Vena garážmistr Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 Tak jsem se byl dneska sklouznout s BUSem . Protože se DP tak nějak zase potýká s nedostatkem jízdního personálu a byl jsem osloven jestli se nechci sklouznout tak proč se nepovozit další věc je že bych nerad přišel o tu brigádnickou smlouvu protože co si budem jsou to dobrý zadní vrátka. A taky nějak jsem chtěl zjistit jestli se to zapomíná nebo ne myslím tím řízení autobusu. A zjistil jsem že sem přes rok a půl nejezdil a nezapomněl jsem to. radim.1008 a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 tak jsem se právě vrátil z kina přesněji řečeno z letního kina. pan Kozub nezklamal a Štáfek to dobře doplnil. v tomto století jsem byl poprvé v letním kině, a toho mám 2 minuty od domu Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
KoudaK Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Tak zpětně v sobotu ježdění po Brně Pragou V3S u příležitosti akce Muzeum v pohybu a dnes jsem si udělal takovou malou radost...(foto 2) ☺ Péťa ohodnotil 1 Citovat
elton Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Kouďáku, to sis pořídil nový špunt do necek? Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 @eltone, tos nepoznal že je to magnet na ryby? Citovat
Péťa Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Bude lovit poklady ze dna přehrad a řek KoudaK ohodnotil 1 Citovat
elton Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Jo ták, klasický zběratel odpadu. Dobře děláš, aspoň bude čisto. Citovat
brixtr Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 (upraveno) Jelikož jsem se čerstvě přestěhoval do Prahy, tak objevuji místní krásy dneska na obědě v Outlet Tuchoměříce s prohlídkou krásných kousků Upraveno 17. srpen 2021 uživatelem brixtr PaKr a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 nezapomnel sis sundat folii z čočky mobilu? Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
brixtr Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 @Pe.Tr kdepak, to mi ukápla slza na čočku když sem si uvědomil že ty by jsi tam jít nemohl, protože tam jsou různé značky ale Hyundai prostě ne tak mi tě bylo líto Péťa, radim.1008 a KoudaK ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 (upraveno) jediny hyu jako veteran-youngtimer by mohl být první Pony, ale ty všechny sežrala rez rykši nepočítám Upraveno 17. srpen 2021 uživatelem Pe.Tr brixtr ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Tam je takový světlo proto to má takový modrý nádech Citovat
ozzy56 Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 hyundai nestárne, takže nebude ani veteránem Citovat
Medvěd Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 před 55 minutami, brixtr napsal: Tam je takový světlo proto to má takový modrý nádech Potvrzuju, taky mám z loňska tónovaný fotky Citovat
Medvěd Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 (upraveno) Jak jsme volali PČR V rámci dnešního výletění jsme se dostali i k návštěvě firmy BOTANICUS v Ostré u Lysé nad Labem, páč zítra má svátek kdo???. Když jsme se chystali k odjezdu, Pavel si všiml, že na parkovišti stojí VW SHARAN s otevřenými pravými šoupačkami a že u auta a nikde v okolí nikdo není. Popojel jsem tedy k autu, abych trochu překryl lákavě otevřený otvor a Pavla jsem poslal na bránu do areálu, aby domluvil případné vyvolání RZ auta v místním rozhlase.... Bohužel to asi v BOTANICUSu nemají a tak se za chvilku vrátil s nepořízenou. Tak jsem tedy přemýšlel co dál - naštěstí času bylo dost a mě fakt nějak nešlo pod fousy jen tak odjet - a tak jsem zkusil dát fotku auta na svou zeď s tím, kde stojí a že žádám o sdílení. V zápětí jsem zkusil kontaktovat MPky, ale Ti mě odmítli, že Ostrá je mimo jejich rajón a že to mám zkusit u státní policie. Takže 158 a - dostavil se úspěch. Službu konající mě vyslechl, nechal si nadiktovat RZ auta a požádal mě, abych na místě nějakou dobu vydržel, že se pokusí v tom něco udělat. A OPRAVDU - asi za 15 minut přiběhl zpocený pán asi tak mého věku (možná o něco mladší), koukl na dveře s výrazem, který by mohl vraždit a když jsem mu řekl, že už k tomu jedou cajti, tak mi poděkoval, že právě policajt mu volal na mobil, že má otevřený auto. Pak začal říkat něco o dětech a nepozornosti, ale to už jsme s Pavlem odjížděli pryč. Následně jsem i smazal ten příspěvek na FCB a máme políčko modrýho života splněný. Upraveno 17. srpen 2021 uživatelem Medvěd Pepito, brixtr, ozzy56 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
KoudaK Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Tak dnešní půl hodinka s magnetem na rybníku za dědinou.. Nový kryt na flexu a univerzální otvírací přípravky na vozy Opel a VW.. Bohužel nekompletní... Pepito, RichVa a brixtr ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 18. srpen 2021 Odesláno 18. srpen 2021 @KoudaKu, já si dělal legraci z @eltona že je to magnet na ryby a on je to fakt magnet. Jinak zajímavý nápad a pěkné úlovky. Citovat
KoudaK Odesláno 18. srpen 2021 Odesláno 18. srpen 2021 @Pepitozadej si na YouTube magnet fishing ať víš více... Péťa, pavelu96 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 18. srpen 2021 Odesláno 18. srpen 2021 V 15. 8. 2021 at 18:49, Pe.Tr napsal: @Sawoy jo a dám pak echo až bude lepší jezdit do Nera přes Čakovičky , budu potřebovat na hlavní takový menší záborek To je ono ... tohleto? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.