Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dopoledne jsem umyl modrou, jelikož naplánované sekání na odpoledne zhatil noční déšť, i když po obědě vylezlo sluce. Tak jsem odpoledne opláchl i červenou 306ku. Nakonec jsem stejně navečer sekačku vytáhl a polítal něco přes půlku zahrady. Teď si dám dvě zrzatý za odměnu. :D:D

Upraveno uživatelem radim.1008
Guest Petr 3008
Odesláno

@radim.1008 u nás ani nekáplo, běh se sekačkou pořádám už od čtvrtka 😆, teď už tak nějak hotovo, ale ještě to nebude naposled.  Na druhé zahradě (po taťkovi) jsem zahájil ten výchovný řez na pařez 😆. Ale pomalu, najednou to nejde. Pořezet je to celkem sranda, horší je to uklidit. Na místě to nijak zlikvidovat nemůžu, tak to převážím k nám do sběrného dvora. Prostě paráda. ale jinak to nejde.

@Klemoň co ty záda, povolilo to trochu?

Odesláno

No "běhám" o FR holích , ale ano , díky drogám z lekárny tak o 30% zlepšení .  Díky bohu !!!  Ale vysadil jsem na noc jeden prášek a hned bylo hůře . . .   Ale snažím se o "suché teplo" takže ležím pod dekou a pomáhá to  :roker

Odesláno

ještě po převratě byly na housera injekce--takové maličké--z ordinace jsem vycházel už narovnaný 👍, ale pak zasáhla EU a tyto injekce zrušila (sdělil mi lékař), do té doby jsem měl nemocenskou max. měsíc,  pak už jenom ,,suché teplo'' a nemocenská kolem šesti měsíců..., jak vidím, tak suché teplo se ordinuje pořád 😢, ale já mám už od plotének pokoj, když jsem přestal pracovat, skončil i houser :)

Odesláno

Když to co mám nyní já není klasický "houser"  Ale abych tě uklidnil . . .  Je to o lékaři. Pokud nepřijedeš autem je k dispozici kromě kapačky taktéž injekce , která funguje okamžitě a sundá tak 70% bolesti . Na vlastní kůži vyzkoušeno . . .  A jak říkáš : Tam ohnutý / zkroucený ke straně a ven už rovně , jen s troškou motolice v palici 🙊

Odesláno
před 19 hodinami, Klemoň napsal:

Tak @Vena garážmistr dorazil jak slíbil , trošku se u toho vyvstekal , protože ta levá strana je fakt "dobře" přístupná a k tomu to tělo nové LEDky s chladičem místa nepřidává . . . :bacha

To je taky nápad, dávat do obyč parabol LEDky :roll 

Odesláno
před 45 minutami, MJSytic napsal:

To je taky nápad, dávat do obyč parabol LEDky :roll 

Proč jako ??? Hrozí mi snad něco ??? Požár , zkrat , vybití AKU ??? Nebo proč je to hloupý nápad . . . ???

Ono v té lampě je místa dost , ale není přístup ke vstupnímu otvoru.  Vlevo je tam tak max 10 cm místa na ruku . . .

Odesláno

Ta moje má vyzařování do stran a v hlavě je zrdcadlový košíček , takže by oslňovat podle mne neměla . . . Má jen více Lumenů a 3500 Kelvinů teplotu světla . . . Ale nejsem zase odborník, tak jako dohadovat se nechci .  To by se musel někdo podívat kam a jak to svítí . . .  Ale díky za reakci :papa  Zkusím ji na jít na webu a dát foto . . .

Odesláno

Přesně tak. Protože to tam zkrátka nepatří :nevim Je to jiný zdroj světla, s jinými parametry, než pro které bylo to světlo projektováno. Ale to je nekonečný příběh a dokud to "cajti" nebudou řešit, tak je to v podstatě jedno... Jinak kolik tam je (nebo spíš není) místa vím. 308 máme doma.

Odesláno

No upřímně ?  Dlouho jsem odolával , ale jak jedu "temným lesem"  tak si musím přisvěcovat dálkovými abych viděl chodce u krajnice , protože ty lopaty bez reflexních prvků nejsou vidět. . .  Tedy občas někdo nejde v černé , tak pak ano ale jinak . . . .

Odesláno

Chápu tě. Já ale takovým, co oslňují, nemilosrdně posílám dálkové, když proti nim jedu. Ještě se mi nestalo, že bych se spletl... Je to poznat na dálku, když jede parabola a v ní je "xenon HID/super LED". Jedou proti tobě dvě rozmazané zářící koule :nevim 

Odesláno (upraveno)

Tak tady to je :  https://www.obchod77.cz/produkt/zes-led-h7-bila-9-32v-5000lm-stu95hlh-h7-m3.html

Jen si nejsem jistý těmi hodnotami. Já je mám cca za 1 100,- a mám pocit, ža mají nižší hodnoty. Dávám kvůli vzhledu tělesa  . . .

A sorry ale ve městě se dálkovými nesvítí . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Ve meste je temny les? Kde? Ze si psal ze si musis prsisvecovat do zatacky v temnem lese... ne ve meste. Ve meste byvaji lampy, osvetleni a dalkovek opravdu netreba...

A jinak, citace primo od zarovek: "Není určeno pro provoz na veřejných komunikacích."

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

No bez urážky , ale :  1) temný les byl v uvozovkách  2) Vinoř, Satalice, Horní Počernice, Kbely . . .  celá tato oblast je Hlavní město Praha , ale večer se tam pohybují skladníci na cestě domů a přitom je to silnice bez osvětlení , stromy a křoví u silnice a v tom se ti chodci schovají a přitom se tam pohybují auta v proti směru díky kterým si dálkové nedáš . . .  :myslim

Kdo to tam zná, tak mi dá za pravdu. Ono není vše jen černé a nebo bílé - jako že začíná obec a s ní i veřejné osvětlení . To možná u vás . . .  :papa

A po tom co jsem tam jednoho blba vzal zrcátkem přes loket , protože šli sice správně hezky za sebou , ale špatně tj. mým směrem a ten dál ode mne přes toho prvního nebyl vidět a udělal krok stranou, tak radši svítím, než abych si celý život vyčítal, že jsem někoho zmrzčil . . .  Ale to je moje věc a moje zodpovědnost a zcela učitě nepatřím mezi Tuningáře kteří si do auta naserou co je napadne a jedou . . . To už je jen čin zoufalství . . .  A o svítivosti couvačky na 308 r.2009 ani mluvit nebudu , kdo tohle vymyslel zaslouží pálkou po lebce . . .  :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...