Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zacal jsem opet predelavat VHS do jednicek a nul - vratil jsem se v case do roku 08/09 a musim napsat Reklama je asi top v tomto case :)
Nas archiv cita "hodne " pokladu z let 89-00
Bohuzel cas se na nekterych uz nemilosrdne podepsal  :(

Odesláno

Tak likvidaci a digitalizaci VHS a VHS-C mám úspěšně za sebou cca 10 let. Byla to fuška... Sehnat kvalitní přehrávač a digitální rekordér 🙄

Odesláno

Coz video to je v pohode tam se mnoho neda vymyslet tech cca 240radku mnohdy i v kopii je "celkem jedno"
ale fakt je ze mnoho kazet / zaznamu mame i v SECAMu a tady je prevod trosku slozitejsi - cas se proste na techto vecech podepisuje - dnes je to jedno v cem se zaznamenava :)
Pc to proste skousne ikdyz mam ted na YT video a na dvou TV kolegu to pri prehravani "blika" jako na diskotece - proc netusim.

Odesláno (upraveno)

@Sawoy Jasný, tak to dopadá, když žena chce tři děti a muž jen dvě. A když se vytváří druhé, tak z ní prostě místo jednoho vypadnou dvě :aut

@Radek Hurvajz "Epický skály" nazvaly dcery. Teplický jsou dál, tohle je Adršpach :papa

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

Když se narodí holky, tak prý ty spermie jsou z těch pomalejších... 🤫

A já se si dneska připadal jak @Lihous s navigací... Waze, Google mě navedli na konec ulice.. A prý jsem v cíli... Škoda že ten cíl byl kilometr na druhý straně ulice...ale musel jsem se podívat do mapy.cz a nastudovat si to po staru😅 a k tomu ve čtyři ráno mlha jak mliko... Hledat popisné čísla na baráku je taky jedna radost... Každý to má jinde... Někdo vubec😅

Odesláno (upraveno)

Touláme se Nitrou 

V roce 1988 jsem tu měl přísahu a celý měsíc před tím jsem byl zavřen v kasárnách Pod Zoborom - letos se neorientuju ani ve městě, ale i polohu kasina jsem určil jen s dopomocí domorodce. 

IMG_20211030_101759.jpg

IMG_20211030_103322.jpg

IMG_20211030_113953.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

dnes mě chytil rapl a zkusil jsem plný plyn--podle tacho 190, ač max. podle TP je 180, tak to asi sedí  👍, hlavně nic nevibruje, auto jede jak po kolejích, motor je ale slyšet dost , to jo 🤔

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 45 minutami, Pepito napsal:

Ale co, nekouřím, nepiju a za holkama už také nechodím, přežil jsem už dvakrát raka, tak jsem si udělal radost a pořídil hračku. 

To je v pořádku - já to zase vyhazuji za ty půjčovaná auta . . . Mě zůstane zážitek a tobě dron, ale měl by stát tak max 25 000,-  😉

Odesláno
před 22 minutami, ozzy56 napsal:

dnes mě chytil rapl a zkusil jsem plný plyn--podle tacho 190 ...

Taky jsem to zkoušel, ale ve 180 mě rapl opustil (došla "odvaha", splaskly "koule" ... jak kdo chce) když jsem si představil co se v tom motoru děje a hlavně co všechno se může ve zlomku vteřiny po-sr-at na čemkoliv co se točí a má okamžitý vliv na rychlost, směr a nadmořsou výšku vozidla ....

Odesláno

no já jezdím většinou normálně, ale jel jsem sám a dálnice celkem prázdná, až v Porubě stáli policajti na kraji a řešili nějakého závodníka 😂, tak jsem měl i štěstí

Odesláno

No hlavně na dovolenou s "děckama" (asi těžko bez těch uvozovek když jim bude 17) jsem se naučil dálnici tempomat 115 (taky spotřeba relativně otpimální, časový rozdíl zanedbatelný, na trase 1000 km mezi 115 a 130 rozdíl hodina čili na 100 km 6 minut) a vždycky mě znovu překvapí kolikrát víc zaznamenám předjížděných než předjíždějících .....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...