Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ano Veliny - moc pekne misto
neni to otevrene je to stale zavrene jel jsem z Holic na Veliny
A jinak rozhledna Milir
Kuneticka hora
Dasice
Vraclav
Dobrikov
a Veliny - jeste na skok v Holicich  - a jel jsem to "obracene" coz je asi pro fotky jedno.

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Do Dašic jedu za 14 dní. Máme tam meeting. Už po několikáté. Kromě spaní je to tam super. Na spaní velké špatné. 

Guest Petr 3008
Odesláno

Dneska jsem si převzal novej vozejk 😉, nakonec to dopadlo celkem dobře, je to r.21, najeto 26 400 km, v podstatě nové. Tak se budu ještě pár dní zabydlovat 😆. Je to sice Iveco, i tak ale dostalo nové podložky pod značky 🤣

IMG_20210906_164346.thumb.jpg.ed19ce5acc53c2b2529c93a735e941ea.jpgIMG_20210906_164226.thumb.jpg.fee232701f75f3e376cda195bef06e3e.jpgIMG_20210906_164257.thumb.jpg.427bf5c658ce1f6a5c3b4621d0d678bf.jpgIMG_20210906_164156.thumb.jpg.fe550ec62eef783cdc48629c449460eb.jpgIMG_20210906_164212.thumb.jpg.e0b5580c660b1139e1b004cb052f388d.jpgIMG_20210906_164236.thumb.jpg.815df95232a44050fab67cb51cd7e8cf.jpgIMG_20210906_164315.thumb.jpg.c99840b66cb3515e8ca1ca36ebe6cfe7.jpg

Odesláno

TVL ta velká kasa by mě tam sr.la s tím bych nemoh jezdit páč bych přesto asi neviděl na pravou stranu. Jezdíte na kartu v tachografu nebo bez ní a přestávky berete z JŘ? Jako mě to Iveco vcelku vyhovuje akorát proti třeba SORce si tam přijdu tak trochu víc obestavěnej protože ta bouda je tam bych řekl užší a trochu kratší než u SORky nebo u Ciťáku tam byla bouda hodně široká ale zase krátká. Ale ty IVECA co jsem vodil já tak ty měli sice automat ale ovládání bylo na takovém tom sloupku ze kterého u manuálu trčí šaltpáka tady na tom Tvém koukám že je řazení na dost divném místě vlevo nahoře.  Já jsem se byl dneska sklouznout dostal jsem moji oblíbenou 202 a jednu z druhé várky SORek co přišli na podnik něco málo přes 600 kkm na hrbu takže to už asi má takovej vozej nárok aby všude všechno hrkalo a drnčelo. Nic moc to nebrzdilo a hlavně co mě teda rozpálilo tak tam nešla houkačka a zrovinka jsem potkal asi dvakrát AŠ a nemohl jsem tak splnit prosbu @Weri 605 Ale sklouznutí mělo k ideálu daleko celej ten konec Práglu je rozhrabanej až hrůza takže podle toho taky vypadala jízdní doba ze 6 kol jsem půldruhýho umáznul. 

Odesláno

:D :D :D tak si měl udělat "táááádááááá tůůůůůt tůůůůůůůůt" ze dveří nebo z vokna... :D :D :D  - no zklamals šejku Peterko.... 🤣🤣🤣🤣🤣 to nebudou prémie..... 😂😂😂😂😂😂😂

před 13 hodinami, Petr 3008 napsal:

Dneska jsem si převzal novej vozejk 😉, nakonec to dopadlo celkem dobře, je to r.21, najeto 26 400 km, v podstatě nové. Tak se budu ještě pár dní zabydlovat 😆. Je to sice Iveco, i tak ale dostalo nové podložky pod značky 🤣

IMG_20210906_164315.thumb.jpg.c99840b66cb3515e8ca1ca36ebe6cfe7.jpg

Obrovský hlubokosklon... !!! Děkuji....... A až se potkáme klubáku, nandej tomu klaksonu.... (a ne jako Vena.. 😂😂😂😂😂😂😂)

Odesláno

na umístění ovládání kolem volantu si zvykneš, nejhorší je, když si dáš firemní auto (bus) do pucu, i ve svým volnu a pak ti ho vezmou a dají mladému, co později zjistíš, že je tlačenka někoho z vrchu a navíc s tím jezdí jak hovado :grr, že ty jsi  začínal na vraku V3S a trvalo roky, než jsi dostal Tatru nikoho nezajímá... 

