ok... Až na tu prahu Citovat
Sawoy Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 K tématu: po roce dokončena pergola: zamřížováno s plexisklem, může pršet třeba skoro vodorovně. A pod vistárií na sloupku hmyzí domek, po týdnu už dost obydlenej ... Péťa, Pepito a Hafity ohodnotil 3 Citovat
velkybanan Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Konečně doma po víkendu na bruslích v flaeming skate Camping Oehna jako spousta tras od 6km po 100km a vřele doporučuji stezky čisté krásný asfalt a prostředí... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. květen 2022 Odesláno 9. květen 2022 (upraveno) Do 12h v práci, pak domu na oběd, namontovat příčníky na auto, do stavebnin pro dlažbu na chodníček, poprvé 10ks, po druhé 9ks, při cestě pro trámy na bidlo (peřiny, koberce a pod.) Ale jsem blbej a nechal jsem si gumycuky pod dlažbou v kufru, takže doma vyložit, trámy teda až na potřetí. Doma jsem zjistil, že nemám už žádné panty, tak do železářství. Udělal jsem Marvinovi dvě přeběhačky, jednu už dává Vyluxoval auto v kufru od dlaždic. Teď jsem si sednul a otevřel Budvar To bidlo budu dělat až o víkendu. Upraveno 9. květen 2022 uživatelem minimaxa Citovat
Péťa Odesláno 9. květen 2022 Odesláno 9. květen 2022 (upraveno) A co jsi dělal po zbytek dne? To jsi se musel uchlastat Budvarem Upraveno 9. květen 2022 uživatelem Péťa Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. květen 2022 Odesláno 9. květen 2022 Měl jsem tři, pak Billa, pak pizza, pak jsem usnul a ve 20:15 si zapnul Partičku Citovat
Klemoň Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 Včera jsem se stavil v práci (hmm tedy v práci, čekal jsem jen venku) odevzdal jsem nějaké věci, pozdravil se s bývalou kolegyní a hlavně si zkusil neuspěšně domluvit půjčení dodávky pro odvoz věcí na svatební akci. Pak do Vinoře dotankovat před zítřejším odjezdem do lázní. Bylo to po dlouhé době už na hraně - 52 litrů tam zahučelo. Na dně před tím šplíchali tak 3-4 litry ? Vlastně ani nevím kolik má ta moje popelnice nádrž, protože jí do dna nevyjíždím . . . No když už jsem byl ve Vinoři, tak jsem nakoukl k @Vena garážmistr , ale asi kroutil kolo - nebyl tam Citovat
Medvěd Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 Klemoňu - jenom tip, kdyby vše ostatní selhalo www.pujcsivrak.cz Citovat
RichVa Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 (upraveno) Před hodinou, Klemoň napsal: dotankovat ..... zítřejším odjezdem do lázní. Bylo to po dlouhé době už na hraně - 52 litrů tam zahučelo. Na dně před tím šplíchali tak 3-4 litry ? Vlastně ani nevím kolik má ta moje popelnice nádrž, protože jí do dna nevyjíždím . . . Ahoj, neše povozy mají 60 litrů. Běžně dávám 53 - 55 - většinou tankuji až když blikne hladové oko. Ale mám naftu s FAP takže nechci sosat do nádrže po kapkách. https://autatua.com/palivove-nadrze/peugeot/308.html Upraveno 10. květen 2022 uživatelem RichVa Citovat
Medvěd Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 (upraveno) Dnes jsem vyšel na Šibenik (a při tom jsem zůstal v ČR) Upraveno 10. květen 2022 uživatelem Medvěd Klemoň, vendelinek, davidse a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 Včera jsem si hrál na zahradního kadeřníka Péťa a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 Pavelu - Děkuju, už vím jak to mělo vypadat, když po škole šel někdo k chlupodravci "na drn" pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 před 3 hodinami, RichVa napsal: Ahoj, naše povozy mají 60 litrů. Díky za info / odkaz. Tak já málokdy vidím svítit hladové oko. Tak 1-2x do roka. Většinou tankuji dříve. Ono je to finančně jedno jestli 25l od poloviny do plné a nebo 25l od prázdné do poloviny . Ale dotankovat nyní od hladového oka do plné za 2 300,- no fuj. Už se tak měsíc psychicky připravuji na to, kolik vyklopím u auta s deklarovanou spotřebou 25-30L/100 km . No co, jako nezaměatnaný si za den povození mohu dovolit cca 2 500 až 3 000 Kč za benzín Citovat
Medvěd Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 Já tankuju tak 1 -2x měsíčně vždycky po rozsvícení hladového oka. Možná je to "urban legend", ale prý když aspoň občas nevyjedeš nádrž až do rezervy riskuješ, že se Ti u dna usadí humus a až tu nádrž jednou vyjedeš, můžeš si ho nasát a ucpat palivový fitr. Jak píšu - ověřeno to nemám, páč vždycky tankuju když je v bandě +- 3 - 5 l nafty Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 @Klemoň v pondělí jsem každý týden na autobusu a na dílně se maximálně zastavím cestou domů když něco potřebuju. V úterý chodím jezdit taky ale to mám domluveno že musím končit do 13.30 abych mohl být od cca 14 na dílně většinou v úterý dělám nějakou takovou rychlovku jako výměnu oleje pro někoho kdo nemůže auto postrádat a nemá čas jet do servisu v normální (9-17 hod) ordinační době. Takže včera jsem kroutil na 102 pak jsem odvez jednu fůru pośekané trávy co posekal tatík a pak jsem se psychicky připravoval na dnešek na 112 a teď jsem na dílně a čekám na jednu výměnu oleje která má dojet po 16 hod. Citovat
sitler Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 @Medvěd je to vicemene urban legend. Usazuje se to tak jako tak. Jen v malem mnozstvi paliva pak vznika u dna vyssi koncentrace bordelu, ktera se nerozptyli do tak velkeho mnozstvi. Takze riziko nasati vetsiho bordelu je paradoxne vyssi pri prakticky prazdne nadrzi. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 A proto více/méně jezdím 1/2 do plna , než 0 do 1/2 . Ale sem tam se toho holt vyjede více jako včera Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. květen 2022 Odesláno 10. květen 2022 Jasně že v nádrži se bordel usazuje i normálním provozem ale daleko největší riziko je když někdo tankuje od známého " bagráka" ropu z kanistrů a cmrndá to po troškách přes různý trychtíře vyrobený z toho co je teď hned po ruce atd. Nebo když někdo cmrndá do nádrže za 150 Kč každej druhej den to je ta samá šance si do nádrže zavléct nějaký bordel. Zkrátka moji milí i při tankování je třeba dbát na určitou " hygienu" pomůcek z nichž se tankuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.