Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Včera večer padlo rozhodnutí, že dnes cestou z Rajský boudy domů proběhne zastávka ve zlínské ZOO. Večeřei jsme mezi 19 - 20 hodinou (tedy místo zpráv) a úplně jsem vytěsnil i Pepitův příspěvek o BARUM RALLYE a tak jsem se směr Zlín vydal zcela nepřipraven. Překvapilo mě, že nepřipravena byla i paní WAZE a poslala mě jednak přes Hošťálkovou (uzavřena kvůli RZtě = cca 10 km zbytečná zajížďka) a následně přes Slušovice (taky zavřeno) - takže jsme do ZOO dorazili s cca hodinovou sekerou proti předpokládanému příjezdu. Je třeba ale přiznat, že narozdíl od Hely jsme si já i Pavel mohli oči vykoukat na ty krásné stroje, co jezdily proti nám (Hela doteď tvrdí, že jsem to tak naplánoval schválně). 

Zlínská ZOO určitě stojí za vidění - my tam byli asi 2 hodiny a chtělo by to určitě víc času (ale strach z cesty po D1 a případných kolon velel k rychloprohlídce). 

Cestou ze ZOO jsme čučeli na protijedoucí auta ještě víc než cestou tam, páč proti nám jelo několik AUDI QUATRO, upravený brouk, několik soutěžních Favoritů, 130 LR a dokonce i maluch v nějaké úpravě. 

Cesta po D1 kupodivu v pohodě, teď už jen relax 

Vlastně ne, na zitra jsem Pavlovi slíbil Auta na náplavce. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Po posledni nocni jen spal - pak si zajel pro auto snad uz bude Ok od jarniho drcnuti o obrubnik se jeste menilo druhe rameno a kdyz uz to bylo na dilne tak i kompolet brzdy ....
Cesto potkal neco co jsem na vlastni oci nevidel dnes ano ale pan na foto necekal a proste odjel - to zpatky par tydnu to bylo naprosty opak ....

20210828_143538~2.jpg

20210807_154802.jpg

20210807_154815.jpg

20210807_154515.jpg

20210807_154457.jpg

20210807_154545.jpg

Odesláno
před 2 hodinami, Pe.Tr napsal:

@ozzy56 jo nejhorsi je , kdyz je ve vztahu otvírač a zavíračka . oba maji hranici komfortni teploty hodne od sebe. 😁🙈😁 ( no zatím držíme 19tým rokem spolu) 😁

U nás je vyřešeno tak, že já doma chodím jen ve slipech a triku a Hela s juniorem normálně oděni jako v práci či ve škole. Doma máme 23 C-ček (v ložnici, páč je na konci větve, o dost míň), což je dle mého velice příjemná teplota

Odesláno
před 24 minutami, Milan+ napsal:

Po tom červeným jsem kdysi pásnul, Talbot Matra Muréna.

Murénu jsem viděl poprvé relativně nedávno, mě se kdysivá líbil Matra Simca Rancho
image.thumb.png.1e9d1f0157c0b25aa8d773cb68dd45b9.png

Odesláno (upraveno)

Bagheera byla krásný auto

Ale i předchůdce Multihoply, páč v ní se taky sedělo ve třech vedle sebe :D

image.png.bc858eba2d587a07db975d5f32102e03.png

Guest Petr 3008
Odesláno

:super  My vydržíme, netopíme 😄.  Jinak 20,5 nádherná teplota

Odesláno (upraveno)

Dnes dopoledne jsem byl ještě na Barum rallye, v 11:00 jsem vyzvednul syna v Olomouci a s přestávkou v Lošticích na obědě jsme před chvílí dorazili do Prahy na Noc s legendou s Jaromírem Jágrem. Po dvouletém odkládání jsme se dočkali. Jsme ubytováni v hotelu Abri na Vinohradech. Tímto zdravíme všechny Pražáky. :papa

IMG_20210829_162501.jpg

IMG_20210829_162455.jpg

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno (upraveno)

Kdybys dal echo předem, pozval bych Tě aspoň na kafe. Ale jelikož jsme včera večer dojeli a Hela dnes celý den tancuje kolem pračky a dalších drobnosti, tak si myslím, že by "překvápko" asi nebylo odsouhlaseno. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...