Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

Dneska jsem ještě využil počasí, dosekal zahradu, nějaký ten nutný úklid a pomalu se začínám chystat na zimu. Musel jsem se dát do vypouštění bazénu, normálnš to nikdy nedělám, jen upustím a vodu přes zimu v bazénu nechávám. Nechám tam plavat chlorovou tabletu , přidám nějaké petky a přikryju plachtou. Teď musím vypustit, bazén je trochu v rozkladu 🙃..  Je to plechová klasika od Mountfieldu. Kolem skimru lehce začala kapat voda, která stékala po stěně bazénu. Ne nijak moc, jen lehce, tak jsem to nijak neřešil a odkládal to na někdy 😆..  no a takhle nádherně to dopadlo, stěna bazénu je sežraná na padrť.

Tak si na to dávejte pozor a řešte okamžitě

IMG_20210928_155138.thumb.jpg.2eda0f8b86fb40df87c17b464e470249.jpgIMG_20210928_155059.thumb.jpg.14cfa042d198f71f428494a33dcd280b.jpgIMG_20210928_155114.thumb.jpg.6f779989238a55b2e7037bf4e45e8e11.jpg

Odesláno (upraveno)

v pátek jízda z Prahy do OVA po dálnici, včera jízda hodinu a půl , dnes hodinu vkuse a nabíječka nabíjela tři hodiny padesát minut 😯, zítra se podívám, esli  tam mám altík 😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Guest Petr 3008
Odesláno

to se podívej 🤣. Vlastně já ještě taky nekoukal, jen dobíjím 🤣. Přijedu a už to zapínám 

Odesláno

@Petr 3008 hele koukam na ten bazen a doufam ze to nebudu mit taky
jo a jeden dotaz proc mas ty koncovky na skimeru a trysce takhle ?? je to nejaky predpis nebo jen kvuli hadicim ??
ja jen ze to mam stazeny smerem dolu a prijde mi to "lepsi" jen pri oddelanm sitku ve skiemru mi to dela vodni vir - otazka jestli se to deje i tobe

Odesláno

@ozzy56 Jeste ze me asi uz nebude trapit nejake elektro a doklepu to s naftou nebo benzinem.

Jinak pocasi takove neslane nemastne tak sedim a striham / zkousim /  mam toho celkem hodne z lazni ...
Taky se nejak peru s programem ale predevsim W10 ;)
Clovek by rekl ze za skoro tri mesice musi stacit na zmenu ale u me to bude asi uz na dosmrti - boj s technikou vypocetni... a mobilem.

20210923_134957.jpg

Guest Petr 3008
Odesláno

@Havlicek.Lukas jj, vír to dělá taky v závislosti na množství vody v bazénu. Ty koncovky nevím, nechával jsem si to smontovat a takhle to udělali, tak jsem o tom nijak nepřemýšlel.

Odesláno (upraveno)

Včera jsem závodil ve sběru jablek s konkurencí. Kdyby si vybraly jedno, tak by to bylo v pohodě, ale ony koštovaly, kde je to lepší 😞 

20210928_103847.jpg.897256651e4dadc9c0bd3e32683b2d4e.jpg

No a odvezl jsem 308mu k lakýrníkovi na opravu narezlého prahu u předního kola, stříknutí spodku a dutin . Zkusil šroubovákem a je to jen povrchové ... uff. Ale povedlo se mu před zadními koly prostrčit šroubovák do prahu v místě, kde byl jen taková malá bulka v laku 😞 takže přijde na řadu flexa a vaření. Jsem napnut, jak to vypadá pod tím. Ale zespoda  je jinak zdravá (snad).

Jo holt 13 let 😞 - i když moje stará 306ka v 21 letech, když jsem ji nedávno potkal, je furt zdravá.

Upraveno uživatelem RichVa
Odesláno

Neboj mám rok 2009 a není to vůbec žádný průšvih , naopak jsem až zíral jak je to OK stav . . .

A jinak dnes návštěva neurologa , RTG zad a ještě mne čeká EMG .  Jo a pro znalce moje aktuální sestava + léky na tlak které jsem nefotil  🙊

obrazek.thumb.png.181493af1ab1c63f2f576e8a662e6433.png

Odesláno (upraveno)
před 16 minutami, HanysR napsal:

Dáme soutěž kdo sype nejvíc? 🙈

Na kusy a nebo na položky 🙃      Já to mám  2 + 2 + 1 + 1 . . . .  :roker

@ozzy56  no já si dal po nasratí z práce jen cca 2 dcl červeného a někdo pustil kolotoč  😇

Upraveno uživatelem Klemoň

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...