Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jestli ti pod tím nebude prorůstat džungle od souseda apod. a tudíž se obejdeš bez podezdívky tak si někde půjč zemní vrták, místo těch vrutů si za poloviční cenu kup stovky keramický komínový vložky nebo něco podobnýho jako šaluňk ať nesypeš beton rovnou do hlíny a sloupky zabetonuj. Bude to levnější, bude to držet a když budeš chtít tak to bude na první dobrou i svislý.

Odesláno (upraveno)

Dneska do 12h v práci, pak oběd, pak STK, jedna lehká závada, vyměním kotouče, a teď jsem měl dvě hodiny ruce v rozvaděči. Předěláno, po akumulačkách v prvním patře ani památky 😁

20220321_170143.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno (upraveno)

@zbynek..s prosím tě, ještě když jsem měl akumulační sazbu 8h a klasický boiler na ohřev vody, tak se sem tam stalo, že nám 160L teplé vody nestačilo a přepínačem se zapínal i mimo dobu, kdy šla nízká sazba. Na "I" šel normálně na stykač a na "II" šel na tvrdo bez ohledu na sazbu 🙂 Teď už slouží pouze jako krytka dírky 😂

Odesláno (upraveno)

Dneska zase rozvaděč, akorát v práci. Já se jich nezbavím.... 😂😂

20220322_143701.jpg

Odesláno

@PaKr 3,6, ale paradoxne krasne jede, a zvuk to ma taky hutnej. Prekvapilo mne to jen v dobrem :)

Odesláno

A hlavně to tolik nežere. Při 90 km/h a ustálené rychlosti cca 7l/100km.   Ještě jsem to nepočítal ale průměr asi vyjde na 11/100 i s "dováděním" .  Později to sem hodím . . .

Odesláno

Dnes jsem se byl podivat u nasich severnich sousedu.

A ted predelavam nejakou malou zakazku z VHS-C do mpeg - ale co je po tech letech usmevne ...?
Datum a cas trvale v zaznamu - po tolika letech doslova RUSIVE az OTRAVUJICI a pritom i dnes se najde hodne uzivatelu MT kteri to maji i dnes :(
Uprime datum na zacatku 5vterin Ok ale cas... ??

Prakticky dal nepouzitelne. :papa

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem dokončil akci "ježek v kleci" - demontáž a po repasu zpětná montáž alternátoru na Loganu MCV (1.gen). Proklel jsem rumunské i francouzské konstruktéry aspoň do desátého kolene. No ve zkratce - vyndavat altík, který je nahoře a krásně vidět, spodem pod motorem.... :roll Tak jsem zařekl, že je to jediné auto od renaultu, které spravuju a že si kdybych si někdy chtěl renaulta koupit, tak si mám vzpomenout na tuhle anabázi....

A večer jsme dovezli další 307 :D, tentokrát třídvéřák 1,6 benzín, nějaká práce na tom bude, ale v základu je dobrá. Sice není pro mě, ale teď se v tom budu vrtat já :D

fotky dám snad zítra....

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

No jako jo Dacie mají svá specifika při servisu. Onehdá se objednal pán s Loganem na výměnu oleje tak jsme domluvili termín já objednal materiál ale pán se najednou objevil na dvoře že v termínu mají nějaké důležité úřední jednání na druhém konci republiky a že tam nechce jet na starém oleji já měl na zvedáku auto druhý zvedák jsem tehdy ještě neměl tak jsem to šoupnul na nájezdy že je to samo dost vysoké vypustil jsem olej a pak jsem teprve zjistil že aby šel vytočit olejovej filtr tak se musí sundat pravé přední kolo což jako když mi to stálo na nájezdech byl trochu zásek ale povedlo se to. 

@Klemoň, @Scratch no mohlo to bejt dobré sezení já to jenom trochu slyšel z telefonu když mi Jirka volal jestli jsem na dílně že by jste se zastavili ale já jezdil. 

Odesláno

@Vena garážmistr to víš, já jsem laik, co se v tom hrabe v podstatě pro zábavu. Olej je u tohodle v pohodě, dám to i bez zvedání, akorát pod motorem je cca 1mm plech na šesti šroubech a jinak dobré. A na to, že má 330k na hrbu, tak si to zatím moc věcí nežádá. A tak mám aspoň další zkušenost ;)

Odesláno

Včera jsem začal, dnes dokončil ;) Vertikutátorem pojezdil trávník, pohrabal, naložil, dosbíral sekačkou a odvezl pryč. Je toho zase nějak hodně, kára má vnitřní rozměr 248 x 122 x 39 + 10 cm reling.

2022-03-24 12.56.38.jpg

A vertikutátor nepřežil :( Zasmrděl a hotovo :( Maličký kousek jsem musel dodělat hráběmi :(Na podzim poprosím @Milan+ o nový stroj ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...