Hafity Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 V 23. 7. 2021 at 12:08, Fruktis napsal: Dneska si me zkoušel na silnici namlouvat bazant sebevrah...hrdě si to prsil proti mě a já nezastavil a ještě na něj řval klaksonem vzal do zaječích...ale byl to pěkný kus...akorat do trouby Bažant.... vzal do zaječích.... Málem jsem se zvrhnul.... Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 před 17 hodinami, Fruktis napsal: @minimaxa.ma premiera s kuřetem na grilu...jen jsem se nechal ukecat do kupovany marinády a stála za prd...příště si ji vyrobim... A víš co je nejdůležitější při grilování kuřete? Teploměr. A na marinádu jako základ doporučuju koupit tekutou Ramu. Citovat
Lihous Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 Po delsi dobe jsem byl zase na dobre kave v Brne .... V Brne me stale prekvapuji - naprosto v dobrem - dnes na teplomeru v aute 14°C prselo rikam si vemu bundu .... NO ze me lilo jako bych byl v saune u nas pri 14°C je uz spis chladno tem dnes "ne" MAPY.CZ v modu chuze celkem dobre jen nez zjistila kam jdu chvilku neukazovala ale pak uz Ok Prekvapila app Amio tedy TomTom a to pocita prumernou rychlost v merenem usekovem mereni - zajimava fce. Ale co me dostalo u C.Hory doprovodne auto ujelo kombajnu - "ridic" si myslel ze kombajn pofrci 80-90km/h to nemelo chybu da se potkat hodne zajimaveho po cestach ale tohle jsou "perly" Citovat
Klemoň Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 Chtěl jsem okomentovat to doprovodné auto . . . . ale radši ne . Já jen, že občas musí doprovod jet napřed, aby auta zastavil před úzkým úsekem a ne se s protijedoucími auty potkat až v něm . . . Alespoň v armádě se to tak dělalo. Ono s raketovým nosičem se blbě couvá . . . Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 (upraveno) Oni blokovali dopravu tak zastavil na odpocivadle za Zavist v lese no a kdyz asi 1/2 2km kolony projela vyrazil v doprovodnem vozidle z odpocivadla jako na dalnici .... , a manik s kombajnem samozrejme zustal stat no a "my" jeli cca 80-90 - ja odbocoval do Cerne Hory ale bylo to fakt dobre. OPRAVUJI RYCHLOST cca 50-70km/h video nahledu klidne prilozim Upraveno 25. červenec 2021 uživatelem Lihous Citovat
Sawoy Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 před 11 minutami, Klemoň napsal: . . . ale radši ne . Skvělá volba ... občas "že"? Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 Trochu jsem se dneska pověnoval údržbě, čištění a lehké přípravě na stk. Myslím, že na 22 let starou Feldu docela dobrý. Pojedu tam sám a doufám, že bez ztráty bodů Na laku to má nějaké kosmetické šrámy, jinak auto bez koroze. Pohled na spodek je až překvapující. Např. nápravnice jak nová, jen trochu špíny. Je teda fakt, že to auto nikdy nejezdilo v zimě. Citovat
PaKr Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 @Petr 3008 ta snad projde s čistým štítem vypadá fakt dobře, skoro bych řekl, že má tak dva měsíce a ne dvě desetiletí Ale, když jsem byl s Feli naposledy ( opravdu naposledy), tak mi dal jenom na měsíc, že nejde slavné naklápění světeltak jsem to předělal na elektro Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 Systém naklápění světel je tady neuvěřitelná krávovina Citovat
PaKr Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 Jj, no právě... Vždycky, když remcali, že to nefunguje, tak jsem se zeptal na kolika autech to funguje a bylo vyřízené. Až ten poslední byl nějaký důkladný, že mám kombík, tak na tom trvá Pak viděl elektro verzi a zářil jak pětistovka žárovka Citovat
Fruktis Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 @Sawoy teploměr na naso nemam...mam ho akorat na grilu. Vzal jsem to podle oka...bylo upeceny akorat a ještě stavnaty....zas tak velky kusy to nebyly aby se to pri tech 230 stupních neugrilovalo @Hafityse na ty zidli nehoupej Citovat
Sawoy Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 (upraveno) před 43 minutami, Fruktis napsal: @Sawoy ... To jsem si taky říkal ... 30 let až do téhle příhody. Už si budu pamatovat jaká sviňa je campyllobacteria a že bydlí ve zdánlivě ugrilovaným kuřeti u kosti. Dneska ho v klidu dělám celý, ono si i po smrti zapípá když má dost. Tech pár stovek za sondu se mi už dávno vrátilo Upraveno 25. červenec 2021 uživatelem Sawoy Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 @Petr 3008Krásná a pokud v zimě nejezdila, hlavně ji v zimě nevytahujte dál. Máme v rodině červenou, byla úplně stejná, ale jedna zima a začalo to hned kvést Do té doby leta letoucí vůbec nic. Je to teda 1995 LX, takže holotina, ale i tak byla nádherná. Teď jak neparkuje v garáži tak se i slunko podepsalo na laku a každý díl vypadá, že je z jiný feldy. Citovat
Fruktis Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 @Sawoy tak jsi me presvedcil...pořídím ho Citovat
Sawoy Odesláno 25. červenec 2021 Odesláno 25. červenec 2021 (upraveno) Mám tenhle jen se jmenuje Xavax a stal dvojnásobek. Můžu vřele doporučit. Upraveno 25. červenec 2021 uživatelem Sawoy Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. červenec 2021 Odesláno 26. červenec 2021 tak nebylo to dnes ale uz v sobotu byl sem v pracovnim procesu na Taxiku a byl sem povolan na odvoz lidi z koncertu Kabatu z Nymburka nechapu to logiku lidi zaplatit za listek koncert se konal v cirkusovem sapito na travnatem placku u nymburskeho zimaku jasny nic zvlastniho ale to sapito nemelo steny jen strechu takze krome toho ze bylo vse slyset bylo i vse videt - sice asi ze 100m vzdalenosti ale pul hodinky koncertu zadarmo Citovat
Návštěvník Odesláno 26. červenec 2021 Odesláno 26. červenec 2021 Kdyby nebylo těch platících, tak neplatící nemaj koncert. Protože by Kabáti chcípli hlady. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. červenec 2021 Odesláno 26. červenec 2021 to je jasny ze jde o naturu ceskeho lidu ja tam byl pracovne me to nesralo ale ti ostatni na cumendu co stali opodal?? mistni cumilove proc nemeli sapito zadelane ? zvuk by byl - obraz ne je jeasny ze v cene te vstupenky je proste i to ze tam bude 2/3 neplaticich Citovat
sitler Odesláno 26. červenec 2021 Odesláno 26. červenec 2021 Hele fakt bys v sobotu chtěl být v zavřeným šapitó? Když tam určitě bylo rozbaleny půl odpoledne? Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. červenec 2021 Odesláno 26. červenec 2021 (upraveno) Tak podlaha dnes hotová, ještě natřu jedny dveře a pro období léta mám hotovo. Kolem konce září budeme pokračovat další chodbou. Upraveno 26. červenec 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.