Odesláno (upraveno)

Petr 3008 - ač mám v práci ve vztahu s vedením vcelku pohodu, tak klubový podložky pod RZ by mi - v případě, že by si jich někdo všiml - určitě neprošly

Upraveno uživatelem Medvěd
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Však @Petr 3008 jezdí busem i domů 😁 Asi je to brácha ředitela 😛 Nebo utěšuje ředitelku a ze všeho se vylíže 🤣🤣🤣🤣

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno
před 19 minutami, HanysR napsal:

Však @Petr 3008 jezdí busem i domů 😁 Asi je to brácha ředitela 😛 Nebo utěšuje ředitelku a ze všeho se vylíže 🤣🤣🤣🤣

No ono to není o tom jak píšeš. Ale napsal bych to asi tak že je to příjemný benefit pro obě strany jak pro firmu tak pro zaměstnance. Firma ušetří spoustu peněz za jalové km řidič nemusí honit svůj osobák k dojíždění do garáží pro bus. Vem to tak že @Petr 3008 má z domu nájezd na první zastávku kde začíná třeba do 10 km kdyby měl zaparkováno na firmě tak bude nájezd třeba 30-40 km a bylo by to ráno na začátek a třeba i na konci šichty navíc pokud by parkoval na firmě tak by musel vstávat třeba o hodinu i víc dříve než vstává teď je fakt že to je také o důvěře a spolehlivosti toho kterého šoféra protože když máš auto doma tak prostě neexistuje že zaspíš nebo že ráno zavoláš dispečera hele je mi blbě pošli zálohu a zavoláš to 10 minut před výjezdem. Samozřejmě je to taky o tom že máš ty podmínky aby jsi mohl to auto doma parkovat nebo třeba ve vsi v JZD nebo tak někde i když od té doby co DP pouští i vysloveně městské linky jiným dopravcům tak i po Praze začínají parkovat BUSy šoférů který jezdí pro ty mimo pražské dopravce ale tak většinou to stojí na konečné nebo na terminálu u metra který je jinak nevyužitý.  Navíc většina kluků který mají BUS ( naší řečí auto) zaparkovaný doma u baráku tak má to auto vyšlechtěné a hlavně pořád uklizené ne jako kočáry které jsou tzv. klubové stojí na place a každou chvílu to prohání někdo jinej protože buď nemá auto přidělené nebo má svoje na dílně. 

Návštěvník
Odesláno

@Vena garážmistr Tak teď jsem málem puknul smíchy a to ne proto že nemáš pravdu ale proto, že si dělám srandu a ty mi to vysvětluješ 😁 Venco hoď se trochu do klidu 😉🍻

Odesláno (upraveno)

V pohodě já jsem to pochopil že sranduješ ale jsou někteří který to pochopit nemusí. A na druhou stranu to může i někoho zajímat jak to je a proč mají šoféři BUS u baráku. 

A po včerejšku fakt v klidu nejsem a minimálně do 30.9 nebudu. Protože včera došlo úřední písmo ze živnostenského odboru že zahájili kontrolu mého podnikání takže pokud se někomu bude zdát že reaguju podrážděně tak je to i dost možný že tak reagovat budu. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Návštěvník
Odesláno
před 4 minutami, Vena garážmistr napsal:

po včerejšku fakt v klidu nejsem a minimálně do 30.9 nebudu. Protože včera došlo úřední písmo ze živnostenského odboru že zahájili kontrolu mého podnikání takže pokud se někomu bude zdát že reaguju podrážděně tak je to i dost možný že tak reagovat budu. 

Držím pěsti, to chápu. 

Odesláno

No na udání to asi není, včera jsem byl u kámoše který má prodejnu autodílů a ten říkal že jemu přijdou na kontrolu zítra(ve středu) a že co ví tak v Úvalech filcujou každej krám. A pošťačka říkala že tady u nás to nesla snad každému o kom ví že podniká. No holt C19 udělala díru do kasy tak se kasa musí nějak nacpat zpátky a na velkejch by si vylámali zuby tak budou prudit malý protože asi každýmu je jasný že se nebudou muset ani moc snažit a důvod k uložení pokuty najdou u každého. 

Odesláno

Hele tak co já vím u malejch bez zaměstnanců to nemusí bejt až tak hrůza: hlavně jestli děláš jen to na co máš živnost, jestli to máš nahlášený s provozovnou a na vratech ceduli kde je IČO, odpovědná osoba čili Ty, provozní doba, adresa, telefon. Nevím jak moc jdou po kolaudačních papírech a taky bys měl mít v pořádku nakládání s odpadama.

Odesláno (upraveno)

Když jsem podnikal, tak mi moje účetní  při každý kontrole říkala: "Hele, Méďo, lepší když něco najdou v prvním kole, vypíšou Ti pokutu za dva nebo tři tácy a bude klid než když nenajdou a Tvoje papíry bude študovat vyšší instance. Ta už něco nejspíš najde, jen ta pokuta bude mít klidně o 0 víc. A kdyby náhodou nic nenašla ani druhá instance, tak by na Tebe mohlo vletět vrchní komando a to bylo, aby nic nenašlo - ale ty následky".
Takže pokud máš všechno tak nějak v cajku (a ta kontrola není na udání někoho mocnýho, komu jsi šlápl na kuří oko), počítej, že něco najdou a nějakou vystřelenou pokutu přijmi s pokorou - bude to lepší než bojovat a stejně prohrát

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...